Open Procurement Albania

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
283 47,524,634,140 213 29,796,058,547 28,343,317,187

Tenders list

Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Ndertim Asfaltim i rruges Cerrik – Belsh – Dragot – Kucove – Ure Vajgurore. 1,041,230,892 Signed the Contract 689,987,164
"Rikonstruksion i rruges se Velipojes segmenti Harku i Berdices - Baks Lot. 3. 886,349,000 Signed the Contract 726,804,422
Hartimi i Projektit tė zbatimit pėr rehabilitimin e Parkut tė Vaqarrit. 11,140,549 Cancelled Procurement
Rikonstruksioni i rruges Fushe Kruje - Thumane. 741,333,333 Signed the Contract 538,226,327
Rikonstruksioni i rruges Lalez - Bize - Draē. 206,371,000 Signed the Contract 125,000,000
Ndertimi Shetitores Mak Albania-Pusi Nr.1 dhe Rehabilitimi i kanalit Kullues KK1, Golem, Kavaje. 567,154,000 Signed the Contract 419,624,728
Rikonstruksioni rruges "Germenj Okshtun-Zambishte". 99,829,000 Signed the Contract 69,000,000
Rikonstruksion i hyrjes sė qytetit Bajram Curri. 45,392,000 Signed the Contract 34,494,101
Sistemim asfaltim i rrugės Kastriot - Arras. 270,144,235 Signed the Contract 220,976,259
"Sistemimi dhe asfaltimi i rruges "Mertish - Tre Ura". 45,850,000 Signed the Contract 33,777,777
Ndertim i unazės sė qytetit bashkia Vau Dejės. 200,000,142 Signed the Contract 149,133,123
Rehabilitimi i rrugės hyrėse "Mihal Komneno" pėr nė Kala dhe Tabja. Announced the Winner 123,433,670
Rruga Borje – Kufi me Kosoven. 62,301,000 Signed the Contract 53,317,647
Rikonstruksion i tre rrugeve hyrese te qytetit Rrogozhine. 124,996,999 Signed the Contract 90,363,694
Sistemim asfaltim rruga Unaza Korce- Voskop-Polene-Korce. 450,825,000 Signed the Contract 358,790,788
Rikonstruksioni i rrugės Gradishtė – Spolatė, segmenti Spolatė e vogėl – Spolatė e madhe. 45,175,899 Signed the Contract 29,523,980
Rehabilitim dhe veshje me asfalt i rrugės FushėArrėz (K/Hadroit) – Reps (Rotonda). 877,500,000 Signed the Contract 770,418,980
Ndėrtim i rrugės Unaza e Re, Peshkopi. 297,364,000 Signed the Contract 188,777,666
Rikonstruksioni i rrugėve 2; 3; 4 dhe paralele nė Golem, Kavajė. 80,401,816 Signed the Contract 56,028,756
Ndėrtim Asfaltim i rrugės Cėrrik – Belsh – Dragot – Kucove – Urė Vajgurore (Segmenti Degėzim Grekan – Dragot). 442,395,000 Signed the Contract 318,219,526
Sistemim Asfaltim Rruga Qafė Pllocė Pogradec dhe Unaza Pogradec. 1,067,180,235 Announced the Winner 875,493,316
Sherbimi i mbikqyrjes se punimeve pėr objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit. 60,650,000 Signed the Contract
Rikonstruksioni i rrugės Taulantėt , pedonales dhe KUZ nė UBT. 82,575,000 Signed the Contract 52,881,647
Sherbimi i mbikqyrjes se punimeve pėr objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit. 60,650,000 Announced the Winner
Studimi i Fizibilietit pėr Aeroportin e Korēės. 7,397,000 Signed the Contract 6,663,000
Mbikqyrje punimesh pėr objektin Ndertimi i ujesjellesit Cerme- SulzotajTerbuf . 4,128,306 Announced the Winner 4,000,000
Ndertim i ujesjellesit Cerme – Terbuf – Sulzotaj. 387,000,000 Signed the Contract 371,236,432
Mbikqyrje punimesh pėr objektin: Sistemim asfaltim i rrugės Lekdush – Bėnēė – Tepelenė, Lot 1. 2,042,067 Signed the Contract 1,366,667
Sistemim asfaltim i rrugės Lekdush – Bėnēė – Tepelenė, Lot 1. 455,811,059 Signed the Contract 248,275,650
Asistencė teknike pėr zbatimin e projektit arkitektonik gjatė zbatimit tė punimeve pėr Rehabilitimin e vijės bregdetare tė Vlorės. 15,166,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data