Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
40 68 349 154,701,003 149 65,404,996 68,155,326

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Loti 1 - Shitje prodhimet e dyta pyjore; Ekonomia pyjore: Ep Malesia Peqin, Ngastra: 28, 32/a, 34, 35, 37, 39; 41, 67, 69, 7/a, 7/b; Lloji i bimes: Dege te gjelbera xine pa lule per buqeta. 81,000 Local Unit Peqin Lidhur kontrata
Vjeljen, mbledhjen, grumbullimin dhe shitjen e bimėve mjekėsore eterovajore dhe tanifere natyrore 252,000 Local Unit Korēė Anuluar ankandi
Nxjerrja ne ankand e siperfaqeve dhe prodhimtarive te bimeve mjekesore e tanifere 59,700 Local Unit Lezhė Rishpallje me lidhje kontrate
Shitje hekur skrap i pėrftuar nga nxjerrja jashtė pėrdorimit tė mjeteve tė transportit dhe nga inventari i imėt e ekonomik 687,300 Local Unit Durrės Lidhur kontrata
Shitje pėr skrap te 29920 kg, tubacion ēeliku Ų700 mm, i pėrfituar nga traseja e Rrugės “Dhimiter Konomi” Vlorė. 943,796 Local Unit Vlorė Anuluar ankandi
Vjelja dhe grumbullimi i bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore qe ndodhen nė ekonomitė pyjore: Loti 5 - Polis dhe Vehēan, (Degėza bushi) 20,000 Local Unit Librazhd Njoftuar fituesi
Vjelja dhe grumbullimi i bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore qe ndodhen nė ekonomitė pyjore: Loti 4 - Polis, Boēe pishe 20,000 Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Vjelja dhe grumbullimi i bimėve mjeksore, tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore qe ndodhen nė ekonomitė pyjore: Loti 3 - Dardhė-Xhyrė, Vehēan, Librazhd, Polis, E.K Mal Plak 125,650 Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Vjelja dhe grumbullimi i bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore qe ndodhen nė ekonomitė pyjore: Loti 2 - Klenjė 2, Prodan 102,930 Local Unit Librazhd Ankand i shpallur
Vjelja dhe grumbullimi i bimėve mjeksore,tanifere e eterovajore dhe prodhimet e dyta pyjore qe ndodhen nė ekonomitė pyjore: Loti 1- Ēermenikė, Neshtė-Prevall 92,330 Local Unit Librazhd Njoftuar fituesi
Loti i tretė: Sasia e bimėve medicinale, tanifere dhe eterovajore: Molle e eger. 75,000 Local Unit Skrapar Anuluar ankandi
Loti i dytė: Sasia e bimėve medicinale,tanifere dhe eterovajore : Aguliēe, Murriz. 38,250 Local Unit Skrapar Anuluar ankandi
Loti i parė: Sasia e bimėve medicinale,tanifere dhe eterovajore : Sherebelė. 118,500 Local Unit Skrapar Anuluar ankandi
Loti I Nente: Dardhe Xhyre - Humus Pylli 320 m3, Stravaj - Humus Pylli 480 m3. 48,000 Local Unit Prrenjas Lidhur kontrata
Loti i Tete - Ekonomia pyjore: Dardhe Xhyre, Mbeturina Pylli (Lloi Ah) 1910 m3, Mbeturina Pylli (Lloi Ah) 530 m3, Stravaj. 97,600 Local Unit Prrenjas Lidhur kontrata
Loti i Shtate - E.Kullosore Malit Plak; Netull (Lulja) 15 Kv, Agulicja (Lulja) 10 Kv. 11,250 Local Unit Prrenjas Ankand i shpallur
Loti I Gjashte - Ekonomia pyjore: Dardhe-Xhyre; Dellinje e Zeze (Kokerr, Frut) 10 Kv, Mjeder (Gjethe)13 Kv, Hither (Gjethe) 18 Kv. 9,650 Local Unit Prrenjas Lidhur kontrata
Loti i Peste - Ekonomia pyjore: Prrenjas; Luleshtrydhe (Gjethe) 2 Kv, Mjeder (Gjethe) 30 Kv, Hither (Gjethe) 19 Kv, Dellinje e Zeze (Kokerr,Frut) 5 Kv; Dellinje e Kuqe (Kokerr, Frut) 100 Kv,Trendafil i Eger(Kokerr,Frut) 45 Kv. 82,650 Local Unit Prrenjas Ankand i shpallur
Loti I Katert - Ekonomia pyjore: Turje; Dellinje e Kuqe (Kokerr, Frut) 35 Kv, Dellinje e Zeze (Kokerr, Frut) 10 Kv, Trendafil i Eger(Kokerr,Frut) 10 Kv. 27,500 Local Unit Prrenjas Ankand i shpallur
Loti I Trete - Ekonomia pyjore: Lepushe; Luleshtrydhe (Gjethe) 3 Kv, Mjeder ( Gjethe) 46 Kv, Dellinje e Kuqe (Kokerr,Frut) 33 Kv, Trendafil i Eger (Kokerr,Frut) 10 Kv. 28,850 Local Unit Prrenjas Ankand i shpallur

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data