Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
40 68 349 154,701,003 149 65,404,996 68,155,326

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Vjelje dhe grumbullim I prodhimeve tė dyta eterovajore: Sitimus Capitatus (Thundra), Rigon i Malit (i butė dhe i egėr), sherebel, Caj, Trumz, Murrize , Xhirokull, Netull 140,840 Local Unit Selenicė Njoftuar fituesi
Shitjen e fondit te bimeve mjekesore, tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore. 278,070 Local Unit Elbasan Rishpallje e anuluar
Shitje skrapi e grumbulluar nga entet varese te Bashkise Fier 812,306 Local Unit Fier Lidhur kontrata
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta, bime medicinale, tanifere dhe eterovajore. Loti i tretė: Molle e eger. 250,000 Local Unit Skrapar Anuluar ankandi
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta, bime medicinale, tanifere dhe eterovajore. Loti i dytė: Aguliēe, Murriz. 139,950 Local Unit Skrapar Anuluar ankandi
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta, bime medicinale, tanifere dhe eterovajore. Loti i parė: Sherebelė 102,000 Local Unit Skrapar Anuluar ankandi
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta (gjethe dafine, bime mjeksore dhe eterovajore ), Loti 2 85,800 Local Unit Kavajė Lidhur kontrata
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta (gjethe dafine, bime mjeksore dhe eterovajore ), Loti 1 9,710 Local Unit Kavajė Lidhur kontrata
Vjelja e degėzave tė xinės nė fondin pyjor: Povėl , Rromės 95,400 Local Unit Mallakastėr Lidhur kontrata
Loti i gjashtė: Shitje e prodhimeve tė dyta jopyjore (Manaferra, Ekonomia Pyjore: Qafe Plake-Qafe Shari, Sakat-Lak Hithi, Breg-Drini, Dardhe-Qebik; 465 kv). 232,500 Local Unit Fushė-Arrėz Anuluar ankandi
Loti i pestė: Shitje e prodhimeve tė dyta jopyjore (Boronica, Ekonomia Pyjore: Qafe Plake-Qafe Shari, Sakat-Lak Hithi, Breg-Drini, Dardhe-Qebik; 520 kv ) 260,000 Local Unit Fushė-Arrėz Anuluar ankandi
Loti i katėrt: Shitje e prodhimeve tė dyta jopyjore (Kėrpurdha, Ekonomia Pyjore: Dardhe-Qebik, 430 kv ) 1,075,000 Local Unit Fushė-Arrėz Anuluar ankandi
Loti i tretė: Shitje e prodhimeve tė dyta jopyjore (Kėrpurdha, Ekonomia Pyjore: Breg-Drini, 280 kv) 700,000 Local Unit Fushė-Arrėz Lidhur kontrata
Loti i dytė: Shitje e prodhimeve tė dyta jopyjore (Kėrpurdha, Ekonomia Pyjore: Sakat-Lak Hithi; 310 kv) 775,000 Local Unit Fushė-Arrėz Anuluar ankandi
Loti i parė: Shitje e prodhimeve tė dyta jopyjore (Kėrpurdha , Ekonomia Pyjore: Qafe Plake-Qafe Shari, 420 kv ) 1,050,000 Local Unit Fushė-Arrėz Anuluar ankandi
Shitja e siperfaqeve dhe prodhimtarive te bimeve mjekesore e tanifere ( sherbele 1500 ha, trumez 265 ha , lisen 914 ha, te tjera 241 ha) 58,450 Local Unit Lezhė Lidhur kontrata
Dhėnie nė pėrdorim tė sipėrfaqes pyjore/kullosore ( 1.7 ha) 166,600 Local Unit Librazhd Njoftuar fituesi
Loti VIII - Grumbullim Boēe Pishe; Ekonomia Pyjore Prruemos Sheldi ne sasi prej 205 kv. 41,000 Local Unit Shkodėr Rishpallje e anuluar
Loti VII - Nxjerrje rrenje Shqope; Ekonomia pyjore Rosek Drisht ne sasi prej 209 kv 20,900 Local Unit Shkodėr Rishpallje me lidhje kontrate
Loti VI - Bime MET; Ekonomite Pyjore Prruemos Sheldi, Lugina e Shales, Shosh 1, sherbele dhe trumze 300 kv 29,000 Local Unit Shkodėr Lidhur kontrata

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data