Open Procurement Albania

Zbatimi i kontratės sė Koncesionit/Partneritetit Publik Privat "Pėr shėrbimin e Hemodializės pranė spitaleve rajonale nė Shkodėr, Lezhė, Korēė, Vlorė dhe Elbasan". Shoqėria e zhvillon akivitetin nė pėrputhje me legjislacionin shqiptar nė fuqi dhe me statutin e saj, nė territorin e Republikės sė Shqipėrisė

Partner / Concesionary Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė
Contract's Object Concession Contract Enforcement / Public Private Partnership "Hemo-dialysis service at the regional hospital in Shkodra, Lezha, Korca, Vlora and Elbasan". Society develops rising in line with the legislation in force and with its statutes, in the Republic of Albania
Concessionary Company
 • L52305009L
 • DiaVita
 • Last date of Submitted Documents 13-07-2015
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Cost of Concession 8,622,931,792.00
  Concession's Duration 10
  Concession's Announcement Date 25-05-2016
  Bidders 2 T SHPK - BINDI - E V I T A & AMERICAN HOSPITAL - DIAMED SKOPJE - SPINDIAL - HYGEIA HOSPITAL TIRANA - BIOMETRIC ALBANIA - INTRACOM TELEKOM - ED CONSTRUCTION
  Public Announcement Bulletin Buletini APP Date 25.05.2015
  The winning bid ALL without vat 11
  Bidder Announcement date 17-09-2015
  Award and Contract Amount ALL with VAT 11.203 leke per seance. *Vlera totale eshte e paparashikueshme per tu llogaritur per shkak te ndryshimit te sasise se sherbimit ne varesi te seancave te hemodializes
  Contract date 10-02-2016
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 10 vjet
  Appeals Nuk ka pasur ankesa
  Jane s'kualifikuar operatoret e meposhtem:
  1.BINDI DIAMED
  2.SKOPJE
  3.SPINDIAL
  Perkatesisht per arsyet e meposhtme:
  Nuk plotesojne kerkesat ligjore dhe teknike te percaktuara ne dokumentat e Koncensionit/PPP
  Cancellation reason
  Concessionaire Agreement/Acts

  Njoftimi i Shpalljes sė Konēesionit tė Hemodializės
  Noftimi i Shpalljes se Fituesit te Koncesionit te Hemodializes
  Njoftimi i Nėnshkrimit tė Kontratės sė Konēesionit tė Hemodializės
  Akt themelimi i shoqėrisė Evita
  Akt themelimi i shoqėrisė konēesionare DiaVita
  Kontrata e shitjes sė kuotave tė kompanisė Evita
  Statuti i shoqėrisė konēesionare DiaVita


  The development of the Red Flags algorithm, in the period between 2 July 2017 - 28 February 2018, was financially supported by the United States Agency for International Development (USAID), through the "Transparency in Health Engagement" project.


  The establishment of this portal's database was financially supported, in the period between June 2016 - January 2017, from the US Embassy Democracy Commission, Small Grants Program.

  The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.