Open Procurement Albania

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
104 660 15416 38,731,646,839 12,094 28,319,424,322 23,525,999,737

Tenders list

Procurement Authority Tenderer Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Specialties Health Center no.1 Specialties Health Center no.1 Blerje Autonalizator Biokimik 3,000,000 Announced Procurement
Regional Hospital of Shkodra Regional Hospital of Shkodra Blerje shtypshkrime 1,249,999 Announced Procurement
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Loti 2 Materjale Mjekimi Konsumabel dhe Kirurgjikale 583,023 Announced the Winner Gen-Alb Farma SHPK 416,200.00
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Loti 1 Materjale Mjekimi te pergjithshme 462,400 Announced the Winner Biometric Albania SHPK 462,200.00
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan Loti 17 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylergometrine Maleate 0.2 mg/ml Flakon/ Ampule 47,972 Announced the Winner TRIMED SHPK
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Blerje materiale mjekesore per Sherbimin e Imazherise (filma dhe solucione) per Sherbimin e Imazherise ne QSUT 1,062,250 Announced Procurement
Hospital Service Directorate of Korēa Hospital Service Directorate of Korēa Mirembajtje gjithevjetore e objekteve, Impjanistikes dhe paisjeve, Spitali Korēe – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 3,960,151 Announced Procurement
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja EVADIM I MBATJEVE TE RREZIKSHME SPITALORE 2,582,880 Announced Procurement
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Mirembajtje e rrjetit Elektrik dhe sistemit te ngrohjes per vitin 2019 6,878,784 Announced Procurement
Regional Hospital of Vlora Regional Hospital of Vlora Blerje" Riparim dhe mirembajtje e automjeteve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore 1,606,860 Announced the Winner KADIU SHPK 390,000.00
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Riparim mirembajtje automjetesh 2,200,100 Re-Proclaimed and Announced the Winner Auto Manoku Servis 1,696,710.00
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Mirembajtja full risk e pajisjeve mjekesore skaner CT te prodhuesit Philips 1,275,123 Announced Procurement
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Mirmbajtja full risk per skaner te prodhuesit Philips 1,020,000 Announced Procurement
Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja Directorate of "Ihsan Cabej" Hospital in Lushnja BLERJE PROTOKSIDI 2019 2,189,025 Announced Procurement
Regional Hospital Directorate of Dibėr Regional Hospital Directorate of Dibėr Rehabilitim i godines se Maternitetit dhe ndertim trau elektrik te Spitalit Rajonal Peshkopi 2,082,724 Announced the Winner RADIKA 1,656,841.00
Hospital Service Directorate of Kukės Hospital Service Directorate of Kukės Blerje reagente dhe materiale konsumi 1,589,500 Announced the Winner KRIJON SHPK 1,188,700.00
Saranda Hospital Saranda Hospital Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve 1,800,000 Announced the Winner KADIU SHPK 870,000.00
Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Loti 2 Filma Skaneri 547,500 Announced the Winner ALBAPHOTO SHPK 533,100.00
Hospital Service Directorate of Librazhd Hospital Service Directorate of Librazhd Sherbimi privat i sigurise fizike te Drejtorise Sherbimit Spitalor Librazhd- Marreveshje Kuader – me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 6,352,056 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 1 - Kite reagente dhe materiale konsumi te OLYMPUS AU 640/AU2700/ ose ekuivalent. 20,843,000 Announced the Winner Montal SHPK 20,799,100.00
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 7 - Kite reagente per SEBIA HYRIS/ HIDRASIS / ose ekuivalent. 599,900 Announced the Winner Biochem Nrp SHPK 599,800.00
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 11 - Kite dhe reagonte te pėrshtatshme per autoanalizatorin e gazeve ne gjak COBAS b221(Roche Omni S6)/ ose ekuivalent. 10,637,000 Announced the Winner SWISSMED SHPK 10,637,000.00
Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Blerje materiale mjekesore per sherbimin e Hemodializen, viti 2019 22,839,360 Announced the Winner Biometric Albania SHPK 22,787,960.00
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Supervizim per objektin:Rikonstruksionin dhe shtese Materniteti per Spitalin Rajonal Berat 2,468,678 Announced Procurement
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Blerje Materiale Radiologjie pėr nevojat spitalore pėr vitin 2019 nė SU Shefqet Ndroqi Tiranė - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 12 muaj. 4,872,000 Announced the Winner MEDFAU SHPK
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Loti 7 Materiale konsumi per kryerjen e procedurave laboratorike nga marrja e mostres deri ne rezultatin e analizes dhe kimikate 1,421,158 Announced Procurement
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Loti 6 Elektrolite Easy Lyte Na/K/Ca pH 278,500 Announced Procurement
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Loti 5 Aparat per astrupogramen (ne perdorim terapia intensive ) 205,000 Announced Procurement
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Loti 4 Aparat Ichroma reader 701,000 Announced Procurement
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Loti 3 Analiza Hormonale/Autoanalizator 1,376,800 Announced Procurement


The development of the Red Flags algorithm, is financially supported by the United States Agency for International Development (USAID), through the "Transparency in Health Engagement" project.


The establishment of this portal's database is financially supported, in the period between 2 June 2017 - 28 February 2019, from the US Embassy Democracy Commission, Small Grants Program.

The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.