Open Procurement Albania

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
105 672 15639 40,226,797,019 12,370 32,548,655,234 25,493,942,441

Tenders list

Procurement Authority Tenderer Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Hospital Service Directorate of Pogradec Hospital Service Directorate of Pogradec Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve Spitalore per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Pogradec 3,833,333 Re-Proclaimed and Announced the Winner V.A.L.E. RECYCLING 2,936,000.00
National Emergency Service National Emergency Service Sherbim i ruajtjes dhe sigurise fizike ne ambjentet e QKUM. 6,494,812 Announced the Winner TONI-SECURITY SHPK 5,413,817.56
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan Lot 2: Furnizim vendosje paisje mjekesore 7,266,926 Announced the Winner GTS SHPK 6,903,574.00
Trauma University Hospital Trauma University Hospital LOTI 1: Blerje materiale mjekimi specifike per sherbimin e Kirurgjise maksilofaciale ne SUT 2,606,744 Announced the Winner OES Distrimed SHPK 412,500.00
Central Purchasing Agency "Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Loti V: " Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Mbreteresha Geraldine Tirane 9,999,999 Announced the Winner ANADA 5,354,260.00
Central Purchasing Agency Trauma University Hospital Loti II: Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Universitar te Traumes Tirane 11,666,700 Announced the Winner Meni SHPK 8,998,730.00
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 63: Mirembajtje e pajisjes CO2 Laser prodhuesi LUMENIS/ose ekuivalent 473,840 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Mirembajtje e pajisjeve mjekesore ne QSUT per vitin 2019, e ndare ne lote 2,661,036 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 39: Mirembajtje e pajisjeve EKO prodhuesi SAMSUNG MEDISON/ose ekuivalent 2,187,195 Announced Procurement
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Loti 9 - Tuba dhe konsumabile laboratorike per fazen preanalitike te pėrpunimit te gjakut. 7,823,675 Announced the Winner Laser Med SHPK 5,883,610.00
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės PUNIME HIDROIZOLIMI I TARRACAVE TE KIRURGJISE DHE FARMACISE-REZONANCES-MORGUT ME PVC PER SPITALIN RAJONAL DURRES 2,916,593 Announced the Winner Meni SHPK 1,664,568.00
Compulsory Health Insurance Fund Compulsory Health Insurance Fund Blerje karburanti 9,042,549 Announced Procurement
Regional Health Directorate of Fier Regional Health Directorate of Fier Sherbim me Roje Private per vitin 2019 4,086,037 Announced Procurement
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health Loti 6 Amoxicillin + Clavulanic Acid 1gr +200 mg 4,924,699 Announced the Winner FLORFARMA SHPK 162.00
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health Loti 37 Tramadol hydrochloride 100 mg/2 ml 5,054,717 Announced the Winner TRIMED SHPK 33.40
Central Purchasing Agency Loti II. Blerje materialesh te ndryshme per pastrim 66,464,429 Announced the Winner MURATI D SHPK 30,225.00
Central Purchasing Agency The Apparatus of the Ministry of Health Loti VII. "Blerje tonera per Ministrine e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale dhe institucionet e varesise" 21,231,216 Announced the Winner Infosoft Office SHPK 955,109.00
Public Health Institute of Tirana Public Health Institute of Tirana Shėrbim me roje private 6,864,035 Announced the Winner Nazeri 2000 SHPK 6,863,992.76
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health “B15- Blerje bari antineoplastik dhe immunomodulator” 327,051,315 Announced the Winner Rejsi FARMA SHPK
Regional Hospital Directorate of Dibėr Regional Hospital Directorate of Dibėr Remontim ashensori te DSR Diber 1,600,000 Announced the Winner DOPPLER -AL SHPK 1,600,000.00
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Sherbimi i Mbetjeve te rrezikshme spitalore qe perfshin kodin 180102 mbetje humane etj 521,300 Re-Proclaimed and Announced the Winner MEDI-TEL SHPK 521,300.00
National Center for Blood Transfusion National Center for Blood Transfusion Lot I Qese gjaku per mbledhjen dhe perpunimin e gjakut 22,582,200 Announced the Winner FEDOS SHPK 1,912.00
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health Loti 7 Liposomal Amphotericin B 50 mg 10,247,671 Announced the Winner LEKLI SHPK 12,497.10
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health Loti 8 Ampicillin 1 gr 7,246,292 Announced the Winner MEGAPHARMA SHPK 39.00
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health Loti 15 Cefazoline 1 gr 61,528,273 Announced the Winner TRIMED SHPK 92.00
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health Loti 20 Ceftriaxone 1 gr 29,167,890 Announced the Winner TRIMED SHPK 47.90
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Shėrbimi i Lavanterisė-Marrėveshje kuadėr me njė operator ekonomik ku kushtet janė te pėrcaktuara 4,614,480 Announced the Winner SANITARY CLEANING SHPK 4,315,200.00
Public Health Directorate of Kavaja Public Health Directorate of Kavaja Kite dhe reagente. 1,200,000 Announced the Winner BIOMEDICA ALBANIA DISTRIBUTION 1,096,500.00
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health Loti 7 Levofloxacin 10,647,007 Announced the Winner EVITA SHPK 228.00
The Apparatus of the Ministry of Health The Apparatus of the Ministry of Health Loti 11 Meropenem 6,653,384 Announced the Winner Albanian New Farm SHPK 525.40


The development of the Red Flags algorithm, in the period between 2 July 2017 - 28 February 2018, was financially supported by the United States Agency for International Development (USAID), through the "Transparency in Health Engagement" project.


The establishment of this portal's database was financially supported, in the period between June 2016 - January 2017, from the US Embassy Democracy Commission, Small Grants Program.

The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.