Open Procurement Albania

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Psychiatric Hospital of Elbasan 22 54 462,938,302 54 462,938,302 455,142,585

Tenders list

Procurement Authority Tenderer Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Ndertesat Mirembajtje” per nevojat e “Spitalit Psikiatrik dr.”Sadik Dinēi” dhe Qendrat ne Varesi “Drita” Elbasan dhe „Jeta“ Cerrik 596,448 Signed the Contract FLONJA SHPK 590180
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shėrbim i ruajtjes me roje private tė objektit tė Spitalit Psikiatrik Sadik Dinci Elbasan. Marrėveshje Kuadėr - me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara 2,916,551 Signed the Contract KUMRIA 1 SHPK 2916010.55
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje pellet briket pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Sadik Dinēi Elbasan 7,989,912 Re-Proclaimed and Signed the Contract FA & BI SHPK 7973868
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shėrbim i Ruajtjes me Roje Private 242,994 Signed the Contract UEVI-2015 242993.87
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje Materiale Mjekimi 158,142 Announced the Winner EUROMED SHPK 158142
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje Medikamente pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik "Sadik Dinēi" 3,582,020 Signed the Contract FLORFARMA SHPK 3556581.4
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje pellet briket pėr nevojat pėr ngrohje tė Spitalit Psikiatrik "Sadik Dinēi" Elbasan, Sasia: 45 000 kg pellet 2,236,500 Announced the Winner FA & BI SHPK 2236500
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shėrbimi i ruajtjes me roje private (Emergjencė) pėr 31 ditė 899,804 Announced the Winner STAR SECURITY Service 899803.97
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shtesė kontate: Blerje briket pellet pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci dhe Qendrat nė Varėsi "Drita" Elbasan dhe "Jeta" Cerrik 2,022,876 Signed the Contract + Additional Contract FA & BI SHPK 2018814.16666667
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje Medikamente pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr. Sadik Dinēi, Elbasan 1,090,904 Re-Proclaimed and Signed the Contract Farma Net Albania 1087637
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shėrbimi i ruajtjes me roje private tė Spitalit Psikiatrik dr-Sadik Dinci, Elbasan pėr vitin 2017 - financuar nga Buxheti i Shtetit 2,497,406 Announced the Winner BAHITI-G SHPK 2308290
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Mirėmbajtje ndėrtesash tė Spitalit Psikiatrik Dr-Sadik Dinci, Elbasan dhe Qendrave nė varesi, "Drita" Elbasan dhe "Jeta" Cerrik 4,999,953 Signed the Contract FLONJA SHPK 3141846
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shėrbimi i ruajtjes me roje private tė Spitalit Psikiatrik Dr.Sadik Dinci, Elbasan 235,776 Signed the Contract + Additional Contract MYRTO – SECURITY SHPK 222728.716666667
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Mirėmbajtje ndėrtesash pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Dr. Sadik Dinci, Elbasan dhe qendrat ne varėsi "Drita" Elbasan dhe "Jeta" Cėrrik 425,156 Signed the Contract FLONJA SHPK 425156
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje (Pellet Briket) per nevojat e Spitalit Psikiatrik dr-"Sadik Dinēi" Elbasan dhe Qendrat ne Varesi "Drita" Elbasan dhe "Jeta" Cerrik 2,443,104 Signed the Contract FA & BI SHPK 2438208
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje Pellet Briket pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci dhe Qendrat nė Varėsi "Drita" Elbasan dhe "Jeta" Cėrrik 1,381,232 Signed the Contract FA & BI SHPK 1378464.16666667
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shėrbimi i ruajtjes me roje private tė Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan 368,739 Signed the Contract MYRTO – SECURITY SHPK 350145
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shtesė kontrate: Blerje Materiale Pastrimi pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan 721,000 Signed the Contract + Additional Contract WCENTER SHPK 721000
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje Medikamente pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci dhe Qendrat nė varėsi "Drita" Elbasan dhe "Jeta" Cėrrik 2,222,727 Signed the Contract FLORFARMA SHPK 1846874.16666667
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje Medikamente pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Dr.Sadik Dinci, Elbasan 188,370 Signed the Contract TRIMED SHPK 156975
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Blerje pellet briket pėr ngrohje, pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Dr.Sadik Dinci dhe Qendrat nė Varėsi "Drita" Elbasan dhe "Jeta" Cėrrik 2,522,944 Signed the Contract FA & BI SHPK 2517888.33333333
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shtesė kontrate 20%: Blerje medikamente pėr nevojat e "Spitalit Psikiatrik Dr-Sadik Dinci, Elbasan" 7,440 Signed the Contract + Additional Contract Aldosch-Farma SHPK 7440
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik Dr-Sadik Dinci, Elbasan 16,866 Signed the Contract + Additional Contract Aldosch-Farma SHPK 16866
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shtesė kontrate: Mirėmbajtje ndėrtesash pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan 628,360 Signed the Contract FLONJA SHPK 628360
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shtesė Kontrate: Mirėmbajtje ndėrtesash pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan 1,465,055 Signed the Contract + Additional Contract FLONJA SHPK 1465055
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shtesė Kontrate: Shėrbim i ruajtjes me roje private pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan 610,001 Signed the Contract + Additional Contract MYRTO – SECURITY SHPK 610001
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shtesė Kontrate: Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje (Pellet Briket) pėr nevojat e Spitalit Psikiatrik dr.Sadik Dinci, Elbasan 686,624 Signed the Contract + Additional Contract FA & BI SHPK 686624.166666667
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shėrbimi i lavanterisė dhe hotelerisė tė Spitalit Psikiatrik Dr- Sadik Dinēi Elbasan dhe qendrave tė rehabilitimit nė varėsi Jeta Cerrik dhe Drita Elbasan- 2- Burimi i Financimit - Buxheti i Shtetit- (Fondi limit nė dispozicion ėshtė pėr tė gjithė periudhėn 3 vjecare) 125,442,508 Signed the Contract Devis SHPK 125099848
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Mirėmbajtje e ndėrtesave tė Spitalit Psikiatrik dr-Sadik Dinci , Elbasan 11,376,800 Signed the Contract FLONJA SHPK 7325280
Psychiatric Hospital of Elbasan Psychiatric Hospital of Elbasan Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė me roje private tė Spitalit Psikiatrik "Dr-Sadik Dinci", Elbasan 4,808,640 Signed the Contract MYRTO – SECURITY SHPK 4434126