Open Procurement Albania

Shėrbimi i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Kukės Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • The Procuring Authority has disqualified all competitive operators with a bid lower than the winning bid

Contracted Institution Hospital Service Directorate of Kukės
Tenderer Institution Hospital Service Directorate of Kukės
Tender object Shėrbimi i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Kukės Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj
Reference No. REF-47805-02-14-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 7 596 269,00
Type of Contract Rental Contract
Procurement Method Request for Proposal
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 15-02-2018
Last date of Submitted Documents 26-02-2018
Tender Held Date 26-02-2018
No. of Bidders 7
Bidders Sabeta SHPK
Nazeri SHPK
Shtiqni SHPK
Trezhnjeva SHPK
TONI-SECURITY SHPK
Eurogjici SHPK
ORKA SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ORKA
 • The winning bid ALL without vat 7 558 547,75
  Bidder Announcement date 22-10-2018
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 12 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Ka pasur ankesa.
  Ka marrė pėrgjigje mė shkresen nr. 296 prot datė 26.03.2018 te autoritetit kontraktor.
  Vendimi i Komisionit tė Prokurimit Publik nr 341 prot date 22.05.2018.Vendimi i Komisionit tė Prokurimit Publik nr 379/1 date 06.06.2018.
  Vendim i Komisionit tė Prokurimit Publik nr 657/1 date 04.10.2018.
  Fituesi ėshtė konfirmuar sipas vendimit tė KPP.
  Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1. Sabeta SHPK :
  S’kualifikohet se nuk ka paraqitur Vertetim te gjendjes financiare nga nje ose me shume banka me nje vlere sa 10 % te vleres se fondit limit leshuar jo me pare se 5 dite nga data e hapjes se ofertave i cili perben kusht skualifikimi vertetimi eshte i dt.07/02/2018.

  2. TONI-SECURITY SHPK 1.
  • S’kualifikohet se nuk ka Akti i Miratimit tė Qendrės sė Kontrollit, miratuar nga Policia e Shtetit nė Qarkun ku ushtron aktivitetin SHPSF si dhe Dokumenti i Performaces mbi mėnyrėn e ushtrimit tė aktivitetit te operatorit ekonomik.
  • Skualifikohet se nuk ka Autorizim Individual nė emėr tė shoqėrisė pėr pėrdorimin e frekuencave per radiokomunikim dhe alarm tė lėshuar nga AKEP nė zbatim tė ligjit Nr. 9918, datė 19.05.2008 “Pėr komunikimet elektronike nė Republikėn e Shqipėrisė”, me zonė mbulimi minimalisht qyteti Kukės.

  3. Trezhnjeva SHPK
  • S’kualifikohet se nuk ka Akti i Miratimit tė Qendrės sė Kontrollit, miratuar nga Policia e Shtetit nė Qarkun ku ushtron aktivitetin SHPSF si dhe Dokumenti i Performaces mbi mėnyrėn e ushtrimit tė aktivitetit te operatorit ekonomik.
  • S’kualifikohet se listepagesate nuk jane te konfirmuara nga Drejtoria e Tatimeve pėr numrin e punonjėsve tė siguruar pėr tre muajt e fundit (tetor,nentor,dhjetor 2017 e ne vazhdim).

  4. Shtiqni SHPK:
  Skualifikohet se nuk ka paraqitur Vertetim te gjendjes financiare nga nje ose me shume banka me nje vlere sa 10 % te vleres se fondit limit leshuar jo me pare se 5 dite nga data e hapjes se ofertave i cili perben kusht skualifikimi vertetimi eshte i dt. 09.03 2017.

  5. Nazeri 2000 SHPK :
  Skualifikohet se nuk ka paraqitur Vertetim te gjendjes financiare nga nje ose me shume banka me nje vlere sa 10 % te vleres se fondit limit leshuar jo me pare se 5 dite nga data e hapjes se ofertave i cili perben kusht skualifikimi vertetimi eshte i dt.23/02/2018.

  6. Eurogjici security SHPK:
  Skualifikohet me vendim te KPP nr 379/1 date 06.06.2018.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Technical Specification
  KPP Decision
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract


  The development of the Red Flags algorithm, in the period between 2 July 2017 - 28 February 2018, was financially supported by the United States Agency for International Development (USAID), through the "Transparency in Health Engagement" project.


  The establishment of this portal's database was financially supported, in the period between June 2016 - January 2017, from the US Embassy Democracy Commission, Small Grants Program.

  The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.