Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
178 1287 5,624 44,443,648,490 4,220 31,762,650,449 28,051,067,087

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Posta Shqiptare Blerje pajisje it (kompjuter, printer, printer termik, printer matricor, fotokopje a4, barcode reader, palmar, tableta instanter) 42,144,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract BNT ELECTRONIC'S 40,933,886.00
Sh.A Posta Shqiptare Mirembajtje kondicionerash dhoma e serverave, sistemi i kondicionimit te Drejtorise se Pergjithshme 4,005,320 Signed the Contract Neal - 86 SHPK 2,963,900.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Instalimi i trosit OPGW ne linjen 154 kV Bistrica 1 – Kufi 31,450,000 Announced Procurement
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Perpilimi i Strategjise dhe Planit te Veprimit per Pergjegjshmerine Sociale te Korporates (PSK) per KESH sh.a". 10,822,500 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Blerje materiale te ndryshme per SHA Ujesjelles-Kanalizime Librazhd-Prrenjas 3,000,000 Cancelled Procurement
Termocentrali Vlore sh.a Sherbime per sistemin e kondicionimit, pjese nderrimi ( furnizim-vendosje) 1,085,500 Signed the Contract AA&P 990,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Punime per perfundimin e linjes kabllore 110 kV Tirana-Selite dhe lidhja me nenstacionin 110/20 kV Kombinat 60,220,220 Announced Procurement
Sh.A Albpetrol Ndertim i Rezervuareve Vertikale Metalike (RVM) ne Qendrat e Prodhimit ne Sektorin Cakran – Mollaj te QPN Fier 6,606,382 Cancelled Procurement
Sh.A Albpetrol Zevendesim i kolektoreve te puseve te Grupeve Nr.5,6,8,9,15,17 ne Q.P.N. Gorisht 5,175,692 Cancelled Procurement
Termocentrali Vlore sh.a Pjese nderrimi per sistemin e kondicionimit (furnizim-vendosje). 1,085,500 Signed the Contract AA&P 990,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Materiale Ndertimore 2,965,170 Signed the Contract Ilir Dervishaj 2,217,128.00
ECO Tirana Sherbim tre vjecar i konsulences kontabel dhe fiskale 6,276,000 Signed the Contract BaEr Consulting 5,400,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Furnizim vendosje mobilim per pikat e reja te Kujdesit ndaj Klientit 11,526,033 Cancelled Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje libreza dhe kontrata 2,000,000 Announced Procurement
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Pėrgatitja e planit lokal ne R.SH te implementimit te PBN. 20,800,000 Signed the Contract TMC Training Management Consulting 20,100,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Brandimi i pikave te UKT sh.a» 10,684,746 Cancelled Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Hartimi i projekt- preventivit te zbatimit me objekt : Furnizimi me uje 24 h per sot dhe per nje perspektive 25-vjeēare te qytetit te Tiranes nepermjet Unazes se presionit mbeshtetur ne studimin e masterplanit te zhvillimit teknik dhe strategjik nga Buda 67,882,223 Announced the Winner INSTITUTI DEKLIADA - ALB 67,800,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndėrtimi i linjės me dy qarqe 110 kV Fibėr-Librazhd dhe traktet e linjave pėrkatėse nė Nėnstacionin Fibėr e Librazhd 398,910,000 Signed the Contract PRIMA ENERGY SHPK & R&T SHPK & PASTRIME SILVIO SHPK 386,942,700.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Sigurimi i shėndetit dhe sigurimi nga aksidentet personale tė punonjėsve tė KESH sh.a". 143,132,724 Cancelled Procurement
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Shpenzime pėr kontrollin mjekėsor. 41,000,000 Signed the Contract AMERICAN HOSPITAL 41,000,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Furnizim vendosje e materialeve per ndertimjin e kollonave te reja te pallateve, kasetave te shtepive private dhe matesave te ujit. 35,398,960 Announced the Winner LLAZO SHPK & ALEN CO SHPK 73,770.00
ECO Tirana Blerje kamioncine 5 m3 per mbledhjene e inerteve 2,333,333 Signed the Contract SPARKLE 32 2,048,000.00
Sh.A Albpetrol Hidroizolimi i tarraces se repartit termik ne Qendra Mekanike e Naftes - Kucove 1,255,886 Signed the Contract ANTE-GROUP SHPK 1,236,800.00
Sh.A Albpetrol Blerje kushineta 5,946,653 Signed the Contract A R B L E V 5,895,000.00
Sh.A Albpetrol Blerje baze materiale dhe mallra te ndryshem 7,861,338 Announced the Winner
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane -Loti i Pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Spostim tubacioni ujesjellesi Dn-600 mm celik seg. Rr.'Jordan Misja"-"Asllan Shahini" 493,710 Signed the Contract G B Civil Engineering 452,567.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Blerje Materiale Ndertimi" 18,999,927 Cancelled Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje vaj dhe pjese kembimi per automjete 2,138,432 Signed the Contract Besnik Meēi 1,585,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Realizim dhe prodhim i njė zyre me mision promovues dhe marketues tė Postės Shqiptare 3,002,200 Re-Proclaimed and Cancelled
Ndermarrja e Ujesjelles Kanalizimeve Kamez Ndėrtim linja e re KUN rruga Mati Lagjja Valias 2,487,835 Announced the Winner LIQENI VII SHA 2,355,490.00

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data