Open Procurement Albania

Number of Results 556

Red flagging of a procurement procedure indicates a potential exposure or risk for unlawful or unethical business conduct, mainly as regards non-compliance with anti-corruption laws. The rating for these categories will be done automatically, with predefined analytical filters.

Tenders with redflags

Title Procuring Authority / Buyer Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Annoucement Date
Blerje klori Qeverisja Vendore Kavajė 2 520 000.00 11-02-2020
Mirembajtje sistem faturimi dhe shtim te sherbimeve, per vitin 2020 Qeverisja Vendore Vlorė 1 880 000.00 25-02-2020
Loti 1. Blerje doreza plastike kirurgjikale (pako 100 copeshe) dhe dezifektant duarsh me baze alkoli ne paketim 0.5 lt Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 6 300 000.00
Loti 2. Blerje maska respiratore me filter dhe valvul te tipit FPP1. Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 11 000 000.00
Sherbimi i ruajtjes se objekteve dhe personelit me roje te kategorise 1.3.A Qarku Kukes, Qarku Lezhe, Qarku Diber Sh.A Posta Shqiptare 11 838 091.50 30-10-2019
Blerje karburanti Qeverisja Vendore Kavajė 5 766 667.00 10-02-2020
Rikonstruksioin i zyrave postare te filialeve Vlore, Sarande, Gjirokaster Sh.A Posta Shqiptare 36 876 509.00 05-12-2019
Blerje dhe instalim i njė transformator fuqie 170 MVA,242/13.8 KV pėr HEC Koman pėrfshirė pjesėt rezervė, ri-instalim dhe komisionimin e sistemit ekzistues tė mbrojtjes kundėr zjarrit tė transformatorit si dhe sistemit ekzistues tė monitorimit DGA&BMT tė Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 245 830 000.00 18-12-2019
Ndertim dhe rikonstruksion linjash kanalizimi ne Njesite 1,2,3,4,5 dhe Drejtorine Rajonale Qeverisja Vendore Tiranė 17 164 727.00 24-12-2019
Ndertim rrjet shperndares ujesjellesi ne fshatin Qenam, Njesia Administrative Zall-Herr Qeverisja Vendore Tiranė 24 321 690.50 24-12-2019
Rikonstruksion rrjet ujesjellesi Adresa: Rr.'Zogu i Zi-21-Dhjetori, Artan Lenja, Kongresi I Lushnjes, Tirane Qeverisja Vendore Tiranė 16 172 217.00 24-12-2019
Ndertim rrjet ujesjellesi ne Rr.'Xhorxhi Martini', 'Jeronim De Rada','Myrteza Kelliēi' Qeverisja Vendore Tiranė 10 990 115.00 24-12-2019
Sigurimi i AQT-ve te TEC Vlore sh.a Termocentrali Vlore sh.a 30 200 000.00 20-12-2019
Sherbime per automjete tek te tretet ( eskavatore furgona, autovetura) Qeverisja Vendore Tiranė 4 211 400.00 19-12-2019
Blerje mjete per nevojat e UKA sha Qeverisja Vendore Durrės 19 840 000.00 30-12-2019
Sherbimi i Pastrimit per nevoja te OSHEE Group sh.a Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 7 346 220.00
Sherbimi i Pastrimit per nevoja te OSHEE Group sh.a Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 7 346 220.00
Upgrade dhe mirembajtje tė infrastrukturės aktuale te datacenter dhe DR Site Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 169 905 000.00 19-12-2019
"Riparimi i difekteve dhe kthimi nė gjendje normale pune pėr 4 (katėr) setet DGA tė monitorimit on-line tė gazeve tė transformatoreve 150 MVA nė HEC Fierzė" Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 25 000 000.00 23-12-2019
Blerje kancelari dhe shtypshkrime pėr nevojat e shoqerisė OSHEE sh.a Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 126 736 606.00 07-08-2019
"Zhvillimi Strategjik i Sektorit Energjetik". Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 69 500 000.00 19-12-2019
Ndertimi i Tualeteve ne kalate. Sh.A Porti Detar Sarande 3 000 000.00
Rikonstruksion i plote ne grupin Nr. 2 Amonice - QPN – Gorisht Sh.A Albpetrol 3 499 320.00 25-11-2019
Ndertim pusi dublikat dhe pastrim pusi ekzistues, romanat njesia adm,Rrashbull,Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 3 500 000.00 24-12-2019
Upgrade i sistemit informatik tė sigurisė sė digave nė digėn e Qyrsaqit nė HEC Vau Dejės Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 6 500 000.00 20-12-2019
Blerje vaj, antifrize, graso dhe alkol per automjete Sh.A Posta Shqiptare 2 955 480.00 05-12-2019
Ndertim stacione monitorimi uji ne 38 pika ne qytetin e Tiranes Qeverisja Vendore Tiranė 5 092 435.00 24-12-2019
Blerje e nje Autotransformatori te ri 300 MVA, 400/230 kV per N/ST Tirana 2 Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 293 279 980.00 08-10-2019
Transporti i punonjesve te Tec Vlore sh.a Termocentrali Vlore sh.a 1 390 662.00 23-12-2019
Shėrbim Mirėmbajtje e Sistemeve IT Sh.A Albpetrol 4 980 000.00 20-12-2019
Blerje tel avolzhimi dhe materiale ndihmese Sh.A Albpetrol 7 931 625.00 17-12-2019
Blerje materiale dhe vegla pune te sigurimit teknik si dhe pajisjet (laborator) per testimin e mjeteve te sigurimit teknik Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 29 953 531.00 23-08-2019
Blerje e moduleve shtese per softin ODMS dhe sherbim mirembajtje / suport per nje periudhe 3 vjeēare Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 34 327 000.00 22-11-2019
Blerje Kasaforta te vogla, te mesme, te medha dhe per posten sekrete Sh.A Posta Shqiptare 17 151 500.00 21-11-2019
Blerje karburanti Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 40 000 000.00 25-11-2019
Mirembajtje Software dhe te lexim faturim ( tablet reader) dhe webservice. Qeverisja Vendore Tiranė 7 991 667.00 13-12-2019
Blerje Internet –Intranet,Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat per 2 vite, Sh.A Posta Shqiptare 85 824 000.00 14-11-2019
Blerje pajisje it (kompjuter, printer, printer termik, printer matricor, fotokopje a4, barcode reader, palmar, tableta instanter) Sh.A Posta Shqiptare 42 144 000.00 13-09-2019
Mirembajtje kondicionerash dhoma e serverave, sistemi i kondicionimit te Drejtorise se Pergjithshme Sh.A Posta Shqiptare 4 005 320.00 14-11-2019
Pjese nderrimi per sistemin e kondicionimit (furnizim-vendosje). Termocentrali Vlore sh.a 1 085 500.00 13-11-2019
Pėrgatitja e planit lokal ne R.SH te implementimit te PBN. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 20 800 000.00 22-11-2019
Ndėrtimi i linjės me dy qarqe 110 kV Fibėr-Librazhd dhe traktet e linjave pėrkatėse nė Nėnstacionin Fibėr e Librazhd Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 398 910 000.00 26-09-2019
Shpenzime pėr kontrollin mjekėsor. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 41 000 000.00 18-10-2019
Hidroizolimi i tarraces se repartit termik ne Qendra Mekanike e Naftes - Kucove Sh.A Albpetrol 1 255 886.00 22-11-2019
Blerje kushineta Sh.A Albpetrol 5 946 653.00 22-11-2019
Ndėrtim linja e re KUN rruga Mati Lagjja Valias Qeverisja Vendore Kamėz 2 487 835.00 18-12-2019
vleresime te aseteve ose detyrimeve te ost sh.a. Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 1 260 000.00 30-10-2019
Rikonstruksioin i zyrave postare tė filialeve Tiranė, Durrės, Qendra Tranzite, Ndryshime ndarjesh pėr shkak tė ndryshimit tė strukturės dhe Ndryshimi i ndriēimit nga floureshent nė led (322 copė) nė Godinėn e Drejtorisė sė Pėrgjithshme Sh.A Posta Shqiptare 40 257 943.00 08-10-2019
Shėrbimi i sistemit Intranet nė Albcontrol ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 1 374 334.00 15-11-2019
Sigurimi i Aseteve te KESH sh.a Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 199 635 706.00 08-11-2019
Sherbim pastrim pusesh Qeverisja Vendore Fier 5 372 000.00 23-10-2019
Blerje materiale per riparimin e ndertimin e kazaneve per vitin 2020 Qeverisja Vendore Tiranė 4 000 000.00 06-11-2019
Blerje e modulit te ri te ArcGis, trajnim stafi. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 10 000 000.00 31-10-2019
Auditimi nga nje shoqeri e pavarur audituese i pasqyrave financiare te OST sh.a per vitin 2019 Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 1 250 000.00 30-10-2019
Blerje hipoklorit kalciumi. Qeverisja Vendore Libohovė 1 500 000.00 29-10-2019
Shėrbimi i pastrimit dhe gjelbėrimit pėr godinėn qėndrore tė OST sh.a. Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 16 920 000.00 24-07-2019
Blerje karburant Diesel D1 dhe Benzine per vitin 2019-2020 Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 179 645 900.00 15-08-2019
Loti i II-tė Blerje benzinė pėr automjete, Sh.A Posta Shqiptare 9 262 018.80 02-09-2019
Loti i I-rė: Blerje gazoil pėr automjete; Sh.A Posta Shqiptare 54 326 250.00 02-09-2019
Trajnim KTA tė rinj (Rating ACS/TWR) dhe gjuhėn Angleze. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 45 833 333.00
P/N pėr MSSR Rinas – SELEX. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 5 416 666.00
Materiale ristrukturimi te selise operative te Rr. Don Bosko Qeverisja Vendore Tiranė 3 168 533.00 03-10-2019
Blerje automjetesh dhe stacione karikimi (per projektit Shko Gjelbėr me njė Flotė tė Modernizuar dhe Ekologjike)"; Sh.A Posta Shqiptare 44 983 455.00 12-07-2019
Rivėnia nė punė e segmentit kabllor tė linjės 110 kV N/St. Tirana 1 N/St. Traktora Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 7 430 000.00 25-09-2019
AUDITIM I MJEDISIT, SIGURISĖ DHE SHĖNDETIT NĖ PUNĖ NĖ TĖ 3 (TRE) NJĖSITĖ PRODHUESE NĖN ADMINISTRIMIN E KESH SH.A Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 5 000 000.00 28-05-2019
Blerje pajisje elektronike. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 12 498 372.00
Shėrbimi i mirėmbajtjes sė sistemeve tė alarmit e tė vėzhgimit, marrjes nė rrugė valore tė sinjaleve tė alarmit, verifikimit dhe reagimi me grup tė gatshėm nė tė gjitha Filialet e Degėt dhe shėrbimin me GPS/GPRS pėr automjete e Postės Shqiptare Sh.A Posta Shqiptare 37 793 147.00 21-06-2019
Punime civile pėr rikonstruksionin e traktit 110 kV tė linjės Fier Kuēovė Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 7 428 460.00 05-08-2019
Punimet civile pėr riparime dhe rikonstruksionin e objekteve tė nėnstacioneve Rrashbull dhe Zemblak Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 11 950 197.00 06-08-2019
Auditim financiar dhe pėr projektet e Bankės Boterore pėr vitin ushtrimor 2018 Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 15 150 000.00 21-08-2019
Blerje pjesė ndėrrimi pėr pajisjet D'VOR, DME, ILS (prodhim SELEX). ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 35 800 000.00
Blerje rripa trapezoidale Sh.A Albpetrol 5 280 450.00 09-07-2019
Blerje litar celiku Sh.A Albpetrol 5 965 000.00 02-08-2019
Leasing pėr automjete e motorrcikleta pėr 4 vite Sh.A Posta Shqiptare 100 000 000.00 25-06-2019
Masterplani i navigimit ajror pėr Aeroportin Ndėrkombėtar tė Vlorės ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 198 000 000.00
Blerje Eterna BI + Datawarehouse + Reporting Services, log management, manaxhim te dokumenteve, statistikė si dhe Mirmbajtje Eterna BI pėr 4 vite pas implementimit Sh.A Posta Shqiptare 41 000 000.00 27-06-2019
Fushatė aktivitetesh informuese, kulturore, argėtuese me tematikė postare nė tė gjithė Shqipėrinė Sh.A Posta Shqiptare 12 036 500.00 07-06-2019
Furnizim vendosje matesash uji per vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 9 720 624.00 17-05-2019
“Ndertim i ujesjellesit te fshatrave Lalėz, Bizė, Draē dhe Shetaj, Nj. Adm Ishėm, Bashkia Durrės” Qeverisja Vendore Durrės 180 414 265.00 27-05-2019
Sistemi i kanalizimeve te ujerave te ndotura te zones turistike hamallaj, faza I " Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 82 111 600.45 28-05-2019
Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 80 231 510.83 31-05-2019
Ndertim i linjes 220 kV me dy qarqe Komsi-Shumat Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 1 051 871 760.00 10-06-2019
Blerje materiale tė nevojshme pėr Arkivėn Qėndrore dhe Arkivat e Drejtorive Rajonale Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 44 948 500.00 10-04-2019
Riparim i transformatorit te fuqisė 5600 KVA, 10/35 KV i N/stacionit 10/35 kV HEC Vau Dejės Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 3 250 000.00 02-08-2019
Sherbim i sigurimit te mjeteve me goma Sh.A Albpetrol 4 981 819.00 02-08-2019
Permiresimi i matjeve te enteve private qe perdorin ujin si lende te pare" Qeverisja Vendore Tiranė 99 902 997.00 31-05-2019
Blerje shirita plastike me numerator per thase Sh.A Posta Shqiptare 6 710 000.00 01-03-2019
BLERJE MATERIALE PĖR NĖNSTACIONET Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 99 381 400.00 13-05-2019
Furnizimi dhe instalimi i sistemit automatik tė matjes tė ujit tė pijėshėm nė fshatin Mborje” sipas Projektit "Bashkėveprimi ndėrkufitar pėr furnizimin me ujė tė pastėr nėpėrmjet njė mjedisi tė shėndetshėm“ ( ”SAVE SAFE WATER”). Qeverisja Vendore Korēė 13 125 800.00 29-05-2019
Pastrimi i Zyrave Administrative dhe Qendrave te Kujdesit Ndaj Klientit te OSHEE sh.a per nje afat prej 5 (pese) muajsh. Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 9 182 775.00
Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti 1,Qyteti Durres Qeverisja Vendore Durrės 41 804 762.00 31-05-2019
LOTI I: Sherbimi dhe Mirembajtia e sistemit DGA per nje periudhe dy vjeēare si dhe trajnimi i personelit. Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 46 971 000.00 04-07-2019
LOTI II: Sherbimi dhe Mirembajtia e sistemit BMT per nje periudhe dy vjeēare si dhe trajnimi i personelit Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 12 940 000.00 04-07-2019
Sherbimi me roje private TEC Vlore Petrol Alba sh.a 520 000.00
Blerje makine per trajtime siperfaqesore me rryma te frekuencave te mesme Sh.A Albpetrol 4 460 000.00 09-07-2019
“Studim projektim per rikonstruksione ne rrjetin ekzistues te qytetit Durres” Qeverisja Vendore Durrės 47 232 905.83 29-05-2019
Vendosja e manometrave nė 25 pika kryesore tė rrjetit tė ujėsjellėsit. Qeverisja Vendore Tiranė 14 971 415.00 23-05-2019
Bleje material elektrike dhe mekanike Qeverisja Vendore Tiranė 1 999 984.00 31-05-2019
Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt Vangjel Noti,Qemal Dracini, Bruzi dhe Shinat e trenit Qeverisja Vendore Tiranė 12 886 343.00 22-05-2019
Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi tė rrjetit tė vjetėr nė rrugėt qė lidhen me Rrugėn e Kavajės, Mihal Duri , Kont Urani Qeverisja Vendore Tiranė 23 997 834.00 22-05-2019
“Rikualifikim i ambienteve tė impiantit Bovillė”. Qeverisja Vendore Tiranė 214 972 613.19 27-05-2019
Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rrugen "Bedri Karapici" "Hamdi Pepa" Qeverisja Vendore Tiranė 549 371.00 31-05-2019
Mirembajtja e sistemit financiar menaxherial SAP Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 12 780 000.00 31-05-2019
"Riparime emergjente tė rrotės sė punės tė Turbinės sė Agregatit Nr.3 nė HEC Fierzė. Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 5 756 000.00 16-07-2019
Rikonstruksion i Depos me W-4000 m3 nė Partitar Qeverisja Vendore Tiranė 17 417 495.00 24-05-2019
Loti i tetė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion i Depos me W-4000 m3 nė Partitar“ Qeverisja Vendore Tiranė 452 854.00 31-05-2019
Materiale elektrike dhe hidraulike, v.2019 Sh.A Porti Detar Sarande 1 500 000.00 27-06-2019
Blerje goma Qeverisja Vendore Tiranė 3 023 138.00 19-04-2019
Sigurimi Aksidenteve tė punonjėsve nė punė ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 10 000 000.00
Rikonstruksion rrjet ujesjellesi dhe kanalizimi ne Rrugen"Dalip Zavalani, Vath Koreshi, dhe rrugen midis Petro Nini Luarasi dhe Shyqeri Ishmi. Qeverisja Vendore Tiranė 14 112 605.00 31-05-2019
Ndėrtim linje transmetimi nga puseta Yzberisht deri nė Depo Kombinat. Qeverisja Vendore Tiranė 68 863 113.00 22-05-2019
Loti i nėntė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion i linjės se ujėsjellesit Ų 140 mm PE nga baseni i presionit nė Dajt deri nė depon e fshtit Ferraj” Qeverisja Vendore Tiranė 1 188 366.00 31-05-2019
Mbikqyrja e punimeve gjate zbatimit te kontratave te puneve, parashikuar ne investimet e OST sh.a. pėr vitin 2019 Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 13 000 000.00 09-05-2019
Blerje vacuum truck 10 m3 Sh.A Albpetrol 9 950 000.00 03-06-2019
Sigurimi i aseteve te shoqerise Albpetrol sha Sh.A Albpetrol 13 791 601.00 13-06-2019
Permiresimi i imazhit dhe vizibilitetit te KESH sh.a Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 2 743 000.00
Blerje materiale kompjuterike Qeverisja Vendore Shkodėr 2 995 305.00 30-05-2019
Loti i dytė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion rrjet kanalizimi nė Rrugėn e Elbasanit” Qeverisja Vendore Tiranė 2 891 462.00 31-05-2019
Sherbimi i Sigurimit me roje fizik dhe me sistem elektronik te objekteve ne administrim te shoqerise UKE sh.a Elbasanper vitin 2019 Qeverisja Vendore Elbasan 27 745 160.55 28-03-2019
Rikonstruksion i linjės se ujėsjellesit Ų 140 mm PE nga baseni i presionit nė Dajt deri nė depon e fshatit Ferraj Qeverisja Vendore Tiranė 52 582 578.00 24-05-2019
Loti i II-tė Shėrbimi i ruajtjes sė objekteve dhe personelit me roje tė kategorisė 1.3.A Qarku Durrės. Sh.A Posta Shqiptare 3 830 400.00 05-04-2019
Blerje autoambulance Sh.A Albpetrol 9 800 000.00 31-05-2019
Blerje materiale per konservimin e impiantit Termocentrali Vlore sh.a 4 160 000.00 18-06-2019
Blerje pajisje kompjuterike dhe informatike Qeverisja Vendore Durrės 11 968 076.67 14-05-2019
Kontroll periodik i eneve nen presion Sh.A Albpetrol 986 000.00 03-06-2019
Loti i I-rė: Shėrbimi i ruajtjes sė objekteve dhe personelit me roje tė kategorisė 1.3.A Qarku Shkoder. Sh.A Posta Shqiptare 3 830 400.00 05-04-2019
Shpenzime mirėmbajtje pėr Sistemin MSSR PR INDRA ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 25 000 000.00
Blerje materiale per fshesat e makinerive fshese. Qeverisja Vendore Tiranė 1 399 903.00 23-05-2019
Implementimi i njė zgjidhje Enterprise pėr menaxhimin Operacional-Teknik tė aseteve tė rrjetit Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 196 280 000.00 30-04-2019
Shpim pusi dublant Nr 3 B Kafaraj Qeverisja Vendore Fier 2 806 000.00 29-05-2019
Blerje uniforma pune per punonjesit Sh.A Albpetrol 16 530 900.00 03-01-2019
Blerje Vegla Pune pėr Nevoja tė Shoqėrisė” Qeverisja Vendore Tiranė 7 555 000.00 31-05-2019
Materiale per ndertimin e rrjetit te brendshem Cete Qeverisja Vendore Devoll 2 049 500.00 31-05-2019
Sigurimi i Pasurisė sė ALBCONTROL SHA. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 139 600 000.00
“Blerje materiale inerte” Qeverisja Vendore Durrės 6 999 433.33 29-05-2019
Posta retail outlet (blerje on line per objekte postare si pulla, suvenire, etj. si dhe Mirmbajtje pėr 4 vite pas implementimit Sh.A Posta Shqiptare 30 999 850.00 19-04-2019
Sherbim i internetit Sh.A Albpetrol 2 492 400.00 17-05-2019
Zhvillimi i funksionaliteteve dhe shtimi i perdoruesve per faturimin e Takses se Prones Qeverisja Vendore Vlorė 1 960 000.00 08-05-2019
Blerje qese mbeturinash per kosha. Qeverisja Vendore Tiranė 943 200.00 24-05-2019
Blerje dhe instalim pajisje pėr sistemin menaxherial BI Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 2 751 500.00 22-05-2019
Blerje pjesė ndėrrim, si dhe shpenzime pėr mirėmbajtje e pėrmirėsimi i rrjetit network MWL ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 5 166 000.00
Kabine elektrike 20kV, fv. Sh.A Porti Detar Sarande 5 592 831.00 15-04-2019
Mirėmbajtje dhe riparime tė tjera elektrike. Qeverisja Vendore Tiranė 4 200 000.00 31-05-2019
Zevendesim i linjes Belsh-Cepe Qeverisja Vendore Belsh 20 806 185.00 03-04-2019
Blerje Hipoklorite Natriumi dhe Kalciumi Qeverisja Vendore Fier 4 467 500.00 02-05-2019
Furnizim vendosje me shtrese stabilizanti dhe Asfalt Betoni per nevojat e Sh.A UK Vlore Qeverisja Vendore Vlorė 2 146 300.00 13-05-2019
Rinovimi i Suportit te Infrastruktures Qendrore te UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 20 996 000.00 07-05-2019
Sherbim Riparim Elektromotore dhe Transformatore Qeverisja Vendore Fier 1 400 000.00 14-05-2019
Shpenzime pėr mirėmbajtjen e rrugėve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike elektrike, telefonike, ngrohje. Qeverisja Vendore Tiranė 1 080 000.00 24-05-2019
Blerje pjesė ndėrrimi dhe shpenzime mirėmbajtje pėr sistemin e monitorimit nė distance. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 10 000 000.00
Blerje Karburanti. Qeverisja Vendore Krujė 1 439 244.00 24-05-2019
Sherbim privat I sigurise fizike Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 5 607 142.70
Mirembajtje 2-vjecare e automjeteve ne pronesi te OSHEE sh.a Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 195 000 000.00 31-01-2019
Ndertim i rrjetit shperndares ne zonen Kthesa e Ariut dhe koderlore, Nj.adm.Sukth,Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 15 130 111.00 08-03-2019
Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik Qeverisja Vendore Tiranė 2 357 000.00 09-04-2019
Materiale per rikonstruksion ujesjelles kanalizime Qeverisja Vendore Librazhd 3 228 000.00 14-05-2019
Rehabilitim i linjės sė ujėsjellėsit pranė depos Shilore, Karpen, Nj.Adm Maminas Bashkia Shijak Qeverisja Vendore Durrės 15 678 162.00 31-01-2019
Blerje server Storage dhe pajisje te tjera informatike Qeverisja Vendore Elbasan 4 500 000.00 26-04-2019
Loti 1 Blerje Benzinė pa plumb Qeverisja Vendore Tiranė 6 227 000.00 30-01-2019
Sistemi i matjes,kontrollit,komandimit ne distance dhe sistemi klorifikimit automatik Qeverisja Vendore Durrės 72 059 000.00 08-03-2019
Blerje pjese kembimi per inverterat e stacionit te pompimit te SH.A UK Vlore viti 2019. Qeverisja Vendore Vlorė 2 059 498.00 23-04-2019
Blerje Kancelari Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 2 990 000.00 27-03-2019
Blerje uniforma dhe paisje sigurie per punonjesit e OSHEE Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 198 150 000.00 23-11-2018
Blerje kompjutera dhepajisje te tjera elektronik per nevoja te SH.A UK Vlore viti 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 1 320 972.00 09-04-2019
Sherbime dhe pjese kembimi per mjetet Qeverisja Vendore Lushnje 2 801 849.00 26-04-2019
Blerje doreza, maska, syze protektive dhe veshje shumeperdorimshe Qeverisja Vendore Tiranė 1 561 380.00 18-04-2019
Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme Qeverisja Vendore Durrės 4 998 968.11 29-03-2019
Rehabilitimi i paneleve elektrik ne Stacionin Qender Fushe- Kruje Qeverisja Vendore Durrės 7 455 273.33 16-04-2019
Realizimi i memorialit te artistes Vace Zela Qeverisja Vendore Lushnje 3 333 333.00 19-04-2019
«Sistemi i informimit dhe ekspozimit ndaj qytetarit per Ndermarjen Ujesjelles-Kanalizime sh.a Sarande» Qeverisja Vendore Sarandė 1 780 000.00 05-04-2019
Ndertim tubacioni magjistral grupi Ca38-Ca17 ne sektorin Cakran-Mollaj Sh.A Albpetrol 16 879 993.00 24-12-2018
Upgrade dhe mirembajtja 3 vjecare e Platformės sė Monitorimit tė Hec-eve tė vegjėl Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 72 324 974.00 13-02-2019
Loti 2 Blerje Naftė(Eurodiesel Qeverisja Vendore Tiranė 68 710 050.00 30-01-2019
Sigurimi i riskut nga te tretet dhe aksidenteve ajrore. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 74 749 400.00
Ndertimi i Depos Ujesjellesi Fshati Areze Qeverisja Vendore Devoll 2 998 998.00 28-03-2019
Blerje e tre pompave zhytese per Sektorin e Kanalizimeve, viti 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 6 050 000.00 20-02-2019
Blerje Karburant per Shoqerine Sha Ujesjelles Kanalizime,Patos. Qeverisja Vendore Patos 4 333 333.00 02-04-2019
Blerje 'Gazoili D1' per vitin 2019 Qeverisja Vendore Mallakastėr 1 410 000.00 13-03-2019
Blerje kepuce te sigurise ne pune Qeverisja Vendore Tiranė 1 131 000.00 29-03-2019
Pastrimi i Zyrave Administrative dhe Qendrave tė Kujdesit Ndaj Klientit tė OSHEE sh.a Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 6 884 482.00
Shėrbimi GPRS Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 40 176 000.00 24-04-2019
Ndertim i rrjetit te ujesjellesit ne rruget : Pelioni dhe Gentiana,Plazh,Bashkia Durres. Qeverisja Vendore Durrės 4 399 773.00 11-03-2019
Mbulim siguracion risku kazane Qeverisja Vendore Tiranė 3 158 333.00 12-03-2019
Sherbime te Pastrimit dhe Gjelberimit ne sheshe mbi dhe nen toke dhe terminale Qeverisja Vendore Tiranė 9 364 185.00 06-03-2019
Blerje Karburanti (Gazoil D1) Qeverisja Vendore Belsh 2 000 000.00 18-03-2019
Rehabilitimi elektro-mekanik i vinēit urė 250/30/5 Ton nė sallėn e makinerisė nė HEC Vau i Dejės Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 89 000 000.00 12-12-2018
Blerje pjese kembimi per automjete Qeverisja Vendore Durrės 19 813 600.00 01-02-2019
Sherbim Siguracion Makinash Qeverisja Vendore Tiranė 3 187 924.00 21-03-2019
"Shėrbim printimi fatura uji" Qeverisja Vendore Tiranė 19 190 164.50 18-10-2018
Blerje bojra kancelari per zyrat per vitin 2019 Qeverisja Vendore Elbasan 1 399 929.00 13-02-2019
Mirembajtja e Sistemeve te Parkimit Qeverisja Vendore Tiranė 3 915 000.00 18-03-2019
Sigurimi i automjeteve, sigurimi i shendetit ne udhetim, sigurimi i aktiveve afatgjata te UKKO Sh.A, si dhe sigurimi nga aksidentet personale Qeverisja Vendore Korēė 1 770 000.00 21-02-2019
Shpenzime mirėmbajtja dhe blerje pjese nderrimi e sistemeve tė instaluara ne ACC/APP/TWR /ADMINISTRATE. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 29 300 000.00
Blerje materiale ndertimi per vitin 2019 Qeverisja Vendore Vlorė 2 760 180.00 05-03-2019
Blerje tubacione uji,etj Qeverisja Vendore Maliq 2 000 000.00 26-02-2019
Loti 2 : Sherbim i transportit te naftes brut ne linjen Kucove-Zharrez Sh.A Albpetrol 510 342.00 13-02-2019
Loti 1: Sherbim i transportit te naftes brut ne linjat sipas tabeles Sh.A Albpetrol 49 173 084.00 13-02-2019
Ndėrtim rrjeti i ri ujėsjellėsi nė fshatin Rreth,Njėsia Adm.Xhafzotaj,Bashkia Shijak. Qeverisja Vendore Durrės 35 890 858.00 29-01-2019
Blerje percina alumini, rondele, bullona e materiale te ndryshme Qeverisja Vendore Tiranė 2 675 800.00 28-02-2019
«Mirembajtja dhe riparimi i elektropompave te stacioneve te pompimit te U.K Sarande». Qeverisja Vendore Sarandė 7 400 000.00 28-02-2019
Sigurimi i punonjesve te OSHEE sh.a nga aksidentet ne pune Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 119 280 000.00 28-01-2019
Ndėrtim rrjet kanalizimi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt "Besnik Hidri", "Bashkim Shkurti", "Coca Cola" deri nė lumin "Lana". Qeverisja Vendore Tiranė 75 745 805.00 18-12-2018
Riparim- sherbimi i automjeteve Qeverisja Vendore Korēė 2 900 000.00 22-02-2019
Blerje bateri per matesat e ujit elektronik Qeverisja Vendore Korēė 1 600 000.00 07-02-2019
PAJISJE DHE LICENCA PER LEXIMET ME PDA DHE UPGRADE SCADA Qeverisja Vendore Pogradec 4 739 000.00 19-02-2019
„SPORTELI ELEKTRONIK DHE MOBILE PER QYTETARIN Qeverisja Vendore Sarandė 2 963 333.00 20-02-2019
Ndertim magazinash dhe rikonstruksion i zyrave ne Fier Albgaz sh.a 60 529 111.00 18-12-2018
Blerje Automjeti Veteshkarkues i pajisur me Vinc, per nevojat e Ndermarjes Qeverisja Vendore Sarandė 2 770 476.00 20-03-2019
Shpenzime mirėmbajtje, blerje pjesė ndėrrimi si dhe zgjerimi i rrjetit pėr Fibrėn Optike. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 22 416 560.00
Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private tė depove te ujit Qeverisja Vendore Dibėr 5 969 212.00 07-11-2018
Blerje mjet transporti HEC LANABREGAS sh.a 2 500 000.00 15-03-2019
Sigurim i automjeteve. Qeverisja Vendore Durrės 1 523 857.00 22-02-2019
Sherbim me roje Private te U.K Durres per lotin II-te (Fushe Kuqe) Qeverisja Vendore Durrės 3 777 879.00 11-01-2019
Sherbim me roje Private te U.K Durres per lotin e I-re (Qarku Durres)" Qeverisja Vendore Durrės 31 204 900.80 11-01-2019
Blerje Materiale Hidraulike. Qeverisja Vendore Krujė 3 999 569.00 30-01-2019
Blerje klor Qeverisja Vendore Pėrmet 1 774 502.00 23-11-2018
Pėrmirėsim furnizimi me uje blloku Nr.61 Qeverisja Vendore Tiranė 22 646 440.00 05-12-2018
Blerje kapak pusetash metalik dhe zgarash kuneta shiu viti 2018 Qeverisja Vendore Vlorė 5 891 700.00 14-12-2018
Loti i katėrt: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: Pėrmirėsim furnizimi me uje blloku Nr.61 Qeverisja Vendore Tiranė 588 807.00 21-12-2018
Rikonstruksion dhe ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė Rr."Migjeni". Qeverisja Vendore Tiranė 13 067 489.00 27-11-2018
Loti i gjashtė: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: Ndėrtim rrjet kanalizimi ne zonėn qė kufizohet nga rrugėt Besnik Hidri, Qeverisja Vendore Tiranė 1 554 420.00 21-12-2018
"Blerje pjesėsh pėr riparimin e linjės sė karbonit Qeverisja Vendore Tiranė 3 791 563.00 26-12-2018
Permiresim furnizimi me uje ne bllokun e ‘‘Vilave Selitė‘‘ dhe ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė bllokun “Vasil Shanto‘‘. Qeverisja Vendore Tiranė 13 530 345.00 27-11-2018
Loti i tretė: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: Pėrmirėsim furnizimi me ujė nė bllokun e Vilave Selitė dhe ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė bllokun Vasil Shanto, Qeverisja Vendore Tiranė 350 537.00 21-12-2018
Instalimi i sistemit ujėmatės nė burimet e ujėsjellėsit tė Tiranės Qeverisja Vendore Tiranė 26 546 905.00 28-12-2018
Rikonstruksion rrjet shpėrndarės ujėsjellėsi nė zonėn e Sharrės Qeverisja Vendore Tiranė 4 053 435.00 31-12-2018
“Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private tė depove te ujit” – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. Qeverisja Vendore Bulqizė 6 000 000.00 22-11-2018
Rrethim i ambjentit te jashtem Depo Uji nr. 2, nr. 2/1, lagja nr. 7 dhe Depo uji nr. 4 Arapaj, Durres Qeverisja Vendore Durrės 10 507 998.00 27-12-2018
Ridimensionim i Shėrbimit tė Klientit Qeverisja Vendore Tiranė 11 714 253.47 26-12-2018
Blerje Shtypshkrimesh Sh.A Posta Shqiptare 44 607 547.00 02-05-2018
Shėrbim i ruajtjes sė sigurisė jo e armatosur nė Don Bosko Qeverisja Vendore Tiranė 1 729 696.00 13-12-2018
Sherbim projektim ujesjellesi Qeverisja Vendore Shkodėr 3 638 250.00 15-10-2018
Blerje Karburanti Gazoil ( 10 ppm ULSD ) per nevojat e Sh.a Ujesjelles Kanalizime Lushnje per vitin 2019 Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 15 muaj. Qeverisja Vendore Lushnje 5 938 679.00 27-12-2018
Rinovimi i suporteve dhe licensave pėr sistemet IT tė KESH sh.a Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 43 000 000.00 19-12-2018
Prodhim soletina Betoni viti 2018 Qeverisja Vendore Vlorė 1 816 813.00 14-12-2018
Ndėrtim i puseve dublikantė Qeverisja Vendore Durrės 14 165 000.00 02-11-2018
Rikonstruksion dhe rrethim i stacioneve tė pompimit dhe depove tė ujit nė ujėsjellėsat rajonal, faza II Qeverisja Vendore Tiranė 37 002 844.30 16-08-2018
Shėrbim GPS mjetesh Qeverisja Vendore Tiranė 2 944 267.00 06-12-2018
Materiale te ndryshme hidraulike Qeverisja Vendore Librazhd 2 200 000.00 09-11-2018
Shėrbimi i Transportit, Shoqėrimit dhe ruajtjes sė vlerave monetare gjatė transportit, me roje tė kategorisė 1.3.B, Sh.A Posta Shqiptare 154 999 920.00 22-10-2018
Ndėrtim rrjet furnizimi me ujė i zonės sė "Bab Rexhės", Fusha e Aviacionit Qeverisja Vendore Tiranė 38 513 055.00 15-08-2018
Blerje Sistem Biletarie Qeverisja Vendore Tiranė 11 890 000.00 02-11-2018
Permiresim i furnizimit me uje Lagja Baromet Nj. Adm Sukth, Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 9 066 748.00 07-09-2018
Shėrbimi i sigurimit dhe i ruajtjes fizike tė objekteve tė shoqerisė UK Elbasan sha Qeverisja Vendore Elbasan 26 638 741.00 05-02-2018
Sherbim vjetor i konsulences administrative dhe fiskale Qeverisja Vendore Tiranė 2 571 075.00 22-11-2018
Blerje matesa uji 1/2 dhe materiale hidraulike Qeverisja Vendore Pėrmet 2 500 000.00 23-11-2018
Ndertim i rrjetit TU 0.4 kV ne Rajonin Shkoder Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 132 516 267.00 11-10-2018
Shtesė e Linjės sė Ujėsjellėsit tė fshatit Rranxa. Qeverisja Vendore Vau i Dejės 11 500 000.00 20-11-2018
Blerje telefona/Tablete Smart per SMS Payment Qeverisja Vendore Tiranė 1 646 667.00 23-11-2018
Rikonstruksion i katėr linjave tė transmetimit Dj 426mm celik nga Hec Lanabregas - takimin me Tub. Dn 700 mm celik Qeverisja Vendore Tiranė 49 106 150.00 20-08-2018
Rivlersim aktivesh Qeverisja Vendore Shkodėr 3 025 750.00 06-11-2018
Blerje Transformator Fuqie TL/TM per nevoja te OSHEE sh.a. Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 199 400 000.00 27-09-2018
Blerje Materiale te Ndryshme, Hidraulike Qeverisja Vendore Vorė 2 800 000.00 01-11-2018
"Furnizim-vendosje sistem AVR nė HEC Fierzė dhe upgrade i firmware-it tė 4 seteve tė monitorimit on-line BMT tė transformatorėve tė fuqisė nė HEC Koman". Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 135 000 000.00 19-09-2018
Studim projektim per dy objekte Hamallaj dhe Lagja nr 1 Sukth Qeverisja Vendore Durrės 6 332 000.00 28-09-2018
Blerje Hipoklorit Kalciumi Qeverisja Vendore Peqin 1 650 000.00 06-11-2018
Loti i II-tė: Pėr blerje benzinė pėr automjete; Sh.A Posta Shqiptare 9 510 007.00 08-10-2018
Loti i I-rė: Pėr blerje gazoil pėr automjete; Sh.A Posta Shqiptare 52 629 483.00 08-10-2018
"Inspektim,pastrim dhe zhbllokim kolektori me dimensione 500Ų÷Ų2200 mm" Qeverisja Vendore Durrės 7 800 000.00 16-10-2018
SIGURIMI I ASETEVE TĖ TEC VLORA SH.A Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 30 000 000.00 17-10-2018
Sherbim i Ruajtjes se Sigurise Fizike per Ambjentet nen administrimin e Ujesjelles Kanalizimeve Mat Qeverisja Vendore Mat 18 374 295.00 18-06-2018
Sherbimi i Ruajtjes Fizike te Objekteve te Ujesjelles Kanalizime sha Pogradec Qeverisja Vendore Pogradec 8 749 662.00 28-09-2018
Rikonstruksion i kabinave elektrike murature, Fiderat A6,A7, A11, A12, A14, A15 NST Rajonal Tirane 220/20 kV Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 120 257 060.00 17-09-2018
Shpenzime pėr kontrollin mjekėsor ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 41 000 000.00 09-10-2018
Blerje e dy makinerive minieskavator Qeverisja Vendore Durrės 13 977 690.00 01-08-2018
Rehabilitimi i rrjetit tė ujėsjellėsit nė zona nė Lagjeve Nr.1, Nr.4, Nr.5, Nr.8, Nr.18, Bashkia Durrės Qeverisja Vendore Durrės 18 180 775.00 06-09-2018
Blerje telajo metalike per kazanet Qeverisja Vendore Tiranė 1 410 500.00 04-10-2018
Blerje tonera pėr nevoja tė Shoqėrisė. Qeverisja Vendore Tiranė 2 133 762.00
Sherbimet e permiresimit dhe mirembajtjes se software - ve. Qeverisja Vendore Durrės 6 980 000.00
Blerje kamioncine Qeverisja Vendore Tiranė 1 230 667.00 15-10-2018
Ruajtja e objekteve te Sh.A UK Vlore me roje private te sigurise fizike Qeverisja Vendore Vlorė 32 947 278.00 16-08-2018
Riparimi i automjeteve tė KESH sh.a, pėr njė periudhė tre vjeēare. Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 134 282 100.00 30-08-2018
Rikonstruksion ne rrjetin TM - TU ne Zonen e Thumanes Borizan F.14 N/ST F. Kruje Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 160 468 450.00 17-09-2018
"Ndėrtimi i linjės sė transmetimit dhe depos sė ujit nė fshatin Drenovė " Qeverisja Vendore Korēė 24 000 000.00 23-08-2018
Pėrmirėsim furnizimi me ujė nė rrugėn ”Thoma Koxhaj” Qeverisja Vendore Tiranė 37 919 546.00 17-08-2018
Ndertim i ujesjellesit fshati Goricaj, Lagja Senėz, Njesia Administrative Gradishtė, Bashkia Divjake Qeverisja Vendore Divjakė 1 686 308.00 02-10-2018
Blerje materiale dhe paisje per kontrollin dhe mirembajtjen e linjave te transmetimit gjate vitit 2018 Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 69 352 192.00 20-08-2018
SIGURIMI I ASETEVE (DIGA, NDĖRTESA, TUNELE) PĖR VITIN 2018" Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 127 000 000.00 03-09-2018
Ngritja e nje sistemi per lokalizimin e avarive ne linjat e transmetimit, blerje instalim dhe konfigurim i serverit per analizatoret e vajit te at-ve Komsi, Burrel dhe analizatoret e ēelesave te nivelit 110 kV e lart. Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 159 670 000.00 10-09-2018
Ndėrtim impianti klorinimi dhe rikonstruksion deposh nė Qytetin e Tiranės Qeverisja Vendore Tiranė 30 113 596.00 17-07-2018
Rehabilitimi i anės 110 kV tė Nėnstacionit Ibė Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 100 080 000.00 19-07-2018
Blerje matėsa uji Qeverisja Vendore Vlorė 16 910 000.00 23-05-2018
Loti i Dytė: Rikonstruksion i Filialit Qėndra Tranzite Sh.A Posta Shqiptare 20 782 000.00 01-08-2018
Ndertim Linja TL, 110 kV, N/stacioni Sallmone-Gjiri i Lalezit dhe stese trakti 110 kV ne N/Stacionin Sallmone Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 187 000 000.00 23-07-2018
Loti I: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndėrtime rrjet shpėrndarės Ujėsjellėsi ne rrugėn "Gani Toptani" Qeverisja Vendore Tiranė 177 053.00 07-05-2018
Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi dhe kanalizime nė zonėn e Lanabregasit, Faza II Qeverisja Vendore Tiranė 64 369 208.00 09-05-2018
Loti i tretė: “Supervizioni i punimeve pėr objektin: “Ndėrtim Stacionesh pompimi dhe Deposh nė Ujėsjellėsa Rajonal, Faza II” Qeverisja Vendore Tiranė 877 443.00 25-06-2018
Loti i katėrt: “Supervizioni i punimeve pėr objektin: “Ndėrtim impianti klorinimi dhe rikonstruksion deposh Qytetet” Qeverisja Vendore Tiranė 728 749.00 25-06-2018
Loti i Parė: “Supervizioni i punimeve pėr objektin: “Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi dhe kanalizime nė zonėn e Lanabregasit, Faza II” Qeverisja Vendore Tiranė 1 338 853.00 25-06-2018
Rikonstruksion sheshi nė ambientet e Impiantit tė Trajtimit tė Ujėrave tė Ndotura Qeverisja Vendore Durrės 11 154 528.00 20-09-2018
Blerje pajisje informatike pėr zyrat e administratės sė HEC Koman Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 12 300 000.00 27-08-2018
Blerje pjesė ndėrrimi dhe mirėmbajtje pėr sistemin Help Desk- (prodhuar nga IBM). ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 36 833 333.00 04-09-2018
Blerje vula per matesat e abonenteve Qeverisja Vendore Sarandė 1 000 000.00 01-06-2018
Rehabilitimi i anes 110 kV te Nenstacionit Fueshe-Arrez Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 158 500 000.00 18-07-2018
Blerje pjesė ndėrrimi si dhe shpenzime pėr pėrmirėsimi i ndėrfaqes pėr sistemin CMS (prohduar nga IBM) ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 43 333 333.00 04-09-2018
Loti II: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion rrjet Kanalizimi nė Rrugėn "Qazim Vathi“ Qeverisja Vendore Tiranė 553 055.00 07-05-2018
Rikonstruksioni i anės 110 kV nė Nėnstacionin 110 kV Kajan Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 105 860 000.00 03-08-2018
Blerje rroba pune Qeverisja Vendore Vlorė 1 608 800.00 30-05-2018
EVADIMI I MATERIALEVE TĖ NGURTA NĖ ZONĖN POSHTĖ URĖS SĖ DRINIT DERI TEK BASHKIMI ME LUMIN E VALBONĖS NĖ HEC FIERZĖ Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 183 482 141.00 19-07-2018
Furnizime me automjete pėr mbledhjen e mbeturinave dhe konteniere Qeverisja Vendore Tiranė 4 183 333.00 07-09-2018
Blerje materiale hidraulike Qeverisja Vendore Vlorė 31 086 929.00 11-06-2018
Blerje e dy automjeteve tė pėrdorura pėr nevojat e UK.KO Sh.A Qeverisja Vendore Korēė 4 000 000.00 31-07-2018
Riparim transformatori 2500 kva Qeverisja Vendore Shkodėr 3 340 000.00 16-08-2018
Blerje Rakorderi Qeverisja Vendore Kavajė 2 934 150.00 22-08-2018
PUNIME MBROJTĖSE TEK KRAHU I MAJTĖ I KANALIT TĖ DALJES NGA NDĖRTESA E CENTRALIT DERI TEK URA SI DHE VESHJA ME BETON E FAQEVE ANĖSORE TĖ KANALIT NĖ HEC KOMAN . Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 250 998 149.00 13-07-2018
Blerje Pajisje Kompjuterike pėr Nevoja tė Shoqėrisė Qeverisja Vendore Tiranė 9 199 361.00 29-03-2018
Blerje e dy kamionēinave vet-shkarkuese Qeverisja Vendore Vlorė 3 000 000.00 14-08-2018
Blerje materiale elektrike per nevojat e shoqerise Qeverisja Vendore Sarandė 2 000 000.00 16-08-2018
Asfaltimi i objekteve tė investimeve dhe mirėmbajtjes sė rrjetit UKT sha Qeverisja Vendore Tiranė 14 885 745.00 29-06-2018
Blerje Materiale Elektrike dhe Mekanike Qeverisja Vendore Tiranė 2 797 942.00 02-07-2018
Shėrbim Interneti pėr UKT Qeverisja Vendore Tiranė 3 800 000.00 04-05-2018
Furnizim vendosje e dy pompava per repartin e KUZ dhe nje pompe dozimi per repartin e klorit Qeverisja Vendore Vlorė 1 373 900.00 02-08-2018
Mirmbajtje tė software Qeverisja Vendore Tiranė 7 992 000.00 27-07-2018
Zhvillim dhe mirembajtje te infrastruktures mbeshtetese te sistemeve IT Sh.A Albpetrol 34 995 790.00 19-07-2018
Blerje pjesė kėmbimi pėr pompat shumėshkallėshe tė Stacionit tė Pompave tė ujit tė pijėshėm Turan. Qeverisja Vendore Korēė 1 550 000.00 01-08-2018
Sherbimi i riparimit te transformatoreve te fuqise te OSHEE sh.a Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 100 000 000.00 23-05-2018
"Furnizim vendosje i sistemit tė thithjes dhe largimit tė gazeve pas shuarjes me CO2 nė gjeneratorėt e agregatėve dhe hermetizimi i dhomave tė gjenratorėve nė HEC Vau i Dejės. Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 40 100 000.00 29-06-2018
Blerje ndėrtim dhe konfigurim disastėr site Sh.A Posta Shqiptare 49 996 340.00 06-07-2018
Blerje Gazoil D1 Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 1 375 996.00 26-07-2018
Blerje elektropompa pėr nevoja tė Shoqėrisė Qeverisja Vendore Tiranė 11 600 000.00 18-05-2018
Blerje Materiale Elektroda, Oksigjen pėr Nevoja tė Shoqėrisė Qeverisja Vendore Tiranė 7 930 000.00 27-06-2018
Rikonstruksion i poligonit te qitjes Qeverisja Vendore Tiranė 4 166 667.00 19-07-2018
Instalimi i sistemit ujėmatės Elektromagnetik nė Depot e Tiranės (Faza I) Qeverisja Vendore Tiranė 47 227 442.00 19-04-2018
Blerje materiale hidraulike per nevojat e Ujėsjellėsh sh.a Bulqizė Qeverisja Vendore Bulqizė 1 500 000.00 05-07-2018
Blerje pajisje makineri Qeverisja Vendore Durrės 19 600 000.00 02-05-2018
Zgjerimi kapaciteti tė Backup-It nė Primary site dhe Krijimi njė Disaster Recovery (DR) SITE. Qeverisja Vendore Tiranė 17 946 850.00 22-06-2018
Blerje dhe instalimi i analizatorėve tė vajit dhe pėrcaktimit tė gjendjes sė izolacionit pėr Autotransformatorėt 60MVA 220/110/11 kV ne Komsi-Burrel Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 39 500 000.00 18-06-2018
Mirėmbajtje Prodhimi (Mekanike) Qeverisja Vendore Tiranė 1 000 000.00 02-07-2018
Furnizim dhe vendosje pompa per depo Lekures Qeverisja Vendore Sarandė 5 005 688.00 21-06-2018
Blerje pajisje kompjuterike dhe informatike. Qeverisja Vendore Durrės 7 998 000.00 02-07-2018
Blerje kabllo ABC dhe aksesore per nevoja te OSHEE sh.a. Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 199 763 000.00 06-06-2018
Ndertim stacioni i pompimit tek lagja "Baba Rexhepi" Qeverisja Vendore Sarandė 4 140 323.00 21-06-2018
Furnizim dhe vendosje Matesa Uji Qeverisja Vendore Vau i Dejės 2 500 000.00 05-07-2018
Blerje pajisje pėr detektimin e rrjedhjeve tė ujit Qeverisja Vendore Korēė 13 230 000.00 23-03-2018
Rikonstruksion rrjet Kanalizimi nė Rrugėn: "Qazim Vathi" Qeverisja Vendore Tiranė 22 300 628.00 23-04-2018
Ndėrtim rrjet Ujėsjellėsi nė Shkozėn e sipėrme dhe Ndėrtim Depo uji Qeverisja Vendore Tiranė 19 522 224.00 27-04-2018
Zhvillime shtese, licensa si dhe sherbimi i mirembajtjes Qeverisja Vendore Berat 6 700 000.00 19-06-2018
Shtesė modulesh nė RSYS systemi (ARO). ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 20 683 334.00 05-06-2018
Blerja Pjesė ndėrrimi pėr Sistemin e Radarit MSSR, (prodhuar nga INDRA). ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 33 025 000.00 05-06-2018
Sistemi i menaxhimit automatik te rradhes, minitorim audio-video ne ambjentin e punes dhe raportim mbi performancen e Qendrave te Kujdesit ndaj Klientit te OSHEE sh.a Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike 59 736 666.00 24-05-2018
Punime primare dhe sekondare ne Nenstacionin 220 kV Elbasan, demontimi i nje celesi ekzistues, furnizimi dhe vendosja e nje celesi te ri 245 kV me gas SF6, integrimi i tij i plote me sistemin, furnizimi i pjeseve rezerve per celesat aktuale dhe pajisje el Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 129 698 833.00 05-06-2018
Sherbim privat per ruajtjen dhe sigurine fizike te objekteve te Shoqerise Qeverisja Vendore Tiranė 4 268 713.00 01-06-2018
Ndėrtim rrjet shpėrndarės ujėsjellėsi nė rrugen Gani Toptani Qeverisja Vendore Tiranė 7 139 250.00 19-04-2018
Blerje materiale per riparimin e ndertimin e kazaneve per vitin 2018-2019 Qeverisja Vendore Tiranė 2 483 502.00 20-06-2018
Loti 1: Sherbime per punime me autosonde ne vendburimet Cakran-Mollaj, Amonice dhe Ballsh-Hekal Sh.A Albpetrol 40 000 000.00 11-06-2018
Riparim- shėrbimi i automjeteve Qeverisja Vendore Korēė 2 802 200.00 19-06-2018
Blerje automjete pune dhe mjete multifunksionale pėr nevojat e KESH sh.a Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 25 000 000.00 07-06-2018
Trajnimi Stafit kontrollor nė "rating APP". ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 41 000 000.00 07-06-2018
Shėrbim me qera autobot dhe furnizim me ujė Qeverisja Vendore Tiranė 1 050 000.00 12-06-2018
Blerje Eterna Gateway Application Sh.A Posta Shqiptare 25 000 000.00 01-06-2018
Loti VII: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksioni dhe rrethimi i depove ne Ujesjellesat Rajonal (Faza I)” Qeverisja Vendore Tiranė 1 468 637.00 07-05-2018
"Blerje Automjete" Qeverisja Vendore Tiranė 18 833 333.00 24-05-2018
Blerje karburanti gazoil 10 ppm USLD Qeverisja Vendore Durrės 20 000 000.00 28-05-2018
Blerje Tuba dhe Rakorderi Qeverisja Vendore Tiranė 67 323 117.00 14-05-2018
Blerje Sinjalistike Rrugore Qeverisja Vendore Tiranė 923 000.00 01-06-2018
Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė Rrugėn e Kavajės dhe nė Rrugėn Muhamet Gjollesha (Faza I) Qeverisja Vendore Tiranė 40 442 796.00 19-04-2018
Blerje elektropompė zhytėse Qeverisja Vendore Peqin 2 800 000.00 22-05-2018
Riparime, sherbime, pjese kembimi per automjetet e OST sh.a., per nje periudhe dy vjecare Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 80 000 000.00 19-04-2018
Blerje pajisje IT (printer termik, kompjuter, printer, aparat VOIP....etj) Sh.A Posta Shqiptare 47 500 000.00 30-04-2018
Blerje karburant per nevojat e Shoqerise Qeverisja Vendore Pogradec 6 123 670.00 01-06-2018
Sigurimi i Pasurisė sė Albcontrol sh.a. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 139 600 000.00 23-05-2018
Rikonstruksioni i impjantit 110 kV te nenstacionit Librazhd Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 99 998 800.00 30-04-2018
Blerje Matėsa Uji dhe vula pėr nevoja tė shoqėrisė Qeverisja Vendore Tiranė 49 199 845.00 30-03-2018
Implementim i modulit tė Faturės Online, Konfigurim dhe implementim i lecensave pėr Leximet me Mobile (PDA) pėr lexuesit, Trajnimi i pėrdoruesėve dhe Fillimi i procesit tė mirėmbajtjes Qeverisja Vendore Lushnje 5 200 000.00 15-05-2018
Vleresimi teknik i pajisjeve te Nenstacioneve dhe linjave te transmetimit Operatori i Sistemit te Transmetimit OST 69 375 209.00 26-04-2018
Blerje matėsa uji 1/2 me rekorderi Qeverisja Vendore Sarandė 11 974 500.00 10-04-2018
Rikonstruksion I ujesjellesit Lagjia e Qoleve, Njesia Administrative Ishem, Bashkia Durres Qeverisja Vendore Durrės 8 093 203.34 21-05-2018
Blerje pjesė kėmbimi pėr automjete Qeverisja Vendore Durrės 12 897 257.07 07-03-2018
Blerje Karburant Gazoil ( 10 ppm ULSD ) Qeverisja Vendore Gjirokastėr 2 230 800.00 22-05-2018
Bėrja e procedurave te reja RNAV departurės nga tė dyja pistat. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 41 666 666.00 09-05-2018
Shpim i pusit dublant Nr.19 Kafaraj Qeverisja Vendore Fier 2 335 806.00 16-04-2018
Blerje makineri paisje (automjete). Qeverisja Vendore Tiranė 43 200 000.00 28-03-2018
Mirėmbajtje dhe riparim me tė tretėt pėr elektropompa Qeverisja Vendore Tiranė 6 400 000.00 30-04-2018
Furnizim vendosje tė pjesėve tė kėmbimit dhe riparim shėrbimi tė mjeteve motorike. Qeverisja Vendore Vlorė 17 905 000.00 19-03-2018
Ndėrtimi dhe konfigurimi I sistemit tė leximit nė distancė tė matėsave elektromagnetik ABB dhe SIEMENS tė ujėsjellėsit Sarandė Qeverisja Vendore Sarandė 2 594 250.00 10-04-2018
Ndėrtimi i linjės shpėrndarėse nė lagjen nr.13, Rr."Apulia", Rr."Tefik Skilja" dhe Rr."Taranto" Qeverisja Vendore Durrės 4 208 851.00 12-04-2018
Blerje materiale pėr ndėrtimin e rrjetit tė brendshėm fshati Verlen-Perparimaj Qeverisja Vendore Devoll 2 478 697.00 08-05-2018
Blerje pjesė ndėrrimi automjetesh Qeverisja Vendore Tiranė 16 602 308.33 28-02-2018
Ndėrtim linje kryesore furnizimi me ujė tė depos tė fshatit Shėn Vlash Qeverisja Vendore Durrės 14 246 133.00 28-03-2018
Sigurimi aksidenteve ne pune per punonjesit e KESH sh.a Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane 23 970 000.00 16-04-2018
Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private pėr Sh.a Ujėsjellės Kanalizime Lushnje pėr vitin 2018 Qeverisja Vendore Lushnje 16 100 715.00 24-01-2018
Blerje diesel Qeverisja Vendore Kavajė 2 751 200.00 26-03-2018
Furnizim me ujė i lagjes Semes (Babje) Qeverisja Vendore Librazhd 2 412 680.00 30-04-2018
Studim pėr infrastrukturėn navigacionale pėr Aeroportin e Kukėsit ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 10 833 333.00 24-04-2018
Mirėmbajtje e rrjetit tė ujit tė pijshėm dhe tė ujrave tė zeza me materiale hidraulike. Qeverisja Vendore Sarandė 5 000 000.00 24-04-2018
Blerje karburant pėr shoqėrinė Ujėsjellės Sha Patos Qeverisja Vendore Patos 3 499 927.00 04-05-2018
Mirembajtja e automjeteve dhe makinerive te Ndermarjes» Qeverisja Vendore Sarandė 2 500 000.00 26-04-2018
Blerje pjesė ndėrrimi, zgjerimi i rrjetit, si dhe shpenzime mirėmbajtje pėr Fibrėn Optike. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 22 082 993.00 18-04-2018
Blerje Kimikate pėr UKT sha Qeverisja Vendore Tiranė 89 795 578.00 06-02-2018
Blerje rakorderi HDPE 10 ATM tė ndryshme pėr nevojat e Shoqėrisė pėr vitin kalendarik 2018. Qeverisja Vendore Lushnje 2 772 900.00 13-02-2018
Sherbim nga shtypshkronjė pėr prodhimin vjetor tė faturave tė ndėrmarrjes Qeverisja Vendore Sarandė 900 000.00 06-03-2018
Blerje karburant naftė pėr nevoja tė UKT Qeverisja Vendore Tepelenė 1 666 652.00 29-03-2018
Matėsa Uji Qeverisja Vendore Kavajė 3 000 000.00 20-03-2018
Blerje Tonera dhe Kancelari Qeverisja Vendore Fier 2 183 580.00 29-03-2018
Shėrbimi i ruajtjes sė pronės me subjekte private tė objekteve tė Sh.a Ujėsjellės-Kanalizime Fier, qendrave nė varėsi tė tij dhe shoqėrim vlerash monetare Qeverisja Vendore Fier 5 169 936.00
Loti II: Blerje Nafte (Eurodiesel) Qeverisja Vendore Tiranė 64 255 500.00 02-03-2018
Blerje Materiale Ndėrtimore Qeverisja Vendore Fier 2 500 000.00 06-04-2018
Mirėmbajtje e sistemeve tė parkimit Qeverisja Vendore Tiranė 3 140 000.00 23-03-2018
Blerje Vegla Pune pėr Nevoja tė Shoqėrisė Qeverisja Vendore Tiranė 3 332 072.00 27-02-2018
Blerje matėsa uji Qeverisja Vendore Patos 4 729 400.00 08-03-2018
Furnizim kolektorėsh tė ndryshėm Qeverisja Vendore Cėrrik 6 251 380.00 05-03-2018
Vijėzime dhe Vendosje Tabelash pėr Parkimin e Rezervuar me Kontratė Qeverisja Vendore Tiranė 2 999 664.00 16-03-2018
Blerje kapakė ngjyrė gri RAL 7016 dhe tė verdhė RAL 1018 Qeverisja Vendore Tiranė 3 546 666.00 12-03-2018
Sigurimi i automjeteve, sigurimi i shėndetit nė udhėtim, sigurimi i aktiveve afatgjata tė UKKO Sh.A, si dhe sigurimi nga aksidentet personale Qeverisja Vendore Korēė 1 760 046.00 22-02-2018
Blerje materiale dhe pajisje elektrike Qeverisja Vendore Durrės 49 762 913.30 02-03-2018
Sigurim i automjeteve Qeverisja Vendore Durrės 1 235 154.00 07-03-2018
Shėrbim i ruajtjes sė objekteve me rojeve private Qeverisja Vendore Shkodėr 18 130 566.00 22-02-2018
Largimi i mbeturinave tė ITUN Qeverisja Vendore Korēė 840 000.00 21-02-2018
Blerje karburanti (Gazoil D1) Qeverisja Vendore Belsh 1 500 000.00 27-02-2018
Matesa uji dhe xhama matesi Qeverisja Vendore Librazhd 1 950 000.00 19-12-2017
Blerje Hipoklor Kalciumi dhe Hipoklor Natriumi per nevojat e Sh.a Ujesjelles Kanalizime Lushnje per vitin 2018 Qeverisja Vendore Lushnje 2 260 000.00 21-02-2018
Shėrbim Siguracion Makinash Qeverisja Vendore Tiranė 2 999 792.00 23-02-2018
Blerje automjeti Qeverisja Vendore Peqin 1 300 000.00 20-02-2018
Blerje kamionēina pėr UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 19 900 000.00 23-11-2017
Ruajtja e objekteve tė Ujėsjellės Kanalizime Korēė Sh.A me punonjės shėrbimi, sistem alarmi dhe kamera Qeverisja Vendore Korēė 14 900 000.00 23-01-2018
Sigurim i kazaneve pėr Eco Tirana sh.a pėr vitin 2018 Qeverisja Vendore Tiranė 5 700 000.00 06-02-2018
Ruajtja dhe siguria fizike me roje private dhe shoqėrimi i vlerave monetare pėr UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 36 213 956.00
Blerje panele lėshimi dhe mbrojtje pėr elektropompa centrifugale 440 kw, pėr UKT sha Qeverisja Vendore Tiranė 6 988 333.00 15-12-2017
Mirėmbajtje e pompave KSB tė Stacionit tė ujrave tė zeza, pompat e ujėsjellėsit nė tė gjithė territorrin e Ndėrmarrjes Qeverisja Vendore Sarandė 3 500 000.00 05-01-2018
Blerje kazanė pėr material tė riciklueshėm dhe kazanė pėr material tė pariciklueshėm Qeverisja Vendore Tiranė 6 955 000.00 25-01-2018
Transporti i ekipit tė parė tė Klubit tė Futbollit dhe Akademisė, Lushnje Qeverisja Vendore Lushnje 1 142 505.00 01-02-2018
Blerje Nafte Qeverisja Vendore Kukės 1 585 000.00 24-01-2018
Rehabilitim dhe investim me pompa tė reja, Stacioni Pompimit Ēuke Qeverisja Vendore Sarandė 4 550 079.00 29-12-2017
Ruajtja e Objekteve tė administruar nga Sh.a Ujėsjellės-Kanalizime Krujė me roje private Qeverisja Vendore Krujė 789 106.00
Blerje kapakė ngjyrė gri RAL 7016 dhe tė verdhė RAL 1018 Qeverisja Vendore Tiranė 3 546 666.00 06-02-2018
Blerje instalim elektropompa dhe panele elektrike Qeverisja Vendore Shkodėr 3 697 000.00 12-12-2017
Sistemim asfaltim dhe kthimi nė gjendjen fillestare tė segmenteve rrugore pas ndėrhyrjes nė rrjetin e Ujėsjellėsit dhe Kanalizimeve ne Qytetin e Tiranes pėr vitin 2017 Qeverisja Vendore Tiranė 15 073 326.00 20-11-2017
Blerje karburanti Qeverisja Vendore Maliq 850 000.00 09-01-2018
Blerje sistem biletarie pėr pikat e reja tė UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 12 925 000.00 08-11-2017
Rikonstruksione tė linjave tė brendshme tė rrjetit tė ujėsjellėsit tė Sh.a.UKC Qeverisja Vendore Cėrrik 7 387 169.00 15-12-2017
Blerje karburanti pėr nevoja tė Shoqėrisė UKS sh.a Qeverisja Vendore Sarandė 4 200 000.00 21-11-2017
Blerje karburanti Qeverisja Vendore Shkodėr 5 293 929.00 15-11-2017
Sistemim i pėrroit tė hapur nė Rr.”Dashamir Fagu”. Qeverisja Vendore Tiranė 9 524 569.00 31-10-2017
Blerje kimikate per dizenfiktimin e ujit te pishem dhe aksesor Qeverisja Vendore Shkodėr 4 056 629.00 11-12-2017
Mirėmbajtja dhe zhvillimi i sistemit tė faturimit Al-Billing Qeverisja Vendore Tiranė 4 472 200.00 02-11-2017
Blerje valvul DN 1200 pėr UKT sha Qeverisja Vendore Tiranė 4 991 667.00 08-11-2017
Devijimi i ujrave tė zeza nga tubacioni d=400mm me presion, nė tubacion d=800mm me rrjedhje tė lirė Qeverisja Vendore Sarandė 1 313 488.00 13-11-2017
Ndėrtimi i dhomės mbrojtėse nė hyrje (Inlet), tė I.T.U.N Qeverisja Vendore Sarandė 1 138 500.00 14-11-2017
Blerje materiale inerte Qeverisja Vendore Durrės 4 995 700.00 16-11-2017
Shtesė kontrate: "Shėrbim Interneti" Qeverisja Vendore Tiranė 117 960.00
Shtesė kontrate: Shėrbim Pastrimi pėr sheshet mbi dhe nėn tokė dhe Terminalet Qeverisja Vendore Tiranė 1 153 772.00
Nderhyrje emergjente per furnizimin dhe menaxhimin e ujit te pijshem ne shetitoren e qytetit Koplik Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 11 912 155.00 04-12-2017
Blerje materiale hidraulike pėr nevojat e Ujėsjellės-Kanalizime Krujė Qeverisja Vendore Krujė 11 870 000.00
Shtesė Kontrate: “Ruajtje dhe sigurimi fizik i objekteve tė UKE sha, me roje private pėr plotesim tė nevojave tė fillimit te vitit 2018, pėr periudhėn 01 Janar 2018 - 20 Shkurt 2018" Qeverisja Vendore Elbasan 3 201 566.00
Prodhim tė dokumentacionit specifik (karta rezidenti) Qeverisja Vendore Tiranė 10 335 600.00 27-10-2017
Blerje ekskavator Qeverisja Vendore Fier 3 333 333.00 01-12-2017
Shtesė Kontrate: “Pjesė Kėmbimi" Qeverisja Vendore Gjirokastėr 144 000.00
Vendosje ujėmatėsash nė kolektorėt Dn-1200 mm, Dn-1000 mm dhe Dn-700 mm Qeverisja Vendore Tiranė 7 545 254.00 25-10-2017
Blerje tė 3 elktropompave dhe 1 pompe Qeverisja Vendore Vlorė 7 367 000.00 16-10-2017
Shėrbimi i pėrmirėsimit dhe mirėmbajtjes sė sistemit tė faturimit. Qeverisja Vendore Vlorė 2 470 000.00 01-11-2017
Blerje rroba pune Qeverisja Vendore Vlorė 1 619 000.00 10-05-2017
Shėrbim Vijėzimi dhe Vendosje Tabelash pėr Parkimin me Pagesė, Kontratė, Taksitė dhe Rezidentin Qeverisja Vendore Tiranė 15 202 017.00 19-09-2017
Mirėmbajtje e Sistemeve tė Parkimit nė Sheshe dhe Terminale Qeverisja Vendore Tiranė 893 881.00 25-10-2017
Avolzhim tė elktropompave Qeverisja Vendore Vlorė 1 200 000.00 10-07-2017
Blerje materiale hidraulike pėr nevojat e Ujėsjellės SHA Bulqizė Qeverisja Vendore Bulqizė 1 249 975.00 18-10-2017
Kryerja e shėrbimit tė printimit dhe zarfimit tė faturės mujore tė ujit Qeverisja Vendore Tiranė 21 000 000.00 05-05-2017
Blerje materiale hidrualike Qeverisja Vendore Shkodėr 9 945 352.00 23-06-2017
Shėrbim i ruajtjes sė objekteve me roje private Qeverisja Vendore Shkodėr 9 672 665.00 12-06-2017
Ndėrtim pusi i ri nė Shkallnur, Njėsia administrative Rrashbull, Bashkia Durrės Qeverisja Vendore Durrės 3 489 567.00 25-09-2017
Pastrim pusesh Qeverisja Vendore Durrės 5 970 600.00 25-09-2017
Blerje materiale ndėrtimi pėr UKT sh.a. Qeverisja Vendore Tiranė 23 056 008.00 30-08-2017
Blerje Solar per Ngrohje Qeverisja Vendore Tiranė 2 917 500.00 14-09-2017
Shėrbim GPS pėr automjetet pėr UKT sha Qeverisja Vendore Tiranė 3 500 000.00 14-09-2017
Studimi pėr pėrcaktimin e pėrhapjes sė valės pėr Liqenin e Bovillės dhe Liqenin Artificial tė Tiranės Qeverisja Vendore Tiranė 3 500 000.00 06-09-2017
Blerje tuba rakorderi dhe aksesor tė tjerė pėr UKT sha Qeverisja Vendore Tiranė 19 838 681.00
Blerje elektropompa pėr nevojat e shoqėrisė Qeverisja Vendore Tiranė 5 794 583.00
Blerje Automjeti per Administraten Qeverisja Vendore Tiranė 1 249 333.00 07-09-2017
Blerje Karburant Gazoil D1 dhe Benzinė Qeverisja Vendore Fier 7 074 182.64 21-08-2017
Blerje automjeti pėr nevojat e shoqėrisė Qeverisja Vendore Gramsh 1 000 000.00 30-08-2017
Riparim Elektromotorėsh TU, TM dhe Transformatorėsh Qeverisja Vendore Fier 4 400 000.00 06-09-2017
Rehabilitimi i fushės sportive pranė stadiumit " Selman Stermasi" Qeverisja Vendore Tiranė 1 250 600.00 17-08-2017
Blerje Karburanti Qeverisja Vendore Tiranė 1 232 833.00 08-08-2017
Ruajtja dhe siguria fizike me roje private dhe shoqėrimi i vlerave monetare pėr Njėsinė Vorė Qeverisja Vendore Tiranė 5 305 645.00
Rikonstruksioni i linjes furnizuese ne depon Nr.3 Arapaj, Rr. “Shkolla Arapaj”, Njėsia Adm. Rrashbull Qeverisja Vendore Durrės 10 550 846.00 12-07-2017
Shėrbimet e pėrmiresimit dhe mirėmbajtjes sė software-ve Qeverisja Vendore Durrės 9 990 000.00
Blerje materiale kancelarie pėr nevojat e Bashkisė dhe tė Institucioneve tė Varėsisė sė Bashkisė. (Procedurė e pėrqėndruar me Numėr Reference: REF-04593-04-10-2017) Qeverisja Vendore Shkodėr 166 562.00 11-04-2017
Blerje tė 1 elktropompe centrifugale horizontale shumėshkallėshe, pėr stacionin e pompimit tė fshatit Kaninė, Vlorė Qeverisja Vendore Vlorė 1 876 000.00 22-05-2017
Blerje materiale ndėrtimi, viti 2017. Qeverisja Vendore Vlorė 3 040 000.00 15-06-2017
Shėrbimi i verifikimit periodik tė matesave tė ujit nė vendinstalim dhe vulosja e tyre pas verifikimit Qeverisja Vendore Vlorė 4 382 000.00 19-06-2017
Pėrmiresim i furnizimit me ujė Lagjia Nr. 14, Shkozet, Bashkia Durrės Qeverisja Vendore Durrės 4 661 006.00 24-05-2017
Riparim dhe furnizim vendosje pjesė kėmbimi automjete 2017 Qeverisja Vendore Elbasan 3 999 600.00 08-06-2017
Zėvendėsimin e linjės 100 mm ēelik me tubacionin 90 mm HDPE dhe rrjet i brendshėm nė zonėn e ish-stacionit tė trenit tė mallrave nė Sodė Qeverisja Vendore Vlorė 3 098 475.00 16-06-2017
Punime pastrimi dhe mirėmbajtje tė stacioneve tė KUZ-se Qeverisja Vendore Vlorė 1 487 000.00 13-06-2017
Blerje pjesė ndėrrimi pėr automjete, pėr vitin 2017 Qeverisja Vendore Tiranė 11 800 802.00 24-05-2017
Blerje gazoil D1 Qeverisja Vendore Belsh 1 250 000.00 18-05-2017
Blerje Hipoklorit Kalciumi Qeverisja Vendore Urė Vajgurore 1 200 240.00 31-05-2017
Rikonstruksioni i linjave tė brendshme tė rrjetit tė ujėsjellėsit Qeverisja Vendore Cėrrik 2 589 753.00 12-06-2017
Blerje Diesel 10 PPM Qeverisja Vendore Kavajė 2 660 000.00 30-05-2017
Shėrbim Pastrimi pėr Sheshet mbi dhe nėn tokė dhe Terminalet Qeverisja Vendore Tiranė 5 908 247.00 05-06-2017
Ndėrlidhje, pėrmirėsim i sistemit tė monitorimit tė UKD dhe lidhje e sistemit online Qeverisja Vendore Durrės 7 859 666.66 12-04-2017
Blerje hipoklorit Qeverisja Vendore Belsh 1 250 000.00 24-05-2017
Blerje materiale Elektrike Hidraulike Qeverisja Vendore Tiranė 2 622 000.00 05-06-2017
Shėrbim mirėmbajtje automjetesh pėr UKT sh.a. Qeverisja Vendore Tiranė 2 200 000.00 25-05-2017
Blerje Karburant pėr nevojat e Shoqerisė pėr njė vit Qeverisja Vendore Pogradec 6 124 536.00 05-05-2017
Blerje pajisje Elektronike Celular (smart Phone ose PAD) Qeverisja Vendore Tiranė 1 250 000.00 26-05-2017
Blerje Tonera pėr nevojat e shoqėrisė Qeverisja Vendore Tiranė 5 222 046.00 09-03-2017
Blerje tubo me diametėr me presjone tė ndryshme Qeverisja Vendore Belsh 3 143 750.00 05-05-2017
Blerje materiale hidraulike pėr vitin 2017 Qeverisja Vendore Elbasan 1 795 005.00 10-05-2017
Blerje tubo PE Qeverisja Vendore Elbasan 1 691 800.00 11-05-2017
Furnizim me Karburant Gazoil ( 10 ppm ULSD ) Qeverisja Vendore Gjirokastėr 1 981 200.00 19-05-2017
Riparim-shėrbime tė automjeteve Qeverisja Vendore Korēė 1 525 800.00 08-05-2017
Ndėrtim rrjeti i ri ne lagjen Gramsh, njesia adm. Rrashbull, Bashkia Durrės Qeverisja Vendore Durrės 12 342 875.00 05-04-2017
Materiale pėr mirėmbajtjen e rrjetit KUZ Qeverisja Vendore Gjirokastėr 835 900.00 03-05-2017
Avolxhim Elektromotoresh Qeverisja Vendore Durrės 7 763 333.33 25-04-2017
Blerje kushineta pėr UKT sha Qeverisja Vendore Tiranė 1 072 887.00 12-04-2017
Ndėrhyrje emergjente pėr furnizimin dhe menaxhimin e ujit tė pijshėm nė shėtitoren e qytetit Koplik Qeverisja Vendore Malėsi e Madhe 11 912 155.00 05-05-2017
Blerje matėsa uji dhe vula pėr UKT sha Qeverisja Vendore Tiranė 54 205 867.00 29-03-2017
Blerje karburanti pėr shoqerinė ShA Ujėsjellės Kanalizime Patos Qeverisja Vendore Patos 2 919 000.00 21-04-2017
Blerje automjete Qeverisja Vendore Durrės 7 970 249.98 20-04-2017
Blerje Karboni aktiv pluhur pėr UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 5 357 000.00
Ruajtja e objekteve tė shoqėrisė me roje civile pėr UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 16 109 727.00
Blerje makineri e pajisje pėr stacionin e pompimit Bujqes, pėr kėrkesat e SHA Ujėsjellės Fshat Elbasan Qeverisja Vendore Elbasan 1 500 000.00 04-04-2017
Furnizim, vendosje e elektropompės pėr ujėsjellėsin Divjakė Qeverisja Vendore Divjakė 1 250 000.00 28-03-2017
Konsulencė financiare dhe fiskale nė fushėn e aktivitetit tė shoqėrisė pėr Eco Tirana sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 3 983 333.00 21-04-2017
Sigurimi i aseteve tė luajtshme kaznėve pėr vitin 2017 Qeverisja Vendore Tiranė 3 198 000.00 29-03-2017
Sigurimi i automjeteve, sigurimi i shėndetit nė udhėtim, sigurimi i aktiveve afatgjata tė Ujėsjellės Kanalizime Korēė SHA, si dhe sigurimi nga aksidentet personale Qeverisja Vendore Korēė 1 863 762.00 15-02-2017
Ruajtja e objekteve tė shoqėrisė me roje civile pėr UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 16 120 184.00
Mirėmbajtje dhe riparim nga tė tretėt i elektromotorėve tė elektropompave pėr Ujėsjellės Kanalizime Tiranė Qeverisja Vendore Tiranė 10 158 667.00 10-02-2017
Sigurim tė detyrueshėm tė mjeteve motorike TPL pėr vitin 2017 Qeverisja Vendore Tiranė 3 075 200.00 22-02-2017
Largimi i mbeturinave tė ITUN Qeverisja Vendore Korēė 840 000.00 24-01-2017
Sigurim i detyruar TPL i automjeteve tė U.K. Durrės Qeverisja Vendore Durrės 982 090.00 03-02-2017
Larje pusi dhe furnizim-vendosje elektropompe centrifugale dhe elektropompe zhytese per stacionet e pompimit Mancurisht,Kishnik dhe Bulgarec Qeverisja Vendore Korēė 3 000 000.00 02-02-2017
Marrje 3 automjete me qera Qeverisja Vendore Shkodėr 17 400 000.00 06-12-2016
Blerje paisje dhe makineri profesionale Qeverisja Vendore Shkodėr 1 187 884.00 16-12-2016
Blerje materiale dhe paisje kompjuterike Qeverisja Vendore Shkodėr 1 710 000.00 12-12-2016
Shtesė Kontrate : Blerje Karburant dhe Benzine per nevojat e SHA Ujėsjellės Kanalizime Berat-Kuēovė Qeverisja Vendore Berat 355 437.00
Blerje pajisje makineri Qeverisja Vendore Durrės 9 889 000.00 21-11-2016
Blerje lubrifikanta dhe pjesė kėmbimi pėr makineri Qeverisja Vendore Shkodėr 1 508 940.00 15-12-2016
Ruajtja dhe sigurimi fizik I objekteve tė SHA Ujėsjellės Kanalizime Elbasan me roje private,pėr nje afat 3 mujor, duke filluar nga data 19 janar 2017 Qeverisja Vendore Elbasan 5 553 178.00
Blerje prodhime betoni Qeverisja Vendore Shkodėr 3 953 279.00 22-12-2016
Blerje paisje dhe materiale elektrike Qeverisja Vendore Shkodėr 3 151 410.00 13-12-2016
Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private tė depove tė ujit, pėr UKT sh.a. Qeverisja Vendore Tiranė 43 379 375.00
Masa inxhinierike pėr mirėmbajtjen e linjės sė ujėsjellėsit, Fshati BENCĖ – TEPELENĖ Qeverisja Vendore Tepelenė 21 064 956.00
Blerje Kimikate pėr UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 19 700 000.00
Larje-pastrim pusi dhe furnizim-vendosje elektropompe centrifugale dhe elektropompe zhytese Qeverisja Vendore Korēė 1 660 050.00 08-11-2016
Rehabilitimi dhe sistemimi I tubacioneve tė ujerave tė zeza dhe gropave septike (pastrim, thithje, zhbllokim) nė territorin e administruar nga UK sha Sarandė. Burimi I financimit - Tė ardhurat e Shoqėrisė Qeverisja Vendore Sarandė 2 102 750.00 24-10-2016
Rivendosje dhe mbrojtje emergjente tė tubacionit nė linjen kryesore tė ujėsjellėsit Kerpice-Gramsh,nga rreshqitjet masive tė tokes nė fshatrat Kerpice,Sotire,Shemrize Qeverisja Vendore Gramsh 10 843 704.00
Makineri dhe Pajisje per Sheshet Qeverisja Vendore Tiranė 67 797 200.00 30-09-2016
Loti 2: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: Rikonstruksion i ambjenteve tė Njėsisė Tirana 1, Njėsisė Tirana 2 dhe Drejtorisė Rajonale Qeverisja Vendore Tiranė 183 705.00 16-09-2016
Ndertim Depo uji Daias 200 m³(Punime B/A i Depos 200 m³ instalime hidraulike) Qeverisja Vendore Tiranė 5 081 300.00 06-10-2016
Mbrojtja e tubacioneve DN 650, DN 600, DN 350 nė Sektorin 5, nė shtratin e Pėrroit tė Selitės dhe nė Gurore Qeverisja Vendore Tiranė 17 785 000.00 09-09-2016
Sherbimi I Ruajtjse dhe Sigurimit Fizik te Objekteve te UKE SHA, me Roje dhe Sistem Alarmi Qeverisja Vendore Elbasan 5 417 470.00 05-09-2016
Shėrbimi dhe konfigurimi i Kasave dhe Sistemit tė Faturimit pėr UKT SHA Qeverisja Vendore Tiranė 10 091 700.00 29-06-2016
Sherbim i ruajtjes se objekteve me roje private Qeverisja Vendore Shkodėr 8 070 640.00 27-06-2016
Riparim dhe furnizim vendosje pjese kembimi automjete 2016 - Financuar nga Te ardhurat e Institucionit Qeverisja Vendore Elbasan 4 194 200.00 27-06-2016
Verifikimi ne terren i matesave te ujit dhe vulosja e tyre pas verifikimit Qeverisja Vendore Vlorė 2 000 000.00 16-06-2016
Blerje Elektropompa, Furnizim dhe Vendosje - Financuar nga Te ardhurat e Institucionit Qeverisja Vendore Berat 1 984 970.00 19-05-2016
Blerje Hipoklorit Klaciumi Qeverisja Vendore Berat 9 600 000.00 25-04-2016
Blerje tuba rakorderi dhe aksesorė tė tjerė pėr UKT SHA Qeverisja Vendore Tiranė 117 629 000.00 02-06-2016
Mirėmbajtja dhe zhvillimi i sistemit tė faturimit AL Billing - Financuar nga te ardhurat e Institucionit Qeverisja Vendore Tiranė 4 625 000.00 16-04-2016
Loti 1: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: Ndėrtim Rrjet Ujėsjellėsi nė Zonėn qė kufizohet nga rrugėt, Myslym Keta, Shefqet Kuka dhe Rr. Thoma Filipeu Qeverisja Vendore Tiranė 1 059 340.00 26-04-2016
Ruajtja e objekteve tė shoqėrisė si dhe shoqėrimi i vlerave monetare me roje civile pėr UKT SHA Qeverisja Vendore Tiranė 19 140 200.00
Blerje 3 Mjete Transporti - Financuar nga Buxheti i Bashkisė sė Tiranės pėr vitin 2016, miratuar me VKB Nr.58, datė 30.12.2015 Pėr miratimin e programit buxhetor afat-mesėm 2016 – 2018 dhe detajimin e buxhetit tė Tirana Parking pėr vitin 2016 Qeverisja Vendore Tiranė 3 731 610.00 15-03-2016
Ruajtja e objekteve tė shoqėrisė si dhe shoqėrimi i vlerave monetare me roje civile pėr UKT sh.a Qeverisja Vendore Tiranė 36 213 956.00
Investime pėr infrastrukturėn e Divizionit Teknik ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 83 261 772.00
Shpenzime mirėmbajtje pėr sistemet Skyline tė instaluara. ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) 62 500 000.00
Lack of competition

Procurement takes place with one single competitor. The Albanian law does allow for such procedures, but what such procedures often demonstrate, more than just lack of competition, is criteria and application deadlines that are obviously in favor of a certain company (clientelism). Such tenders deserve to be considered exposed to risk.

No tendering process (direct negotiations and above 5 million LEK )

This refers to contracts signed without following any process of competition, but simple negotiations between the contracting authority and companies. Such procedures would have to be allowed only in cases of emergencies which require immediate interventions through a contract.

Show more
Insufficient time for preparing offers (technical offer plus documentation)

Tenders consisting of more than 800 thousand Albanian Lekļæ½ (ALL) and less than 72 hours available for the participants to prepare an offer. This time is insufficient for compiling the required documentation and for preparing an offer with technical specifications. There is high probability of the tender having been earlier exposed in such cases to clientelist companies.

Allocation of additional funds before the completion of the first stage of the contract

Allocation of additional funds before the completion of the first stage of the contract. There is also a possibility for the contracting authority to allocate an additional fund of 20% of the original offer. Such funds must be justified by reasons like unexpected difficulties caused by natural disasters, explicit changes in the market, changes in the price indexes, etc.

Show more
Disqualification of all competitive operators except the winner

The Procuring Authority has disqualified all competitive operators with a bid lower than the winning bid. It is not classified as disqualification the case of the operator submitting other documents and not submitting any offer at all. The evaluation is conducted only for tendering procedures worth over 5 milion ALL.

Cancellation of the tender procedure two or more times

In the event of a two-time cancellation of tenders with the same object, there is room to assess the difficulties or defects that have made it impossible to finalize the winners of the procedure. Repeating two times in a row is a precedent that legitimizes open competition to be replaced by direct negotiation.

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data