Open Procurement Albania

Rivėnia nė punė e segmentit kabllor tė linjės 110 kV N/St. Tirana 1 N/St. Traktora

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Procuring Authority / Buyer
Tender object Rivėnia nė punė e segmentit kabllor tė linjės 110 kV N/St. Tirana 1 N/St. Traktora
Reference No. REF-37062-09-24-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 7 430 000,00
Type of Contract Public Work Contract
Procurement Method Request for Proposal
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 25-09-2019
Last date of Submitted Documents 07-10-2019
Tender Held Date 07-10-2019
No. of Bidders 2
Bidders ALBAELETTRICA
ACI Engineering
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • aci engineering
 • The winning bid ALL without vat 7 180 000,00
  Bidder Announcement date 01-11-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 8616000
  Contract date 08-11-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 4 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janė s’kualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:
  1. OE “ALBAELETTRICA” sh.p.k.:
  • Nuk ka permbushur piken 2.3.9, “Per kapacitetin teknik” te kritereve te vecanta te kualifikimit sepse nuk disponon asnje nga dy specialistet te certifikuar, te kerkuar, per te punuar me terminalet 110 kV e siper dhe as nuk ka mbeshtetjen e ndonje kompanie qe i disponon keta specialist.
  Eshte paraqitur nje Certifikate e leshuar per llogari te Goran Jovic, e pa perkthyer. Nuk eshte paraqitur asnje Deklarate qofte nga kompania ku mund te jete I punesuar “Goran Jovic” por as nga ky i fundit per OE ofertues qe ky specialist eshte ne dispozicion te OE per kete projekt.
  • Katalogjet e kerkuara jane te paperkthyera ne gjuhen shqipe. Kjo ne kundershtim me: i) piken 4.6 “Gjuha(-ėt) pėr hartimin e ofertave ose kėrkesave pėr pjesėmarrje” te njoftimit te kontrates ne DST, ku eshte percaktuar vetem gjuha shqipe si gjuhe pėr hartimin e ofertave ose kėrkesave pėr pjesėmarrje dhe ii) Kriteret e pėrgjithshme tė pranimit/kualifikimit, citojme “Nėse gjuha e pėrdorur nė procedurė ėshtė gjuha shqipe, atėherė dokumentat nė gjuhė tė huaj duhet tė shoqėrohen me njė pėrkthim tė noterizuar nė gjuhėn shqipe”.
  • Nuk ka permbushur piken 1/g, te kritereve te vecanta te kualifikimit, ne lidhje me shlyerjen e tė gjitha detyrimeve tė maturuara tė energjisė elektrike tė kontratave tė energjisė qė ka operatori ekonomik .
  • Nuk ka permbushur piken 2.3.7, “Per kapacitetin teknik” te kritereve te vecanta te kualifikimit sepse nuk ka vertetuar sipas percaktimeve te ketij kriteri se disponon paisjen Meger (pajisje per testimin e izolacionit).
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Njoftim Kontrate.doc
  Specifikimet Teknike.pdf
  DST.docx
  Bidder Announcement

  SUPPORTERS
  USAID

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data