Open Procurement Albania

Number of Results 5103

Red flagging of a procurement procedure indicates a potential exposure or risk for unlawful or unethical business conduct, mainly as regards non-compliance with anti-corruption laws. The rating for these categories will be done automatically, with predefined analytical filters.

Tenders with redflags

Title Procuring Authority / Buyer Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Annoucement Date
Blerje pajisje mjekesore Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve nr.1 10 917 640.00 18-12-2019
Loti i pare: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Biokimik - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 8 543 800.00 30-12-2019
Loti i dyte: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hormonal - Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 4 070 338.00 30-12-2019
Loti i trete: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hematologjik – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 689 500.00 30-12-2019
Loti 12 Gojeza Per matjen e Fenos/ose Ekuivalent Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 1 476 000.00 31-12-2019
Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore per nevoja te SRV Spitali Rajonal Vlorė 1 775 562.00
Organizimi i Ceremonise se diplomimit per studentet e Universitetit te Mjekesise, Tirane Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 3 298 000.00 31-12-2019
Loti III:Mirembajtje pajisje radiologjike Spitali Rajonal Vlorė 4 260 000.00 17-12-2019
Loti II:Mirembajtje pajisje laboratorike Spitali Rajonal Vlorė 2 325 662.00 17-12-2019
Loti I: Mirembajtje pajisje mjeksore Spitali Rajonal Vlorė 534 000.00 17-12-2019
Rikonstruksioni i tarraces se paraklinikut dhe bodrumeve te dekanatit te FM-se Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 16 399 882.00 22-08-2019
Blerje lende djegese pelet Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 14 880 000.00 12-12-2019
Per ofrimin e sherbimit te lavanderise dhe hotelerise per pacientet e hospitalizuar ne pavijonet e Qendres Spitalore Universitare Nene Terezaper 30.5 Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 22 305 209.00
Mirembajtje impiantesh elektrike per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 165 988.00 23-12-2019
Blerje materiale elektrike, hidraulike etj Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 3 554 650.00 26-12-2019
SHERBIMI I LAVANTERISE DHE HOTELERISE Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 7 291 890.00
Blerje materiale stomatologjike per nevoja te Klinikes Stomatologjike Universitare Tirane Klinika Stomatologjike Universitare Tiranė 9 433 100.00 16-12-2019
Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore dhe anatomike, ne S. U. Shefqet Ndroqi, Tirane- Marreveshje Kuader me nje operator ekonomik - ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) . Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 3 036 000.00 20-12-2019
Mirėmbajtje dhe riparim i dėmtimeve tė pėsuara nė QSUNT nga tėrmeti i datės 26 nėntor 2019 pėr godinėn e Spitalit tė Sėmundjeve tė Brendshme (Godina e 6-Katėshit) Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 21 386 200.00
“Riparime te rrjetit elektrik kati 0 kati 1 ne S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine" referuar situates emergjente te krijuar si rezultat i termetit. Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 5 456 608.00
Per ofrimin e sherbimit te lavanderise dhe hotelerise per pacientet e hospitalizuar ne pavionet e Qendres Spitalore Universitare Nene Tereza, per 42 Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 30 806 411.00
"Furnizim me paisje mjekimi (materiale konsumi) per sherbimin e Ortopedise ne SUT Spitali Universitar i Traumės 195 018 733.00 09-09-2019
"Furnizim me paisje mjekimi (materiale konsumi) per sherbimin e Ortopedise - nevojat emergjente Spitali Universitar i Traumės 14 945 714.00
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1 Barna Antineoplastik dhe Immunomodulatorė IFOSFAMIDE 40mg/ml - 25 ml Flakon/Ampulė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 368 128.00 19-09-2019
Loti 2 Barna Antineoplastik dhe Immunomodulatorė MESNA 400mg/4ml Flakon/Ampulė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 12 162 684.00 19-09-2019
Loti 3 Barna Antineoplastik dhe Immunomodulatorė Methotrexate 50mg/2ml Flakon/Ampulė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 11 817 993.00 19-09-2019
Loti 6 Gjaku dhe Organet Formuese tė Gjakut Human Albumin Serum 20%/100ml Flakon/Ampulė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 823 842.00 19-09-2019
Loti 7 Gjaku dhe Organet Formuese tė Gjakut Warfarin sodium 5mg 5 mg Tabletė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 509 354.00 19-09-2019
Loti 6: Biologjia molekulare Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 524 533.00
RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE PEDIATRISE SE SPITALIT RAJONAL FIER Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 46 439 224.00 27-06-2019
Loti 5 Sodium lactateSodium chloridePotassium chlorideCalcium chloride dihydrate Spitali Rajonal Vlorė 1 058 400.00 07-08-2019
Loti 3 Human Antitetanus Immunoglobulin SAT Spitali Rajonal Vlorė 1 909 260.00 07-08-2019
Loti 3: Mirembajtje parandaluese dhe korrigjuese Analizator Hormonesh Spitali Rajonal Durrės 244 471.00 13-08-2019
Mirembajtje parandaluese dhe korrigjuese e pajisjeve Drager Spitali Rajonal Durrės 409 019.00 13-08-2019
Loti 2 Imunoterapi specifike ekstrakt i modifikuar alergologjik monomerik Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 845 000.00 10-07-2019
Loti 1 Neostigmine bromide Spitali Rajonal Vlorė 142 884.00 07-08-2019
Loti 2 - Pjese Kembimi per aparat Anestezie Siare ne Kirurgjine e Pergjithshme Spitali Rajonal Durrės 598 000.00 01-08-2019
Loti 1 - Aksesore per pajisje mjekesore Spitali Rajonal Durrės 626 900.00 01-08-2019
Loti 6: Anti-infektive te pergjithshem/Human Tetanus Immunoglobulin/250 IU/1ml/Shiringe e para pergatitur Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 6 491 484.00 26-07-2019
Lot 9 Lidocaine Spitali Rajonal Shkodėr 151 200.00 06-08-2019
Lot 3 Thiamine HCl (vitamine B1) Spitali Rajonal Shkodėr 270 000.00 06-08-2019
Lot 2 Pyridoxine HCl (vitamine B6) Spitali Rajonal Shkodėr 270 000.00 06-08-2019
Lot 1 Human Tetanus Immonuglobulin Spitali Rajonal Shkodėr 572 778.00 06-08-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot2 Viper venom antiserum Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 13-06-2019
Loti Lot 5 Lende kontrasti per CT Iodine x 300mg/ml 100 ml Flakon Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 446 250.00
Lot 16 Sistemi nervor Paracetamol 1 gr/6.7 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 547 680.00 02-08-2019
Lot 14 Anti-infektive te pergjithshem Human Tetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml Shiringe e parapergatur Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 4 964 076.00 02-08-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Blerje tonerash per printera dhe fotokopje per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 0.00 01-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot7 Oxytocin Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 13-06-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot.26 Paracetamol 1 gr/6.7 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 30-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 27 Carbocisteine Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 18-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 6 Hyoscine butylbromide Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 18-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Hyoscine butylbromide Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 18-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 12 Glibenclamide Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 18-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 38 Ranitidine Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 18-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 33 Methyldopa 250 mg Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 21-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1 Sodium chloride Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 19-02-2019
Blerje tre sonda per eko Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 1 789 333.00 22-07-2019
Loti 1 Aeroalergenė dhe alergenė ushqimorė pėr diagnozė Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 283 620.00 10-07-2019
Lot 21 Sistemi kardiovaskular Amiodarone 150 mg/3 ml Ampule Spitali Sarandė 15 326.00 05-08-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Blerje tonerash per printera dhe fotokopje per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 0.00 01-07-2019
Blerje materiale dhe kite per diagnostikime per laboratorin e Virologjise, Mikrobiologjise, Parazitologjise etj Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 2 833 127.00 22-07-2019
Pėr ofrimin e shėrbimit te lavanderise dhe hotelerise pėr pacientet e hospitalizuar ne pavijonet e Qendres Spitalore Universitare “Nene Tereza”, per 90 dite me kusht ndėrprerje me lidhjen e kontratės baze Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 66 590 958.00
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot10 Glucose
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 13-06-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
"SHĖRBIM I MIRĖMBAJTJES SĖ APARATURAVE SPECIALE NĖ SUT, PĖR NJĖ PERIUDHĖ 24 MUJORE Spitali Universitar i Traumės 9 951 733.00 03-07-2019
Blerje kite dhe reagente e materiale pėr teknikat Cobas Taq Man Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 7 992 500.00
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot8 Metoclopramide hydrochloride
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 13-06-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Loti 2: Reagente per LAZER IMUNONEFELOMETRI IMMAGE te pershtatshem per aparatin Beckman Coulter ose ekuivalent dhe reagente per FLOW CYTOMETRY te pershtatshem per aparatin (EPICS-XL) te Beckman Coulter ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 15 085 710.00 13-05-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 1 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesterone 25 mg - 1ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 2 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 4 gr -10 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 6 Metabolizmi dhe trakti tretes Atropine sulphate 1 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 7 Metabolizmi dhe trakti tretes Papaverine hydrochloride 40 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 8 Sistemi respirator Promethazine 50 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 10 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 Metabolizmi dhe trakti tretes Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg /1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 12 Sistemi kardiovaskular Lanatoside C 0.4 mg - 2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 14 Sistemi nervor Chlorpromazine 50 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 15 Sistemi nervor Lidocaine 20 mg/ml - 50 ml Flakon Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 17 Sistemi nervor Neostigmine bromide 0.5 mg/1 ml - 1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 0.00 09-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Lot 4 Glucose Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 349 800.00 19-07-2019
Lot 6 Atropine sulphate Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 126 360.00 19-07-2019
Lot 7 Papaverine hydrochloride Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 32 400.00 19-07-2019
Lot 10 Promethazine Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 68 796.00 19-07-2019
Lot 12Neostigmine bromide Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 74 088.00 19-07-2019
Lot 13 Phenobarbital Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 6 350.00 19-07-2019
Loti 1: Blerje materiale mjekėsore pėr ndėrhyrjen nė katarakt”- Spitali Rajonal Vlorė 1 297 100.00
Loti 2: “Blerje material tė pėrshtatshme pėr aparatin Bouch & Lomb Stellaris” Spitali Rajonal Vlorė 335 400.00
Blerje tonerash per printera dhe fotokopje per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane Universiteti i Mjekėsisė Tiranė 3 800 006.00 01-07-2019
Shėrbimi i pastrimit tė ambjentit tė jashtėm nė QSUT, me periudhe 70 dite Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 736 550.00
Loti 13: Mirėmbajtje e pajisjeve Grafi prodhuesi PHILPS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 738 741.00 22-05-2019
Loti 17: Mirėmbajtje e pajisjeve C-ARM prodhuesi PHILIPS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 304 467.00 22-05-2019
Loti 34: Mirėmbajtje e pajisjeve Defibrilator prodhuesi PHILIPS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 731 321.00 22-05-2019
Loti 42: Mirėmbajtje e pajisjes Spirometer prodhuesi CHEST/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 242 471.00 22-05-2019
Loti 58: Mirėmbajtje e SITEM MONTITORIMI PACIENTESH, prodhuesi PHILIPS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 4 983 409.00 22-05-2019
Lot.2 "Blerje Kite Reagent dhe materiale konsumi per Laboratorin e Imunologjise" Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 1 899 000.00 21-06-2019
LOTI 1- Pjese kembimi dhe aksesore per kardiotokograf, inkubatore Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 423 000.00
LOTI 2 – Llampa halogjene dhe xhama per llampe qendrore te salles se operacionit Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 480 000.00
LOTI 3 – Pjese nderrimi per aparat anestezie dhe analizator gjaku Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 76 000.00
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve tė rrezikshme spitalore dhe anatomike. Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 0.00 20-12-2018
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Mirembajtje e paisjeve mjekesore dhe impjantit te ujit te dializes Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 1 374 000.00 28-06-2019
Loti 7 Metabolizmi dhe trakti tretes Atropine sulphate 1 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 87 480.00 01-07-2019
Loti 8 Metabolizmi dhe trakti tretes Papaverine hydrochloride 40 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 97 200.00 01-07-2019
Loti 20 Sistemi respirator Promethazine 50 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 15 876.00 01-07-2019
Loti 19 Sistemi nervor Phenobarbital 200mg/2ml - 2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 13 230.00 01-07-2019
Loti 18 Sistemi nervor Caffeine Sodium benzoate (96mg 104mg)/ml - 1ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 486.00 01-07-2019
Loti 17 Sistemi nervor Aciclovir 400 mg Tablete Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 2 231.00 01-07-2019
Riparim dhe mirembajtje e aparaturave radiologjike Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 1 290 000.00
Loti 6 Laboratori Mikrobiologjik Spitali Rajonal Durrės 805 200.00 21-06-2019
Loti 5 Aparat per astrupogramen (ne perdorim terapia intensive) ose ekuivalent por kompatibel per aparatin qe disponon Laboratori i SRD Spitali Rajonal Durrės 205 000.00 21-06-2019
Loti 3 Analiza Hormonale/Autoanalizator ose ekuivalent por kompatibel per aparatin qe disponon Laboratori i SRD Spitali Rajonal Durrės 1 376 800.00 21-06-2019
Loti 2 Analiza Klinike Hematologjike / Abacus 3 CT ose ekuivalent por kompatibel per aparatin qe disponon Laboratori i SRD Spitali Rajonal Durrės 2 060 500.00 21-06-2019
Loti 1 Laboratori Klinik-Biokimik / SAT 450 ose ekuivalent por kompatibel per aparatin qe disponon Laboratori i SRD Spitali Rajonal Durrės 4 115 500.00 21-06-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot2 Viper venom antiserum Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 13-06-2019
Sherbimi privat i sigurisė fizike per nevoja emergjente. Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd 1 580 084.00
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Loti 2 Blerje kite e reagent per laboratorin fiziko-kimik Drejtoria e Shėndetit Publik Kavajė 253 378.00 14-06-2019
Lot.7 Methylergometrine Maleate 0.2 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 24 341.00 30-07-2019
Lot.8 Progesterone 25 mg - 1ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 15 552.00 30-07-2019
Lot.10 Glucose Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 583.00 30-07-2019
Lot.12 Cyanocobalamin (Vitamin B12) 500 µg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 7 950.00 30-07-2019
Lot.13 Iodine x 300mg/ml 100 ml Flakon Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 59 500.00 30-07-2019
Lot.15 Atropine sulphate 1 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 48 600.00 30-07-2019
Lot.16 Papaverine hydrochloride 40 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 27 000.00 30-07-2019
Lot.17 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg /1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 54 000.00 30-07-2019
Lot.19 Lanatoside C 0.4 mg - 2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 26 460.00 30-07-2019
Lot.24 Lidocaine 20 mg/ml - 50 ml Flakon Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 60 480.00 30-07-2019
Lot.25 Neostigmine bromide 0.5 mg/1 ml - 1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 63 504.00 30-07-2019
Lot.26 Paracetamol 1 gr/6.7 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 1 095 337.00 30-07-2019
Lot.28 Promethazine Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 5 292.00 30-07-2019
Loti 1: Psikiatria - Fluoxetine . Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 14 066.00 24-06-2019
Loti 4: Sistemi nervor - Aciclovir . Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 37 175.00 24-06-2019
Loti 8: Sistemi nervor - Levodopa + Carbidopa . Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 10 140.00 24-06-2019
Loti 13: Sistemi nervor - Quetiapine . Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 59 235.00 24-06-2019
Loti 20 Sistemi nervor Lidocaine 20 mg/ml - 50 ml Flakon Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 965 600.00 24-06-2019
Loti 22 Sistemi nervor Neostigmine bromide 0.5 mg/1 ml - 1 ml Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 381 400.00 24-06-2019
Loti 24 Sistemi nervor Phenobarbital 200mg/2ml - 2 ml Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 190 512.00 24-06-2019
Loti 18 Sistemi nervor Choline alfoscerate 1000 mg/4 ml Flakon Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 865 734.00 24-06-2019
Loti 19 Sistemi nervor Ketamine 50 mg/ml - 10 ml Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 454 364.00 24-06-2019
Loti 21: Sistemi Nervor - Naloxone Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 8 639 752.00 24-06-2019
Loti 15 Sistemi muskoloskeletik Gabapentin 300 mg Kapsule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 14 960.00 24-06-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefekturat Tirane, Durres Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 43 593 744.00 01-03-2019
Blerje Materiale Hidraulike, per Ndricim dhe Aksesore Per Dyer dhe Dritare Spitali Rajonal Durrės 999 180.00 25-06-2019
Loti 2 Human Tetanus Immunoglobulin Spitali Universitar i Traumės 19 092 600.00 29-07-2019
Loti 15 Phenobarbital Spitali Universitar i Traumės 21 168.00 29-07-2019
Loti 17 Promethazine Spitali Universitar i Traumės 18 522.00 29-07-2019
Loti 18 Caffeine + Sodium benzoate Spitali Universitar i Traumės 9 720.00 29-07-2019
Blerje medikamente Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 3 818 520.00 26-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 10. Prednisolone Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11. Progesterone Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 12. Acetylsalicylic acid Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 13. Glucose Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 14. Cyanocobalamin (Vitamin B12) Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 15. Metformine Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 16. Isosorbide dinitrate Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 17. Diazepam Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 18. Promethazine Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 26-02-2019
Blerje sete mikrokirurgjikale per syrin Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 2 612 000.00 24-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Lot 1 Blerje barna hormonale Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Tropojė 929 013.00 17-06-2019
Lot 1 Anti-infektive te pergjithshem Human Tetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml Shiringe e para pergatitur Spitali Sarandė 1 909 260.00 19-07-2019
Loti 6 Elektrolite Easy Lyte Na/K/Ca pH ose ekuivalent por kompatibel per aparatin qe disponon Laboratori i SRD Spitali Rajonal Durrės 278 500.00 17-04-2019
SIGURIMI I NDERTESAVE, INV EKONOMIK, PAJISJE INFORMATIKE TE SPITALIT RAJONAL DURRES Spitali Rajonal Durrės 2 486 961.00 22-05-2019
Furnizim vendosje llampe e Rontgenit dhe Konverter per Ct Scanner per Spitalin Rajonal Durres Spitali Rajonal Durrės 11 207 182.00 10-06-2019
Mirembajtje Pajisje Laboratori te QSHSP.3 Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranė 1 736 000.00 12-06-2019
Blerje medikamente Spitali Psikiatrik Vlorė 947 841.00 17-07-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 2 - Human Antitetanus Immunoglobulin Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 171 300.00 17-12-2018
BLERJE MATERIALE IMAZHERIE PĖR SPITALIN RAJONAL DURRĖS Spitali Rajonal Durrės 1 250 000.00 12-06-2019
Lot 2 Glucose Spitali Rajonal Vlorė 37 895.00 18-06-2019
Lot 3 Cyanocobalamin (Vitamin B12) Spitali Rajonal Vlorė 92 750.00 18-06-2019
Lot 4 Papaverine hydrochloride Spitali Rajonal Vlorė 399 600.00 18-06-2019
Lot 5 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Spitali Rajonal Vlorė 621 000.00 18-06-2019
Lot 6 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Spitali Rajonal Vlorė 486 000.00 18-06-2019
Lot 8 Lanatoside C Spitali Rajonal Vlorė 124 362.00 18-06-2019
Lot 9 Caffeine + sodium benzoate Spitali Rajonal Vlorė 21 870.00 18-06-2019
Lot 10 Lidocaine Spitali Rajonal Vlorė 211 680.00 18-06-2019
Lot 11 Phenobarbital Spitali Rajonal Vlorė 34 398.00 18-06-2019
Lot 12 Promethazine Spitali Rajonal Vlorė 58 212.00 18-06-2019
Lot 16 Amoxicilline Spitali Rajonal Vlorė 12 945.00 18-06-2019
Lot 35 Aciclovir Spitali Rajonal Vlorė 14 870.00 18-06-2019
Lot 36 Ketamine Spitali Rajonal Vlorė 56 796.00 18-06-2019
Loti 11 Sistemi kardiovaskular Lanatoside C Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 476 280.00 20-06-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 26. Omeprazole Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 17-12-2018
BLERJE MATERIALE PĖR KIRURGJINĖ E KATARAKTĖS PĖR SPITALIN RAJONAL DURRĖS Spitali Rajonal Durrės 1 250 000.00 31-05-2019
LOT 2 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesterone 25 mg - 1ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 81 648.00 09-07-2019
LOT 3 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 4 gr -10 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 69 960.00 09-07-2019
LOT 5 Metabolizmi dhe trakti tretes Atropine sulphate 1 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 250 290.00 09-07-2019
LOT 6 Metabolizmi dhe trakti tretes Papaverine hydrochloride 40 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 472 608.00 09-07-2019
LOT 7 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 360 882.00 09-07-2019
LOT 8 Metabolizmi dhe trakti tretes Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg /1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 357 750.00 09-07-2019
LOT 12 Sistemi kardiovaskular Lanatoside C 0.4 mg - 2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 50 856.00 09-07-2019
LOT 15 Sistemi nervor Neostigmine bromide 0.5 mg/1 ml - 1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 115 313.00 09-07-2019
LOT 16 Sistemi respirator Promethazine 50 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 22 015.00 09-07-2019
Loti 1 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesterone 25 mg - 1ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 129 600.00 09-07-2019
Loti 2 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 4 gr -10 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 26 235.00 09-07-2019
Loti 6 Metabolizmi dhe trakti tretes Atropine sulphate 1 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 213 840.00 09-07-2019
Loti 7 Metabolizmi dhe trakti tretes Papaverine hydrochloride 40 mg/1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 324 000.00 09-07-2019
Loti 8 Sistemi respirator Promethazine 50 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 84 672.00 09-07-2019
Loti 10 Metabolizmi dhe trakti tretes Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) 100 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 175 500.00 09-07-2019
Loti 11 Metabolizmi dhe trakti tretes Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) 50 mg /1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 216 000.00 09-07-2019
Loti 12 Sistemi kardiovaskular Lanatoside C 0.4 mg - 2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 37 573.00 09-07-2019
Loti 14 Sistemi nervor Chlorpromazine 50 mg/2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 10 800.00 09-07-2019
Loti 15 Sistemi nervor Lidocaine 20 mg/ml - 50 ml Flakon Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 105 840.00 09-07-2019
Loti 17 Sistemi nervor Neostigmine bromide 0.5 mg/1 ml - 1 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 97 902.00 09-07-2019
Loti 18 Sistemi nervor Phenobarbital 200mg/2ml - 2 ml Ampule Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 40 220.00 09-07-2019
Blerje, vendosje pajisje per linjen kryesore te oksigjenit per lidhjen me godinen e ish kirurgjise Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 5 000 000.00 10-06-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbim dezinsektimi ne zonat bregdetare dhe urbane, Prefektura Fier. Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 0.00 01-03-2019
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr: Loti 24 Adrenaline Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 20 613.00 07-03-2019
Furnizim vendosje e pajisjeve mjekesore defibrilator me aksesoret perkates per sherbimet mjekesore Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 796 875.00 15-05-2019
Loti 3 Materjale Mjekimi per Laparoskopine. Spitali Rajonal Vlorė 0.00
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti I. Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues.

Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 08-03-2019
Loti 7: Human anti D-Rh imunoglobulin Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 71 008.00 17-12-2018
Loti 20 Fusidic acid Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 4 490.00 17-12-2018
Rikonstruksion ne spitalin Lezhe dhe shtese per Maternitetin Lezhe , faza e pare ndertimi i maternitetit te ri Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 294 727 590.00 11-03-2019
Loti 2 Blerje Kite Reagent Hormonal Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve Paskuqan, Tiranė 700 000.00 21-05-2019
Mirembajtje Ashensore, per nevoja te Institucionit. Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė 1 199 500.00
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 16 Sodium bicarbonate Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 20-02-2019
Lot3 Progesterone / 25 mg-1ml Spitali Rajonal Durrės 103 680.00 27-06-2019
Lot5 Glucose / 4gr-10ml Spitali Rajonal Durrės 139 920.00 27-06-2019
Lot6 Atropine Sulphate / 1mg/1ml Spitali Rajonal Durrės 486 000.00 27-06-2019
Lot8 Promethazine / 50mg/2ml Spitali Rajonal Durrės 185 220.00 27-06-2019
Lot12 Lanatoside C /04 mg-2 ml Spitali Rajonal Durrės 127 008.00 27-06-2019
Lot14 Lidocaine /20mg/ml-50 ml Spitali Rajonal Durrės 362 880.00 27-06-2019
Lot15 Neostigmine Bromide / 0.5 ml/1ml-1 ml Spitali Rajonal Durrės 433 944.00 27-06-2019
Blerje e aparatures sistemi kirugjikal dhe aparature koagulimi Argon Plasma ne SU Shefqet Ndroqi Tirane. Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 10 000 000.00 26-04-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti I. Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues.

Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 08-03-2019
Blerje Bari Velaglucerase Alfa 400 UI (Vpriv® Ose Ekuivalent), per Sherbimin e Pediatrise se Specialiteteve ne QSU Per Vitin 2019-2020 (per 12 muaj) Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 74 328 299.00 14-05-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 16 Sodium bicarbonate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 20-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader:Loti 2 Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 21-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 8 Calcium gluconate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 18-02-2019
Blerje aparatura mjekesore (per orl okulistike, pediatri, etj). Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier 14 296 000.00 25-04-2019
Loti 5 Progesterone Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kukės 155 520.00 24-06-2019
LotI 1: Blerje materiale mjekimi specifike per sherbimin e Kirurgjise maksilofaciale ne SUT Spitali Universitar i Traumės 2 606 744.00 26-04-2019
LotI 2: Blerje materiale mjekimi specifike per sherbimin e Kirurgjise vaskulare ne SUT Spitali Universitar i Traumės 14 642 012.00 26-04-2019
Sherbim me Roje Private per vitin 2019 Drejtoria Rajonale e Kujdesit Shėndetėsor Fier 4 086 037.00 31-05-2019
Loti 12 Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Progesterone 25 mg - 1ml Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 7 776 000.00 21-06-2019
Loti 17 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 4 gr -10 ml Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 874 500.00 21-06-2019
Loti 21 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Cyanocobalamin (Vitamin B12) 500 µg/1 ml Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 159 000.00 21-06-2019
Loti 24 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Recombinant human C1-inhibitor (Conestat alfa) 2100 IU/25 ml Flakon/ Ampule Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 672 305.00 21-06-2019
Loti 1 Amoxicilline 500 mg Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 12 945.00 20-06-2019
Loti 4 Materiale Mjekesore kompatibėl pėr Nova gas analyzer ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 441 800.00 20-06-2019
Loti 6 Produktet kompatibel per EASYSTAT dhe matje te tjera Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 364 000.00 20-06-2019
Loti 2 Beclometasone dipropionate + Salbutamole 0.8mg+1.6mg Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 2 127 000.00 20-06-2019
Loti 4 Voriconasole 200 MG Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 356 763.00 20-06-2019
Loti 5 Oseltamivir 75 mg Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 1 036 000.00 20-06-2019
Loti 6 Remifentanyl 5 MG Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 351 660.00 20-06-2019
Loti 12 Glucose 4 gr -10 ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 102 025.00 20-06-2019
Loti 15 Papaverine hydrochloride 40mg/1ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 5 400.00 20-06-2019
Loti 16 Lanatoside C 0.4mg-2ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 26 460.00 20-06-2019
Loti 17 Losartan 100mg Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 43 650.00 20-06-2019
Loti 21 Lidocaine 20 mg/ml - 50 ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 680 400.00 20-06-2019
Loti 22 Neostigmine bromide 0.5 mg/1 ml - 1 ml Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė 317 520.00 20-06-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti I. Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues.

Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 08-03-2019
Mirembajtja e sistemit te ngrohjes, gjeneratoreve dhe mirmbajtja e ashensorit Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 933 800.00 04-04-2019
Blerje Kite dhe Reagente - Hemokromin”, pėr nevoja tė Spitalit Psikiatrik “Ali Mihali” Vlorė Spitali Psikiatrik Vlorė 309 720.00 17-06-2019
Rikonstruksion i ambjenteve ekzistuese per riakomodimin e pacienteve/personelit mjekesor ne S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine". Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 14 500 000.00
Sherbim me roje private te Spitalit Kolonje me 1 vend roje ne 24 ore, 5 roje me tre turne”–me afat 60 ditor Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Kolonjė 542 980.00
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot2 Viper venom antiserum
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 5 454 899.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot5 Tranexamic acid
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 3 712 005.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot7 Oxytocin
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 4 200 719.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot8 Metoclopramide hydrochloride
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 3 282 200.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot9 Dantrolene
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 4 259 870.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot10 Glucose
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 60 827 081.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot12 Human Plasma Immunoglobulin
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 21 152 664.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot14 Benzylpenicillin potassium
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 339 591.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot15 Verapamil
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 233 215.00 13-06-2019
B16 - Blerje barna tė ndryshme pėr pėrdorim spitalor.
Lot16 Noradrenaline
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 2 562 751.00 13-06-2019
Mirembajtje e rrjetit Elektrik dhe sistemit te ngrohjes Spitali Psikiatrik Elbasan 6 878 784.00 25-04-2019
Blerje Materiale Mjekesore Qendra Shėndetėsore e Specialiteteve nr.1 1 041 000.00 09-05-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Lot29 Prednisone Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 18-02-2019
Loti 13 Progesterone Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 25 920.00 10-06-2019
Loti 15 Glucose Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 204 050.00 10-06-2019
Loti 17 Cyanocobalamin (Vitamin B12) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 15 900.00 10-06-2019
Loti 19 Amidotrizoic acid, Meglumine salt + Sodium amidotrizoate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 263 692.00 10-06-2019
Loti 21 Atropine sulphate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 194 400.00 10-06-2019
Loti 23 Insulin Aspart Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 102 881.00 10-06-2019
Loti 24 Insulin Aspart biphazic (Soluble Insulin Aspart (30%) and Protamine crystallised Insulin Aspart Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 43 255.00 10-06-2019
Loti 25 Papaverine hydrochloride Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 540 000.00 10-06-2019
Loti 26 Pyridoxine hydrochloride (Vitamin B6) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 540 000.00 10-06-2019
Loti 27 Thiamine hydrochloride (Vitamin B1) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 756 000.00 10-06-2019
Loti 39 Lanatoside C Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 132 300.00 10-06-2019
Loti 40 Losartan Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 3 492.00 10-06-2019
Loti 45 Aciclovir Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 14 875.00 10-06-2019
Loti 46 Chlorpromazine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 2 700.00 10-06-2019
Loti 47 Choline alfoscerate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 383 368.00 10-06-2019
Loti 49 Lidocaine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 90 720.00 10-06-2019
Loti 53 Phenobarbital Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 7 938.00 10-06-2019
Loti 55 Promethazine Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 21 168.00 10-06-2019
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr: Loti 24 Adrenaline Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 07-03-2019
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr: Loti 1 Sodium chloride Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 21-02-2019
Shėrbimi i ruajtjes dhe sigurisė fizike me roje private tė D.Sh.Spitalor Bulqize Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 264 538.00
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr: Loti 3 Ciprofloxacine
Loti 5 Gentamicin sulphate
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 18-02-2019
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr: Loti 25 Magnesium sulphate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 18-02-2019
Blerje barna dhe materiale konsumi pėr qendrat shėndetėsore qė mbulojnė me shėrbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shėndetėsore qė bllokohen gjatė dimrit sezoni 2019-2020 Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 35 917 357.00 30-04-2019
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr: Loti 9 Prednisolone 25 mg/2 ml Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 18-02-2019
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr: Loti 4 Gentamicin sulphate Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 18-02-2019
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje kuadėr: Lot-20 Methylergometrine Maleate
Lot-22 Methylprednisolone
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Bulqizė 0.00 18-02-2019
Blerje protoksid azoti Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 3 525 000.00 28-02-2019
Loti IV. “Furnizim me lėndė djegėse tė lėngėta pėr pėrdorim termik civil dhe industrial” me afat tė marrėveshjes kuadėr 2 (dy) vite Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 45 198 022.00 01-03-2019
Loti II: Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Universitar te Traumes Tirane Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 11 666 700.00 15-03-2019
Blerje Ilaēe. Qendra Shėndetėsore Klos 1 132 227.00
Loti I. Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues.

Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 103 263 609.00 08-03-2019
“B15- Blerje bari antineoplastik dhe immunomodulator” Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 327 051 315.00 04-03-2019
Remontim ashensori te DSR Diber Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 1 600 000.00 07-05-2019
Riparim, mirmbajtje te automjeteve per nevojat spitalore, te Spitalit Korce – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 2 320 300.00 03-05-2019
Loti 2 Mirembajtje e pajisjeve te teknologjise se larte Akselerator linear te prodhuesit SIEMENS ose EKUIVALENT Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 46 800 000.00 28-03-2019
Loti i dyte: Kite dhe reagente per Autonalizatorin Hormonal- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 3 719 170.00 04-03-2019
Lot.2 “Supervizimi i QSH-ve pėr qarqet Elbasan, Korcė dhe Berat” Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 814 319.00 21-05-2019
Loti 1 Mirembajtje e pajisjeve te teknologjise se larte Akselerator linear te prodhuesit ELEKTA ose EKUIVALENT Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 64 707 243.00 28-03-2019
Alkol Etilik 95% Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 244 975.00 20-05-2019
Loti 2 Kabell monitorimi EKG Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 130 900.00 20-05-2019
Loti 1 Elektroda EKG Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan 72 930.00 20-05-2019
Lot 3 - Blerje medikamente, Phytomenadion (Vitamin K) Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 50 887.00 17-04-2019
Lot 2 - Blerje medikamente, Propofol Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 827 483.00 17-04-2019
Lot 1 - Blerje medikamente, Pancuronium bromide Hyoscine butylbromide Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 418 562.00 17-04-2019
Loti 4: Mirėmbajtje e pajisjes laboratorike te prodhuesi DPC (Siemens)/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 967 216.00 28-03-2019
Loti 5:Mirėmbajtje e pajisjeve te Anestezise prodhuesi DRAGER/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 236 958.00 28-03-2019
Loti 16 : Mirėmbajtje e pajisjes MAMOGRAF prodhuesi IMS GIOTTO/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 291 521.00 28-03-2019
Loti 18 : Mirėmbajtje e pajisjes C-Arm te prodhuesit SIEMENS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 222 869.00 28-03-2019
Loti 22 : Mirėmbajtje e pajisjeve endoskopike prodhuesi OLYMPUS/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 491 303.00 28-03-2019
Loti 27 : Mirėmbajtje e pajisjeve Respirator te prodhuesit DRAGER/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 3 440 638.00 28-03-2019
Loti 40: Mirėmbajtje e pajisjeve EKO prodhuesi SIEMENS/ose ekuivaklent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 2 663 050.00 28-03-2019
Loti 44 : Mirėmbajtje e pajisjes FAKO prodhuesi ALCON/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 080 129.00 28-03-2019
Loti 55 : Mirėmbajtje e pajisjeve Monitor Pacienti, prodhuesi DRAGER/ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 293 397.00 28-03-2019
Loti 57 : Mirėmbajtje e pajisjes Mikroskop, prodhuesi ZEISS/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 1 795 955.00 28-03-2019
Loti 62 : Mirėmbajtje e pajisjeve APARAT DIAGNOSTIKUES prodhuesi VENTANA/ ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 755 808.00 28-03-2019
Loti 3 Ciprofloxacine Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 11 972 189.00 18-02-2019
Loti 4 Gentamicin sulphate Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 3 791 940.00 18-02-2019
Loti 5 Gentamicin sulphate Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 98 085.00 18-02-2019
Loti 27 Tigecycline Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 16 424 422.00 18-02-2019
Loti 29 Rifampicin Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 50 365.00 18-02-2019
Loti 31 PPD Tuberculin Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 497 046.00 18-02-2019
Lot13 Tocilizumab Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 1 422 136.00 18-02-2019
Lot14 Tocilizumab Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 3 545 193.00 18-02-2019
Lot15 Aciclovir Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 949 869.00 18-02-2019
Lot 2 – Blerje kite e reagente hematologjike per analizator SISMEX – KX-21 Spitali Sarandė 1 183 700.00 18-04-2019
Loti 12 Ketoprofen Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 4 363 569.00 18-02-2019
Loti 2 Tocilizumab Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 16 082 396.00 18-02-2019
Loti 8 Calcium gluconate Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 9 698 230.00 18-02-2019
Loti 31 Naltrexone Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 772 725.00 18-02-2019
Lot12 D-Actinomycine Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 2 438 698.00 18-02-2019
Lot29 Prednisone Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 230 310.00 18-02-2019
Lot32 Propylthiouracil Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 6 120.00 18-02-2019
Supervizim per objektin:Rikonstruksionin dhe shtese Materniteti per Spitalin Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 2 468 678.00 05-04-2019
Loti 1: Reagente per Imunologjine e Pergjithshme dhe Pajtueshmerine Indore (Transplante) Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 5 021 254.00 13-05-2019
Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike me roje privat te godinave dhe e ambienteve rrethuese te Drejtoris e Sherbimit Spitalor Sarande Spitali Sarandė 3 240 593.00 08-02-2019
Loti 1 Human coagulation Factor IX Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 34 762 438.00 18-02-2019
Loti 2 Human Coagulation Factor VIII Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 50 806 211.00 18-02-2019
Loti 3 Human Coagulation Factor VIII Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 48 470 294.00 18-02-2019
Loti 13 Ketorolac Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 1 114 494.00 18-02-2019
Loti 17 Suxamethonium chloride Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 3 333 692.00 18-02-2019
Loti 18 Tenoxicam Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 25 693.00 18-02-2019
Loti 25 Beclomethasone dipropionate Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 230 210.00 18-02-2019
Loti 26 Bromhexine hydrochloride Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 109 416.00 18-02-2019
Loti 27 Carbocisteine Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 1 781 968.00 18-02-2019
Loti 29 Ephedrine hydrochloride Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 663 053.00 18-02-2019
Loti 30 Loratadine Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 74 067.00 18-02-2019
Loti 32 Salbutamol Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 232 243.00 18-02-2019
Loti 9 Domperidone Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 3 404.00 18-02-2019
Loti 15 Insulin Detemir Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 878 412.00 18-02-2019
Loti 29 Metoclopramide hydrochloride Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 12 871.00 18-02-2019
Loti 30 Metoclopramide hydrochloride Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 1 950 161.00 18-02-2019
Loti 38 Ranitidine Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 855 816.00 18-02-2019
Loti 24 Isosorbide mononitrate 40 mg Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 104 220.00 21-02-2019
Loti 28 Lercanidipine 10 mg Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 375 001.00 21-02-2019
Loti 29 Lisinopril 20 mg Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 77 052.00 21-02-2019
Loti 30 Lisinopril 10 mg Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 23 205.00 21-02-2019
Loti 32 Methacoline Chloride 30 mg Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 1 362 410.00 21-02-2019
Loti 33 Methyldopa 250 mg Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 589 345.00 21-02-2019
Loti 34 Metoprolol 100 mg Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 51 631.00 21-02-2019
“Mirėmbajtja e pėrqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekėsore tė prodhuesit Siemens”. Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 131 797 547.00 23-03-2019
“Mirėmbajtja e pėrqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekėsore tė prodhuesit Philips” Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 188 840 000.00 23-03-2019
“Mirėmbajtja e pėrqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekėsore tė prodhuesit Toshiba". Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 21 246 356.00 23-03-2019
Rikonstruksion dhe Shtese Materniteti per Spitalin Rajonal Berat. Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat 187 258 021.00 08-03-2019
Loti 1 Oxygen Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 184 070 720.00 07-03-2019
Loti 6 Indomethacin Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 257 218.00 07-03-2019
Loti 11 Dexamethasone + Neomycin Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 124 999.00 07-03-2019
Loti 23 Risperidone Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 161 621.00 07-03-2019
Loti 26 Amiodarone Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 191 117.00 07-03-2019
Loti 27 Amlodipine Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 71 524.00 07-03-2019
Blerje buke gruri Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 1 000 008.00 26-03-2019
Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ Mbreteresha Geraldine" - Marrėveshje Kuadėr me nje operator ekonomik - ku tė gjitha kushtet janė tė pėrcaktuara - me afat 2 vjeēar (24 muaj) Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 163 019 950.00 24-10-2018
Kryerja e shėrbimit tė Ruajtjes me Roje Private nė SUT Spitali Universitar i Traumės 27 018 748.00 18-01-2019
Kryerja e sherbimit mirembajtjes se ashensoreve ne SUT Spitali Universitar i Traumės 1 632 833.00 04-04-2019
BLERJE PROTOKSIDI 2019 Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje 2 189 025.00 10-04-2019
Loti 2: Reagente per Imunohistokimi te pershtatshem per Aparatin Ventana Benchmark XT ose ekuivalent Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" 21 286 026.00 08-05-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Per sherbimin e lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e S.U.O.GJ Mbreteresha Geraldine". Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 0.00 24-10-2018
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Blerje medikamente. Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė 0.00 15-02-2019
Loti 1 Transport dhe asgjesim i mbetjeve te rrezikshme spitalore KODI : 180101; 180103 Spitali Rajonal Durrės 6 460 000.00 26-11-2018
Blerje Djathe dhe Gjalpe Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibėr 963 750.00 26-03-2019
Blerje Reagente, dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e agjenteve infektive Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 17 005 000.00
Sherbim i Mirembajtjes se Stacionareve dhe i pajisjeve te tjera per monitorimin e Ajrit etj Instituti i Shėndetit Publik Tiranė 5 164 800.00 27-03-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 3 Mbetje qe permbajne supstanca kimike. Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhė 0.00 27-12-2018
LotI 7 Kite dhe materiale per aparatin e Astrupit Spitali Universitar i Traumės 2 646 000.00 28-02-2019
LotI 6 Kite dhe Reagente per aparatin Elektrolitmeter Easy Lyte PLUS Spitali Universitar i Traumės 94 657.00 28-02-2019
LotI 5 Kite dhe reagente per Aparatin Autoanalizator Koagulometer ACL Elite Spitali Universitar i Traumės 284 450.00 28-02-2019
LotI 4 Kite dhe reagent per aparatin Urinometer Spitali Universitar i Traumės 55 200.00 28-02-2019
LotI 3 Kite dhe reagent per aparatin Autoanalizator Pentra c400. Spitali Universitar i Traumės 2 258 750.00 28-02-2019
LotI 2 Kite dhe Reagente per aparatin cell-counter Beckman Spitali Universitar i Traumės 1 468 333.00 28-02-2019
Blerje Reagente dhe aksesore te tjere te nevojshem per testimet ne laboratorin e Imunohematologjise Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut 26 415 140.00 18-03-2019
Loti 2 Filma Skaneri Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr 547 500.00 18-03-2019
Loti i shtate Blerje Ushqime Kolonjale, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 1 205 766.00 02-04-2019
Loti i peste Blerje Veze te fresketa pule- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 471 600.00 02-04-2019
Loti i gjashte Blerje Perime, Spitali Korce- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeēar (12 muaj) Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė 544 996.00 02-04-2019
Blerje Pajisje Mjekesore Kamez Qendra Shėndetėsore Kamėz, Tiranė 2 190 000.00
Loti 1 Sodium chloride Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 25 029 757.00 19-02-2019
Loti 2 Glucose Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 13 719 672.00 19-02-2019
Loti 3 Alteplase Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 28 535 359.00 19-02-2019
Loti 4 Eptacog Alfa (Activated) (1mg/ml after reconstitution) Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 47 456 067.00 19-02-2019
Loti 5 Human Coagulation Factor X Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 34 839 683.00 19-02-2019
Loti 6 Citalopram Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 446 843.00 19-02-2019
Loti 7 Codeine Phosphate Hemihydrate Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 227 565.00 19-02-2019
Loti 8 Diazepam Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 249 545.00 19-02-2019
Loti 10 Escitalopram Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 90 754.00 19-02-2019
Loti 11 Flumazenil Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 459 544.00 19-02-2019
Loti 15 Levodopa + Benserazide Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 11 156.00 19-02-2019
Loti 16 Metamizole sodium Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 1 966.00 19-02-2019
Loti 23 Paracetamol + Hyoscine Butylbromide Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 107 235.00 19-02-2019
Loti 24 Risperidone Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 228 393.00 19-02-2019
Loti 25 Promethazine Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 65 085.00 19-02-2019
Loti 26 Levomepromazine Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 279 191.00 19-02-2019
Loti 27 Amitriptyline Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 11 837.00 19-02-2019
Loti 29 Haloperidol Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė 298 516.00 19-02-2019