Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3001 24,780 127,997,326,398 18,514 106,406,773,700 93,663,892,780

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Shkodėr Loti i III-te Sherbimi i pastrimit per Bashkine Shkoder Zona Perendimore 109,275,286 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Berat Ujesjellesi fshati Mbreshtan,njesia administrative Sinj. 31,065,619 Announced the Winner FLED SHPK 21,956,747.00
Local Unit Gjirokastėr Masa inxhinierike ne perrenjte gjate segmentit Sheshi i Ēercizit -Postobllok 1,333,252 Re-Proclaimed and Announced the Winner Neal - 86 SHPK 1,211,053.00
Local Unit Vorė Sherbimi i pastrimit ne Bashkine Vore– Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 36 muaj 153,257,244 Announced the Winner FUSHA SHPK 148904437.8
Local Unit Lushnje Blerje e materialeve hidraulike dhe saraēineska, fllanxha, guarnicione e bullona Marreveshje Kuader – me nje operator ekonomik, ku te gjitha kushtet jane te percaktuara- me afat 12 muaj. 6,989,200 Announced the Winner ALEN - CO 520,182.00
Local Unit Selenicė Rehabilitim i pjesshem i rrjetit kullues Shkoze sevaster 9,908,222 Announced the Winner ASI-2A CO 9,866,717.00
Local Unit Lezhė Sistemim i rruges Hydajet Lezha (perballe hotel Leti) 10,603,098 Announced the Winner NIKA SHPK 6,947,780.00
Local Unit Korēė Meremete 21,283,333 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Kolonjė Rrjeti ujites rezervuari Kabash, Njesia Administrative Leskovik 14,166,667 Announced Procurement
Local Unit Durrės Rikonstruksion kopshti Neim Babameto 12,747,000 Announced Procurement
Local Unit Sarandė Shkalle lidhese ndermjet rrugeve ne lagjen 2, dhe sistemime ambientesh publike. 3,083,333 Announced Procurement
Local Unit Dropull Ndertim Lera ne Bularat Q= 400 m3, Bodrisht Q= 100m3 dhe Sotir Q= 100m3 1,878,329 Announced Procurement
Local Unit Vorė "Shtese e Rruges 1 Qershori, Njesia Administrative Berxull, Domje, Bashkia Vore" 9,925,855 Announced Procurement
Local Unit Patos "Punime shtese me objekt"Rikonstruksion i rrjetit shperndares ne rrugen "Enriko Veizi" 1,612,491 Announced Procurement
Local Unit Vlorė Furnizim vendosje matesash uji per vitin 2019 9,720,624 Announced Procurement
Local Unit Patos Blerje baze materiale (asfalt) ne vendodhjen e objekteve Patos, Zharrez ,Grize ,Frasher,Sheqishte,Fshati i Ri. 33,272,649 Announced Procurement
Local Unit Rrogozhinė Blerje, Elektropompa Uji dhe aksesore, per nevojat e Bashkise Rrogozhine 3,000,000 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Blerje materiale pastrimi 1,166,655 Announced Procurement
Local Unit Lezhė Sistemim , asfaltim i rrugeve te brendshme Mabe ( faza e Pare) 11,959,120 Announced Procurement
Local Unit Gjirokastėr Blerje Karburant Gazoil ( 10 ppm ULSD ) 2,176,512 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Blerje instalim elektropompa 3,257,933 Announced Procurement
Local Unit Patos Transport dhe ngarkim zhavorri nga kariera(Aranitas) ne parcelat e Njesise Administrative Zharrez etj 1,326,020 Announced Procurement
Local Unit Prrenjas Materiale per mirembajtjen e rrugeve rurale 1,679,626 Announced Procurement
Local Unit Divjakė Rikonstruksion dhe zgjerim i rruges Remas, Bashkia Divjake 12,439,470 Re-Proclaimed and Announced the Winner NIKA SHPK 9,160,550.00
Local Unit Vorė Shtesa e Rruges: "Sistemim, Asfaltim vazhdimi Rruges Gurrez, Fshati Muēaj"; BashkiaVore dhe "Vendosje ndriēimi dhe sigurie anesore e Rruges Papatesh (varrezave), Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore. 12,574,899 Announced the Winner BE-IS SHPK 11,713,460.00
Local Unit Vorė Mirembajtja e rrugeve te Asfaltuara ne njesite administrative Preze dhe Njesine Administrative Berxulle 4,742,857 Announced the Winner Brianza-2 SHPK 2,969,490.00
Local Unit Durrės Blerje kazane mbetjesh urbane 4,160,000 Announced the Winner RA-MI KOMPANI 3,900,000.00
Local Unit Vorė "Rindertim i Pasareles se Fshatit Fushe Preze, Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore 7,916,666 Announced the Winner KUPA SHPK 7614914.4
Local Unit Fushė-Arrėz Blerje ushqimesh pėr Kopshtin Ēerdhen dhe Qkf-nė, nė Qytetin Fushė-Arrėz. 978,376 Re-Proclaimed and Announced the Winner 4 S 976,625.00
Local Unit Vlorė Vazhdim punimesh Rikualifikimi i bllokut te banesave kufizuar nga rruget "Bulevardi Cameria", rruga "Pelivan Leskaj", Bulevardi Pavaresia, rruga "Kujtim Beqiri-Pirro Sava 9,750,000 Announced the Winner SHKELQIMI 07 SHPK 8,940,172.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data