Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3409 30,521 163,900,897,169 23,107 134,276,439,856 117,601,169,120

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Pogradec Loti I : "Blerje Naftė - Diesel 10 PPM" 12,555,373 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Loti II: "Blerje Benzine - Premium Unl 10ppm" 98,218 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Hartim plani, Mbarshtim dhe menaxhimi Pyjore Bishnice (Pjesa ekonomike Bishnice) 3,388,420 Announced Procurement
Local Unit Bulqizė Rikonstruksion Blloku Lagjja e Re Bulqize 24,850,833 Announced the Winner 2AF ALBANIA GROUP & LIQENI VII 24,689,112.00
Local Unit Himarė Rikonstruksioni i rruges Dhrale 6,663,338 Announced Procurement
Local Unit Vlorė Rehabilitimi dhe riasfaltimi i rruges Cerkovine – Skrofotine - Trevllazer 46,542,895 Announced Procurement
Local Unit Vlorė Rehabilitimi dhe riasfaltimi i disa akseve rrugore ne qytetin e Vlores 58,333,333 Announced Procurement
Local Unit Tropojė Blerje pako ushqimore emergjence Covid-19 3,500,000 Announced the Winner 3,456,250.00
Local Unit Kolonjė Rikonstruksion i rrjetit tė brėndshėm dhe tė jashtėm tė furnizimit me ujė tė qytetit tė Leskovikut 231,309,747 Announced the Winner Arkonstudio Shpk & 4 A-M Shpk 229904869.56
Local Unit Tiranė Loti 3 Blerje lule sezonale 2,083,300 Announced the Winner Gjelbėrimi 2000 SHPK 2,012,800.00
Local Unit Memaliaj Blerje dhe paketim te produkteve ushqimore, detergjent, sapun per familjet ne nevoje, ne kushtet e epidemise Covid-19 1,250,000 Announced the Winner 4 S 1,249,040.00
Local Unit Pėrmet Sherbime riparime, mirembajtje automjetesh dhe pjese kembimi 2,029,000 Announced Procurement
Local Unit Berat Hartim projekti Rikualifikim Urban i Unazes se Re Berat 19,897,905 Announced Procurement
Local Unit Fier Blerje gjenerator per pajisjen e dezinfektimit te ambienteve publike ne Bashkine Fier 1,700,000 Announced Procurement
Local Unit Kolonjė Mirembajtje e kanaleve ujites ne Bashkine Kolonje, viti 2020 4,704,167 Announced Procurement
Local Unit Kavajė Furnizimi me karburant 16,712,750 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Mirembajtje e Sistemeve te Integruara te Informacionit te Bashkise Shkoder 7,144,989 Announced the Winner Endrit Xhina & Smart Processes sh.p.k 7,131,000.00
Local Unit Fier Shėrbim interneti 2,122,856 Announced the Winner ALBTELECOM SHA 20,784.00
Local Unit Shkodėr Projektim per objektet: Rikonstruksion/rikualifikim rruge qytet dhe NJ.A- Rikonstruksion rruge qytet, Lagjja Nr. 2 (Faza e II-te) 1,046,090 Announced the Winner C.E.C GROUP SHPK 875,746.00
Local Unit Shkodėr Projektim per objektet: Rikonstruksion/ rikualifikim rruge qytet dhe NJ.A - Rikonstruksion rruge qytet, Lagjja Nr. 2 (Faza e I-re) 785,606 Announced the Winner C.E.C GROUP SHPK 656,581.00
Local Unit Shkodėr Projektim per objektet: Rikonstruksion/ rikualifikim rruge qytet dhe NJ.A: Rikonstruksion Lagjja Nr. 1 (Faza e I-re) 534,386 Announced the Winner Tower SHPK 444,000.00
Local Unit Shkodėr Projektim per objektet: Rikonstruksion/ rikualifikim Rruge Qytet dhe NJ.A,Sistemim asfaltim rruge ne NJ.A Rrethina 950,798 Announced the Winner HMK - Consulting 791,914.00
Local Unit Shkodėr Projektim per objektet: Rikonstruksion/ rikualifikim rruge qytet dhe NJ.A- Rikonstruksion rruge qytet, Lagjja 4 (Faza I) 1,202,164 Announced the Winner Tower SHPK 1,004,087.00
Local Unit Shkodėr Projektim per objektet: Rikonstruksion/ rikualifikim rruge qytet dhe NJ.A- Sistemim asfaltim rruge ne NJ.A Dajē, Berdice dhe Velipoje 953,004 Announced the Winner NOVATECH STUDIO 794,527.00
Local Unit Shkodėr Projektim per objektet: Rikonstruksion/ rikualifikim rruge qytet dhe NJ.A - Sistemim asfaltim rruge ne Nj.A Postribe" 366,679 Announced the Winner Tower SHPK 304,858.00
Local Unit Belsh Sherbimi i pastrimit te qytetit te Belshit per 5 vite. 45,634,138 Announced the Winner KURORA SHPK 41,045,540.00
Local Unit Kamėz Blerje pllaka varresh (kostume varresh) 377,483 Announced the Winner Fidije Nėrguti 370,037.00
Local Unit Fushė-Arrėz Blerje pako me ushqime per familjet ne nevoje, per emergjencen nga COVID-19 per Bashkine Fushe-Arrez 2,439,840 Signed the Contract NIKA SHPK 2,419,950.00
Local Unit Vlorė Sherbimi i pastrimit per muajin maj ne qytetin e Vlores 17,449,924 Signed the Contract "DUKA" 17,438,628.00
Local Unit Himarė Ujesjellesi i Fshatit Terbac 82,922,375 Announced Procurement

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data