Open Procurement Albania

Blerje Kepuce per Garden e Republikes

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Garda e Republikes
Objekti i Tenderit Blerje Kepuce per Garden e Republikes
Nr. Reference REF-39405-10-14-2019
Vlera / Fondi Limit 12 130 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-11-2019
Data e mbajtjes se tenderit 07-11-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues BLERINA SADIKU
EURO 2001
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Blerina Sadiku
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 25,450 leke per njesi.
  Data e shpalljes se fituesit 05-12-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 (nëntëdhjetë) ditë nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër 24 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje: Vendimi nr.1889/3 prot., datë 22.11.2019.

  1. Është skualifikuar operatori ekonomik “EURO 2001” SHPK.
  Arsyet e s’kualifikimit të operatorit ekonomik “EURO 2001” SHPK:
  • Ofertuesi skualifikohet pasi nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1, gërma “dh” të kritereve të vecanta për kualifikim të dokumentave të tenderit, duke mos arritur të vërtetojë se ka shlyer të gjitha detyrimet e maturuara të energjisë elektrike
  • Ofertuesi nuk arriti të përmbushë pikën 3 të “Kapacitetit teknik” në lidhje me artikujt “Këpucë me qafa stervitje vere dhe këpucë me qafa stervitje dimri” , pasi nga ana e operatorit ekonomik, fletë analiza laboratorike, për specifikimin teknik (ç’ngjyrosja; rezistenca ndaj plasjes së faqes; rezistenca ndaj këputjes së faqes; për lëndën e parë, e paraqitur prej tij nuk është sipas specifikimeve teknike të kërkuara ne DT .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-39405-10-14-2019
  Njoftim kontrate - sistem.doc
  DST- KEPUCE.docx
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Loti II: Blerje Këpucë për Gardën e Republikës

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Garda e Republikes
  Objekti i Tenderit Loti II: Blerje Këpucë për Gardën e Republikës
  Nr. Reference REF-20913-05-07-2019
  Vlera / Fondi Limit 12 130 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 08-05-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-05-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 31-05-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-20913-05-07-2019
  Njoftim kontrate - sistem.doc
  DST- KEPUCE.docx

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data