Open Procurement Albania

Shërbim dezinfektimi për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 - Loti 2: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të jashtme, pwr përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19” .

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese Gare, Negocim i Drejtperdrejte (mbi 5 milion leke
 • Jane kontrata pa gare qe lidhen si pasoje e bisedimeve mes autoritetit dhe kompanive. Keto do duhej te lejohen vetem ne raste te caktuara, ku nje situate emergjente shoqerohet me nevojen per nderhyrje te shpejte permes nje kontrate.

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Shërbim dezinfektimi për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 - Loti 2: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të jashtme, pwr përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19”.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit.
Nr. Reference REF-58864-05-23-2020
Vlera / Fondi Limit 7 200 622,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues ALBIOTEK SHPK dhe CLIMACASA SHPK
ALPEN POLITO SHPK
EGIAN MED SHPK
FLORFARMA SHPK
MEDIAL SHPK
NRG SHPK
PASTRIME SILVIO SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLORFARMA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 067 297,15
  Data e shpalljes se fituesit 03-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Brenda 3 muajve nga data e lidhjes së kontratës, sipas kërkesave të autoriteteve kontraktore të përfshira në këtë procedurë prokurimi.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1) “ALBIOTEK” SHPK dhe “CLIMACASA” SHPK :
  • Anëtari i BOE “ALBIOTEK” SHPK skualifikohet pasi nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1, gërma “d” të kritereve të vecanta për kualifikim të dokumentave të tenderit, duke mos arritur të vërtetojë se ka shlyer të gjitha detyrimet e maturuara të energjisë elektrike.
  • Anëtari i BOE “ALBIOTEK” SHPK, në bazë të përqindjes së kontratës së bashkëpunimit, nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të kapacitetit ekonomik dhe financiar, pasi nga vertetimi i paraqitur për përmbushjen e këtij kriteri xhiroja mesatare për vitet e kërkuar sipas DST nuk kap vlerën mesatare jo më e vogël se 40% e vlerës së fondit limit të këtij Loti.
  • Anëtari i BOE “CLIMACASA” SHPK, në bazë të përqindjes së kontratës së bashkëpunimit nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1 të Kapacitetit Teknik të kritereve të veçanta të kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur nuk arriti të provojë se ka realizuar furnizime të ngjashme në raport me vlerën të paktën 40 % të fondit limit të këtij Loti.
  • Anëtari i BOE “CLIMACASA” SHPK, nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 3 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomike, pasi certifikata ISO 9001 e paraqitur nga ana e tij nuk ka të përfshirë në fushën e veprimtarisë objektin e prokurimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër:

  Loti 2: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të jashtme, pwr përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19” me fond limit: 7,200,622 lekë pa TVSH për nevojat e autoriteteve kontraktore si vijon:

  1. Arkivi Qendror Teknik, me fond limit: 7,170 lekë pa TVSH;
  2. Ministria e Kulturës, me fond limit: 103,893 lekë pa TVSH;
  3. Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH), me fond limit: 387,347 lekë pa TVSH;
  4. Qendra Kombëtare Pritëse për Azilkërkuesit (QKPA), me fond limit: 82,312 lekë pa TVSH;
  5. Ministria e Financave dhe Ekonomisë (si dhe institucionet e saj të varësisë), me fond limit: 6,619,900 lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORFARMA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORFARMA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORFARMA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORFARMA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data