Open Procurement Albania

Blerje pjesë këmbimi për automjete, për shërbime profilaktike - Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje pjesë këmbimi për automjete, për shërbime profilaktike - Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori”
Nr. Reference REF-91156-03-25-2021
Vlera / Fondi Limit 18 489 171,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës, në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  1. Qëndra e Shërbimit Administrimit të Mjeteve të Transportit, me fond të marrëveshjes kuadër: 484,637 (katërqind e tetëdhjetë e katër mijë e gjashtëqind e tridhjetë e shtatë) Lekë (pa TVSH).
  2. Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve, me fond të marrëveshjes kuadër: 7,492,252 ( shtatë milion e katërqind e nëntëdhjetë e dy mijë e dyqind e pesëdhjetë e dy) Lekë pa TVSH.
  3. Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, me fond të marrëveshjes kuadër: 1,178,255 (një milion e njëqind e shtatëdhjetë e tetë mijë e dyqind e pesëdhjetë e pesë) Lekë pa TVSH.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-91156-03-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data