Open Procurement Albania

Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”
Nr. Reference REF-91104-03-25-2021
Vlera / Fondi Limit 7 951 443,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 (dy) vite;
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës, në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  1. Drejtoria e Shërbimit Spitalor, Skrapar, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,000,000 (një milion) lekë (pa TVSH).
  2. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor, Mat, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,328,159 (një milion e treqind e njëzetë e tetë mijë e njëqind e pesëdhjetë e nëntë) lekë (pa TVSH).
  3. Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor, Drejtoria Rajonale Vlorë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 2,471,314 (dy milion e katërqind e shtatëdhjetë e një mijë e treqind e katërmbëdhjetë) lekë (pa TVSH).
  4. Qendra e Shërbimit dhe e Administrimit të Mjeteve të Transportit, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 3,151,970 (tre milion e njëqind e pesëdhjetë e një mijë e nëntëëqind e shtatëdhjetë) lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-91104-03-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data