Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
419 80,701,670,417 278 50,079,073,092 42,850,493,221

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 1: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhë. (Programi i Rindertimit). 511,405,370 Njoftuar Fituesi
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 2: "Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Krujë” . (Programi i Rindertimit). 490,413,615 Njoftuar Fituesi
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 3: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Durrës 1". (Programi i Rindertimit). 845,723,696 Njoftuar Fituesi
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 4: "Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Durrës 2". (Programi i Rindertimit). 850,692,969 Njoftuar Fituesi
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 5: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Kavajë dhe Rrogozhinë". (Programi i Rindertimit). 414,766,205 Njoftuar Fituesi
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 6: "Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Kamëz". (Programi i Rindertimit). 621,757,340 Njoftuar Fituesi
Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 7: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak". (Programi i Rindertimit). 440,458,658 Njoftuar Fituesi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 1: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhë” (Programi i Rindertimit).
5,019,930 Njoftuar Fituesi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 2: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Krujë” (Programi i Rindertimit).
4,813,876 Njoftuar Fituesi
Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 3: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Durrës 1” (Programi i Rindertimit).
8,301,582 Njoftuar Fituesi
Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) . 3,726,934,577 Njoftuar Fituesi
Ndërtimi i Impiantit të Trajtimit të Ujrave të Ndodura (ITUN) Divjakë 41,733,375 Njoftuar Fituesi 24,311,240
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objektit të ri me 4 kate mbi tokë dhe me 1 kat bodrum nëntokë, të shkollës së mesme Arif Halil Sulaj” Mamurras ( Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 120,092,000
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi I shkollës 9-vjecare dhe kopshti, Dan Bajrami, rindertimi i shkollës së mesme dhe parashkollor “Llesh Nik Daka” ( Minikonkursi Nr. 1 ).

Njoftuar Fituesi 277,400,000
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objektit Shkolla 9-vjecare dhe Kopshti Ramazan Jangozi” dhe “Rindertimi i Shkolles 9-vjecare dhe Kopshti Kastrioti Derven” ( Minikonkursi Nr. 3 ). Njoftuar Fituesi 152,165,757
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objektit të ri me 1-2 kate mbi tokë të shkollës së mesme të bashkuar “Selman Daci” ( Minikonkursi Nr. 2 ). Njoftuar Fituesi 122,510,000
Kontrate me Objekt: “Rindërtimi i shkollës 9-vjeçare dhe parashkollori Larushkë “Hajdar Hoxha” dhe Rindërtimi i Shkolles 9-vjeçare dhe Kopshti “Gjon Luka Luz” ( Minikonkursi Nr. 1 ).
Njoftuar Fituesi 187,393,703
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objektit të ri “9 vjecare dhe Kopshti Bedrie Bebeziqi dhe “Rindërtimi Kopshtit Met Hasa, Njësia administrative Durrës (Minikonkursi Nr. 1 ). Njoftuar Fituesi 125,743,421
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objektit të ri “Shkollë 9 vjecare Hasan Koci”, Njësia administrative Durrës ( Minikonkursi Nr. 2 ).
Njoftuar Fituesi 185,927,669
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i shkollës “9 vjeçare “Neim Babameto”, Njësia administrative Durrës ( Minikonkursi Nr. 3 ).
Njoftuar Fituesi 224,500,000
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objektit me 1 - 4 kate mbi tokë dhe me 2 kat nëntokë, të shkollës 9 vjeçare + kopësht, “Qemal Mici” ( Minikonkursi Nr. 4 ) Njoftuar Fituesi 281,400,000
Kontrate me Objekt : Rindërtimi i objektit “Shkolla 9-vjeçare Njazi Mastori” dhe “Rindërtimi Shkolla fillore dhe Kopshti Perlat”, Njësia Administrative Sukth, Bashkia Durrës ( Minikonkursi Nr. 1 ).
Njoftuar Fituesi 249,999,999
Kontrate me Objekt : Rindërtimi i objektit “Shkolla 9-vjecare dhe kopsht Adem Gjeli”, Rindërtimi i objektit “Shkolla 9-vjecare dhe kopsht Xhelal Shtufi’, Ishëm Bashkia Durrës (Minikonkursi Nr. 2).
Njoftuar Fituesi 130,700,000
Kontrate me Objekt : Rindërtimi i objektit Shkolla 9 – vjeçare “Shaqe Mazreku” dhe Rindërtimi Shkolla 9 – vjeçare dhe kopsht “Vëllezërit Haradinaj” Bashkia Durrës. (Minikonkursi Nr. 3)
Njoftuar Fituesi 321,073,500
Kontrate me Objekt : Rindërtimi i objektit të ri me 3 kate mbi tokë, të Shkollës 9-vjeçare Gosë”, Njësia Administrative Gosë, Bashkia Rrogozhinë (Minikonkursi Nr. 2).
Njoftuar Fituesi 110,100,100
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i shkollës Shkolla 9-vjecare + parashkollor Shtodhër dhe “Rindërtimi i objektit të ri me 4 kate mbi tokë, të shkollës shkolla e mesme profesionale “26 Marsi”, Njësia Administrative Helmes të Bashkisë Kavajë (Minikonkursi Nr. 3) .
Njoftuar Fituesi 209,056,073
Kontrate me Objekt : Rindërtimi i objektit Rezidencë studentore kolektive: tipologjia “Konvikt”. (Minikonkursi Nr. 1)
Njoftuar Fituesi 69,712,050
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i një godine të re me 2 kate mbi tokë kryhen në objektin arsimor (kopshti) “Niko Hoxha”, Njësia Administrative Valias i Vjetër, Bashkia Kamëz (Minikonkursi Nr. 1) .
Njoftuar Fituesi 88,888,888
Kontrate me Objekt :“Rindërtimi i një godine të re me 2-4 kate mbi tokë kryhen në objektin shkolla 9-vjecare “Halit Coka” Njësia Administrative Bathore, Bashkia Kamëz (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 235,087,777
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objektit “Kopshti “Halit Coka” dhe “Kopshti Lidhja e Prizrenit”, Kamëz (Minikonkursi Nr. 3).
Njoftuar Fituesi 200,000,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data