Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
422 80,701,670,417 280 50,689,439,541 43,159,281,028

Lista e tenderave

Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i shkollës Shkolla 9-vjecare + parashkollor Shtodhër dhe “Rindërtimi i objektit të ri me 4 kate mbi tokë, të shkollës shkolla e mesme profesionale “26 Marsi”, Njësia Administrative Helmes të Bashkisë Kavajë (Minikonkursi Nr. 3) .
Njoftuar Fituesi 209,056,073
Kontrate me Objekt : Rindërtimi i objektit Rezidencë studentore kolektive: tipologjia “Konvikt”. (Minikonkursi Nr. 1)
Njoftuar Fituesi 69,712,050
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i një godine të re me 2 kate mbi tokë kryhen në objektin arsimor (kopshti) “Niko Hoxha”, Njësia Administrative Valias i Vjetër, Bashkia Kamëz (Minikonkursi Nr. 1) .
Njoftuar Fituesi 88,888,888
Kontrate me Objekt :“Rindërtimi i një godine të re me 2-4 kate mbi tokë kryhen në objektin shkolla 9-vjecare “Halit Coka” Njësia Administrative Bathore, Bashkia Kamëz (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 235,087,777
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objektit “Kopshti “Halit Coka” dhe “Kopshti Lidhja e Prizrenit”, Kamëz (Minikonkursi Nr. 3).
Njoftuar Fituesi 200,000,000
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i shkollës 9-vjecare Ahmetaq” Ahmetaq, Vorë” dhe “Rindërtimi i shkollës 9-vjeçare “Ramazan Subashi” Marikaj, Bashkia Vorë” (Minikonkursi Nr. 1).
Njoftuar Fituesi 145,636,977
Kontrate me Objekt : “Rindërtimi i objekteve arsimore “Shkolla e Mesme 16 Shtatori Shijak Marikaj, Bashkia Vorë”, Kopshti Nr.1” Shijak, Kopshti Mucaj” Vorë Bashkia Vorë (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 137,361,200
Kontrate me Objekt : “Shkolla e Mesme e Bashkuar Kajo Karafili”, Shijak (Minikonkursi Nr. 3). Njoftuar Fituesi 123,500,562
Kontrate me Objekt : “Shkolla 9-vjecare “ Lidhja e Prizrenit & Petrit Llaftiu” Shijak , “Kopshti “Kodër Bërxullë” Vorë. Kopshti Marqinet” Vorë. (Minikonkursi Nr. 4).
Njoftuar Fituesi 201,000,000
Kontrate me Objekt : “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës Fushë Krujë Zona 1”, Njësia Administrative Fushë-Krujë, Bashkia Krujë (Minikonkursi 1). Njoftuar Fituesi 278,173,980
Kontrate me Objekt : “ Ndërtimi i infrastrukturës, rrugore, dhe urbane në përputhje me planin e detyruar vendor të Zonës 1, Kavaje”, Njësia Administrative Kavajë, Bashkia Kavajë (Minikonkursi 2).
Njoftuar Fituesi 132,182,379
Kontrate me Objekt : “ Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Bubq”, Njësia Administrative Bubq, Bashkia Kruje (Minikonkursi 3). Njoftuar Fituesi 268,142,250
Kontrate me Objekt : “ Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Thumane”, Njësia Administrative Thumane, Bashkia Kruje (Minikonkursi 4).
Njoftuar Fituesi 546,940,877
Kontrate me Objekt : “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës Vorë, Njësia Administrative Vorë, Bashkia Vorë. (Minikonkursi 5)

Njoftuar Fituesi 285,514,488
Kontrate me Objekt : “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Thumane”, Njësia Administrative Thumane, Bashkia Kruje (Minikonkursi 6) .
Njoftuar Fituesi 196,270,770
Kontrate me Objekt : “Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës 1, Njësia Administrative Durres, Bashkia Durres (Minikonkursi 7). Njoftuar Fituesi 236,835,807
Kontrate me Objekt :“Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objektit të ri me 4 kate mbi tokë dhe me 1 kat bodrum nëntokë, të shkollës së mesme Arif Halil Sulaj” Mamurras (Minikonkursi Nr. 1).
Njoftuar Fituesi 1,190,017
Kontrate me Objekt :“Mbikëqyrja e punimeve: “Rindërtimi i shkollës 9-vjeçare dhe kopshti, Dan Bajrami” Gjorem, Kurbin dhe “Rindertimi i shkollës së mesme dhe parashkollor Llesh Nik Daka, Shënkoll, Bashkia Lezhë (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 2,994,500
Kontrate me Objekt: “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve të reja me 2 kate mbi tokë të shkollës 9-vjecare dhe kopshti Kastrioti, Derven, dhe të shkollës 9-vjecare dhe kopshtin Ramazan Jangozi” Thumane, Kruje”. (Minikonkursi Nr. 1)
Njoftuar Fituesi 1,282,906
Kontrate me Objekt: “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i Shkolles se Mesme te Bashkuar Selman Daci, Bubq, Kruje” (Minikonkursi Nr. 2).
Njoftuar Fituesi 1,353,786
Kontrate me Objekt: “Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve të reja me 3 kate mbi tokë të shkollës 9-vjeçare dhe parashkollor “Larushkë Hajdar Hoxha” dhe të shkollës 9-vjeçare dhe kopshtit “Gjon Luka Luz.”(Minikonkursi Nr. 3).
Njoftuar Fituesi 1,521,458
Kontrate me Objekt :“Mbikëqyrja e punimeve per:”Rindërtimi i objektit të ri “Shkollë 9 vjecare dhe Kopshti Bedrie Bebeziqi” dhe “Rindërtimi Kopshtit Met Hasa” Bashkia Durres (Minikonkursi Nr. 1).
Njoftuar Fituesi 1,101,315
Kontrate me Objekt :“Mbikëqyrja e punimeve per “Rindërtimi i objektit të ri “Shkollë 9 vjeçare Hasan Koci, Bashkia Durres (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 1,514,409
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve arsimore: Shkolla 9- vjeçare dhe kopsht “Qemal Mici” (Minikonkursi Nr. 3).
Njoftuar Fituesi 2,131,950
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve per “Rindërtimi i objektit “Shkolla 9-vjecare Njazi Mastori” dhe “Rindërtimi Shkolla fillore dhe Kopshti Perlat, Sukth Durres” (Minikonkursi Nr. 1). Njoftuar Fituesi 2,207,984
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve per “Rindërtimi i objektit “Shkolla 9-vjecare dhe kopësht Adem Gjeli”, Ishëm Durrës” dhe “Rindërtimi i objektit “Shkolla 9-vjecare dhe kopësht Xhelal Shtufi’, Ishëm Durrës” (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 1,233,179
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve per “Rindërtimi i objektit Shkolla 9 – vjeçare “Shaqe Mazreku”, Durrës”, dhe “Rindërtimi i objektit “Shkolla 9 – vjeçare dhe kopsht “Vëllezërit Haradinaj”, Durrës” (Minikonkursi Nr. 3). Njoftuar Fituesi 2,492,000
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objektit të ri me 3 kate mbi tokë, të shkollës Shkolla 9-vjecare Gosë (Minikonkursi Nr. 1). Njoftuar Fituesi 1,152,685
Kontrate me Objekt :Mbikëqyrja e punimeve “Rindërtimi i objekteve arsimore shkollës 9 – vjeçare “Shtodhër”, Helmes, Kavajë, dhe profesionale “26 Mars”, Kavajë”. (Minikonkursi Nr. 2). Njoftuar Fituesi 2,325,000
Kontrate me Objekt : Mbikëqyrja e punimeve per: Rindërtimin e objektit Kopshti “Halit Coka”, Kamëz dhe Rindërtimin e objektit Kopshti “Lidhja e Prizrenit”, Kamëz (Minikonkursi Nr. 1). Njoftuar Fituesi 1,645,241

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data