Open Procurement Albania

Rezultate permbledhese

Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 - 3 - 16,430,295

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Statusi i Tenderit Vlera fituese
Kontrate me Objekt :Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona 4 Durres (Spitalle)”, Njësia Administrative Durres, Bashkia Durres.” (Minikonkursi Nr. 5).
Njoftuar Fituesi 10,099,853
Kontrate me Objekt :Shërbime të projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja për zhvillim Valias”, Njësia Administrative Valias, Bashkia Kamzë.” (Minikonkursi Nr. 6).
Njoftuar Fituesi 4,200,092
Kontrate me Objekt :“Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Rrëshen, Njësia Administrative Rrëshen, Bashkia Mirditë.” (Minikonkursi Nr. 4).
Njoftuar Fituesi 3,660,768
Kontrate me Objekt :“Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Marikaj”. (Minikonkursi Nr. 3).
Lidhur Kontrata 2,694,567
Kontrate me Objekt :“ “Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Lac1.2”, Njësia Administrative Laç 1.2, Bashkia Kurbin” (Minikonkursi Nr. 1).
Lidhur Kontrata 6,665,118
Kontrate me Objekt :“Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Lezhe 1 dhe Lezhe 2”, Njësia Administrative Lezhë, Bashkia Lezhë” (Minikonkursi Nr. 2).
Lidhur Kontrata 7,070,610
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data