Open Procurement Albania

Loti I - Mbikqyrja e punimeve “Ndërhyrje për përmirësimin e infrastrukturës në shërbim të turizmit, Qerret, Bashkia Kavajë”

Qarkun Tirane
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Loti I - Mbikqyrja e punimeve “Ndërhyrje për përmirësimin e infrastrukturës në shërbim të turizmit, Qerret, Bashkia Kavajë”
Nr. Reference REF-40873-10-24-2019
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 1,234,375
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-10-2019
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 05-11-2019
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 05-11-2019
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues Gjeokonsult & Co sh.p.k.
A & E Engineering sh.p.k.
GB Civil Engineerig sh.p.k. & A.SH. Engineering sh.p.k.
KKG Project sh.p.k. & GR Albania sh.p.k.
Taulant sh.p.k. & Tirana New Supervision sh.p.k.
Instituti Dekliada-Alb sh.p.k.
Net – Group sh.p.k.
HE&SK 11 sh.p.k. & Arena MK sh.p.k.
Instituti i Konsulences në Ndërtim sh.p.k.
rabel Studio sh.p.k & HMK - Consulting sh.p.k.
Archispace sh.p.k., & I T M sh.p.k.
Derbi-E sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A & E ENGINEERING SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,087,500
  Data e shpalljes se fituesit 13-12-2019
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Për pesë operatorët ekonomikë me vlerë ofertë të barabartë, të cilët janë kualifikuar, është hedhur shorti për renditjen dhe shpalljen e fituesit. Në vendin e parë është renditur Operatori Ekonomikë “ A & E Engineering” sh.p.k K72113010E.
  Janë s‘kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1. Operatori Ekonomik “Gjeokonsult & Co” sh.p.k K91810005U, pasi vlera e ofertës nuk rezulton ndërmjet tarifës minimale dhe maksimale që parashikon VKM nr.354 datë 11.5.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim të territorit”. Oferta është më e vogël së vlera e tarifës minimale që ka përllogaritur Autoriteti Kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit të objekteve që përcakton VKM 354/2016.

  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë,”HE&SK 11” sh.p.k. L19008502B & “Arena MK” sh.p.k. L67619807Q, pasi bashkimi i operatorëve ekonomikë, nuk ka përcaktuar përqindjen e pjesëmarrjes te secilit operator në marrëveshjen e bashkëpunimit.

  3. Operatori Ekonomikë, “Derbi-E” sh.p.k, K77916947A, pasi nuk ka paraqitur ofertë për këtë objekt.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E ENGINEERING SHPK
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data