Open Procurement Albania

Kolaudimi i punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit për periudhën 2020-2021.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun 12 Qarqet
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Kolaudimi i punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit për periudhën 2020-2021.
Nr. Reference REF-53457-03-09-2020
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit 10,351,987
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 10-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 03-04-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 03-04-2020
Sektori Projektim Teknik
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues A & E Engineering
A.SH. Engineering
G B Civil Engineering” sh.p.k, L51825011V, & “Margarita Kodra
HE & SK 11
Novatech Studio
K&F Consulting” sh.p.k, L13928801L & “Studio RES-G
Studio Service K-SA
Derbi - E” sh.p.k., K77916947A & Zenit & Co
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A & E ENGINEERING SHPK
 • Derbi –E SHPK & Zenit & Co SHPK -
  Notice: Undefined offset: 1 in /home/openprocurement/application/views/scripts/albaniandf/view.phtml on line 481
 • NOVATECH STUDIO
 • HE & SK 11
 • -
  Notice: Undefined offset: 1 in /home/openprocurement/application/views/scripts/albaniandf/view.phtml on line 481
 • STUDIO SERVICES " K - SA"
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8,902,709
  Data e shpalljes se fituesit 13-05-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. OE “A.SH. Engineering” sh.p.k., L31617003F:
  Nuk ploteson kriterin 2.3.1 te kontratave te ngjashme, vlera totale e kontratave te paraqitura nuk e ploteson vleren e kerkuar prej 40% te fondit limit.

  2. Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë “K&F Consulting” sh.p.k., L13928801L & “ Studio REA-G” sh.p.k., L81509036M:
  Nuk ploteson në terësi kriterin 2.2 te kapacitetit ekonomik, pasi xhiroja vjetore nuk permbushin kriterin minimal prej 40% te fondit limit. Gjithashtu, BOE nuk ploteson kriterin 2.3.2 lidhur me numrin minimal te stafit te kerkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A & E ENGINEERING SHPK
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NOVATECH STUDIO
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STUDIO SERVICES " K - SA"
  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-53457-03-09-2020
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Shtojca 1. DT

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data