Open Procurement Albania

Loti 1 - Mbikëqyrja e punimeve “Rivitalizimi i Rrugës “Andon Profka” dhe i hapësirave përreth, Bashkia Fier

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objekte të financuara nga buxheti i shtetit:
Loti 1 - Mbikëqyrja e punimeve “Rivitalizimi i Rrugës “Andon Profka” dhe i hapësirave përreth, Bashkia Fier
Nr. Reference REF-58257-05-15-2020
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit.
Vlera / Fondi Limit 1,225,950
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-05-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 18-05-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 29-05-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues 1. 6D – PLAN
2. STUDIO SERVICES " K - SA"
3. ARCHISPACE-
4. INFRATECH”
5. INDAY–18”- & “INSTITUTI DEKLIADA –ALB”
6. TAULANT
7. ARENA-MK” shpk & NATASHA MYRTAJ PF
8. ARKIMADE” & “SPHAERA
9. ERALD-G
10. G B Civil Engineering & INVICTUS
11. “KKG Project" sh.p.k. & "GR Albania"
12. DERBI-E sh.p.k.
13. NET-GROUP
14. HE & SK 11” sh.p.k
15. ARABEL-STUDIO sh.p.k & "HMK - Consulting" sh.p.k
16. Palma Construction" sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Instituti Dekliada – Alb
 • INDAY - 18
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1,080,446
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates 01-07-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 1,296,535
  Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1 ARCHISPACE-
  2. STUDIO SERVICES " K - SA"-
  3. INFRATECH”
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  Vlera e ofertuar nuk është në përputhje me VKM nr. Nr.354 datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikëqyrje dhe kolaudim” dhe rekomandimin Nr. 5585 Prot datë 25.07.2017 të APP-së; dhe;

  4. OE TAULANT NIPT -
  5. BOE “KKG Project" sh.p.k. & "GR Albania"
  Përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  - Pasi nuk plotëson kriterin kumulativ në staf dhe burmie njerëzore.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Instituti Dekliada – Alb viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Instituti Dekliada – Alb viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Instituti Dekliada – Alb viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Instituti Dekliada – Alb viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini Nr. 41 datë 06 Korrik 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate Buletini Nr. 42 datë 13 Korrik 2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data