Open Procurement Albania

Loti I – “Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i godines se re dhe parkimit te Bashkise Divjake

Qarkun Fier
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Mbikqyrja e punimeve të zbatimit për Programin - Infrastruktura Vendore dhe Rajonale :
Loti I – “Mbikqyrja e punimeve për objektin “Ndërtimi i godines se re dhe parkimit te Bashkise Divjake
Nr. Reference REF-58242-05-15-2020
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit
Vlera / Fondi Limit 3,133,318
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-05-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 18-05-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 28-05-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues 1. Operatori Ekonomik “A&E Engineering” Sh.p.k,
2. Bashkimi Operatorëve Ekonomike “Arabel - Studio” Sh.p.k & “HMK - Consulting”
3. Bashkimi Operatorëve Ekonomike “Archispace” Sh.p.k & “ITM” Sh.p.k
4. Bashkimi i Operatorëve Ekonomike “Arkimade” Sh.p.k & “Sphaera” Sh.p.k
5. Operatori Ekonomik “C.E.C” Sh.p.k
6. Operatori Ekonomik “Derbi - E” Sh.p.k
7. Bashkimi i Operatorëve Ekonomike “GB Civil Engineering” & “Invictus”
8. Operatori Ekonomik “Gjeokonsult & Co”
9. Operatori Ekonomik “He&Sk 11”
10. Operatori Ekonomik “Instituti Dekliada - ALB” Sh.p.k
11. Bashkimi i Operatorëve Ekonomike “KKG Project” Sh.p.k, & “GR Albania” Sh.p.k,
12. Operatori Ekonomik “Net - Group”
13. Operatori Ekonomik “Novatech Studio”
14. Bashkimi i Operatorëve Ekonomike “Palma Construction” Sh.p.k & “Zenit & CO” Sh.p.k
15. Bashkimi i Operatorëve Ekonomike “PNI - 2001” Sh.p.k & “G&K” Sh.p.k & “Infratech” Sh.p.k
16. Operatori Ekonomik “Studio Services K - SA” Sh.p.k
17. Operatori Ekonomik “Taulant” Sh.p.k
18. Bashkimi i Operatorëve Ekonomike “Transport Highway Consulting” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • HE & SK 11
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 29-06-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 16 muaj
  Ankesa Nuk ka të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per HE & SK 11 viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini Nr. 41 datë 06 Korrik 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data