Open Procurement Albania

Rivitalizim urban dhe rruga hyrëse në portin e Vlorës.

Qarkun Vlore
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Rivitalizim urban dhe rruga hyrëse në portin e Vlorës.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Per vitin 2020 fondi ne dispozicion eshte ne vleren lekë 50,000,000 lekë pa tvsh.
Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-58982-05-26-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 249,968,767
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 26-06-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 26-06-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
PREVENTIV

Projekti Teknik

SPECIFIKIMET TEKNIKE

RELACION TEKNIK

RELACION ARKITEKTONIK

Projekti Teknik

Grafik Punimesh

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data