Open Procurement Albania

Ndertimi i Impiantit të Trajtimit të Ujrave të Ndodura (ITUN) dhe rrjetit të kanalizimeve Valbone

Qarkun Kukes
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndertimi i Impiantit të Trajtimit të Ujrave të Ndodura (ITUN) dhe rrjetit të kanalizimeve Valbone.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 11,666,666.6 lekë pa tvsh.
Financimi i mëtejshëm sipas PBA-së.
Nr. Reference REF-58963-05-26-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
45247100-1 - Puna e ndërtimit për ujrat,
Vlera / Fondi Limit 57,998,076
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 27-05-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 26-06-2020
Sektori Infrastrukturë Ujësjellës Kanalizime
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 8 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini Nr. 32 datë 01 Qershor 2020
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
PREVENTIV

Projekti Teknik

SPECIFIKIMET TEKNIKE

RELACIONI I IMPIANTIT TE TRAJTIMIT TE UJTRAVE TE ZEZA

RAPORT TEKNIK

Projekti ZBATIMI

Grafik Punimesh

RAPORT PER VLERESIMIN E NDIKIMIT NE MJEDIS

TABELA E PUSETAVE NE FSHATIN VALBONE

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data