Open Procurement Albania

Kontrate me Objekt : “ Shërbime të projektimit të projektit teknik deri në pergatitjen e dokumetave për marrjen e Lejes së ndërtimit, aplikimit të lejes te cilet do të jenë në dispozicion per plotesim dokumentash ne rast nevoje për 12,529.70 m2 Zona 1 dhe 15,287.30 m2 Zona 2 njësi banimi (pallat) sistemimet e jashtme dhe zonat rekreative e terreneve sportive në zonen PDYZH Zona 1 dhe 2, Lezhë”, Njësia Administrative Lezhë, Bashkia Lezhë. (Minikonkursi 4).

Qarkun Lezhe
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihi me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Kontrate me Objekt : “ Shërbime të projektimit të projektit teknik deri në pergatitjen e dokumetave për marrjen e Lejes së ndërtimit, aplikimit të lejes te cilet do të jenë në dispozicion per plotesim dokumentash ne rast nevoje për 12,529.70 m2 Zona 1 dhe 15,287.30 m2 Zona 2 njësi banimi (pallat) sistemimet e jashtme dhe zonat rekreative e terreneve sportive në zonen PDYZH Zona 1 dhe 2, Lezhë”, Njësia Administrative Lezhë, Bashkia Lezhë. (Minikonkursi 4).
Kontrate ne baze te Marrveshjes Kuader me titull : Hartimi i projekteve për ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar”, në bashkitë Durrës, Kavajë, Kamzë, Mirditë, Krujë, Kurbin, Lezhë, Shijak dhe Vorë. (Programi i Rindertimit) .

Fondi limit i minikonkursit: 9,932,331 Leke Pa TVSH.
Nr. Reference REF-66894-07-27-2020 (Minikonkursi 4).
Kodi CPV
22114311-5 - Projekte,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-07-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-07-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 07-08-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 19
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1. PNl -2001 sh.p. k & G&K sh.p.k. & D& C PARTNERS, &A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000
2. ABKONS sh.p.k. & Taulant sh.p.k.
3. ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS sh.p.k. & HGH Engineering sh.p.k.
4. AVE CONSULTING sh.p.k. & Sferastudio sh.p.k. & Land & CO sh.p.k
5. INSTITUTI DEKLIADA - ALB sh.p. k, & STUDIO-REBUS sh.p.k.
6. GJEOKONSULT & CO sh.p.k. & IRI sh.p.k.
7. NET-GROUP sh.p. k, & GERARD - A sh.p.k.
8. INFRATECH sh.p.k, & AGI KONS sh.p.k. & ARKIMADE sh.p.k.
9. Derbi - E sh.p.k. & Zenit & CO sh.p.k
10. HMK - Consulting sh.p.k. , & ARABEL - STUDIO sh.p.k.
11. UTS 01 sh.p. k, & X-PLAN STUDIO sh.p.k. & SARP & LAB sh.p.k.
12. Dea Studio sh.p.k. & Infrakonsult sh.p.k. & MVM Architecture, Construction & Development sh.p.k,
13. J&F ARCHITECTURAL DESIGNER sh.p. k, & STUDIO SERVICES K - SA sh.p.k.
14. STUDIO B&L sh.p. k, & Agim Seranaj, & ZAVALANI Consulting, sh.p.k. & GEO Consulting & KEMEG Konstruksion sh.p.k., & AR-MI PROJEKTIM MBIKEQYRJE sh.p.k.
15. A&E Engineering sh.p.k. , & SON Engineering & Construction sh.p.k.
16. 6D – PLAN sh.p.k. & Lorenco&CO sh.p.k.
17. Engineering Consulting Group sh.p.k. & Geosat Group sh.p.k. & Go - Green Studio sh.p.k,
18. C.E.C Group sh.p.k. & ELBA sh.p.k. & MF Invest Group sh.p.k,
19. Atelier 4 sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000
 • D& C PARTNERS
 • PNI-2001
 • G & K SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8,086,575
  Data e shpalljes se fituesit 09-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 30 dite
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000 viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per D& C PARTNERS viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per D& C PARTNERS viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per D& C PARTNERS viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per D& C PARTNERS viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PNI-2001 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PNI-2001 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PNI-2001 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per PNI-2001 viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G & K SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G & K SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G & K SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G & K SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-66894-07-27-2020 (Minikonkursi 4).
  Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini i Posaçëm Nr. 46 datë 28.07.2020
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 84 datë 9 Tetor 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data