Open Procurement Albania

Ndertimi i godines se parkimit dhe hapesirave mbeshtetese ne Berat

Qarkun Berat
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndertimi i godines se parkimit dhe hapesirave mbeshtetese ne Berat.

Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Për vitin 2020 fondi në dispozicion është në vlerën 79,392,591.66 lekë pa tvsh.
Nr. Reference REF-74707-10-09-2020
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 396,954,626
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 12-11-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-10-2020
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates 6 muaj
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Specifikime Teknike
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Preventiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Raporti i Pergjithshem Teknik

Grafik Punimesh

Projekt Teknik

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data