Open Procurement Albania

Kontrate me Objekt :“Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Rrëshen, Njësia Administrative Rrëshen, Bashkia Mirditë.” (Minikonkursi Nr. 4).

Qarkun Tirane-Lezha-Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit.
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihi me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Kontrate me Objekt :“Sherbime te projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e reja per zhvillim zona Rrëshen, Njësia Administrative Rrëshen, Bashkia Mirditë.” (Minikonkursi Nr. 4).
Kontrate ne baze te Marrveshjes Kuader me titull : Shërbimi i projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit).

Fondi limit i minikonkursit 4,186,057 lekë pa TVSH.
Nr. Reference REF-59544-06-01-2020(Minikonkursi Nr. 4)
Kodi CPV
22114311-5 - Projekte,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-06-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 02-06-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 12-06-2020
Sektori Studim Projektim
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1. C.E.C GROUP” sh.p.k
2. A & E Engineering” sh.p.k
3. AVE Consulting" sh.p.k & "D & C Partners"sh.p.k & "ER-NO"sh.p.k
4. “Sphaera” sh.p.k & “Klodioda” sh.p.k
5. HUK” sh.p.k & “ASH” sh.p.k & “INFRAPLAN” sh.p.k
6. “Derbi-e” sh.p.k & “ZENIT&CO” sh.p.k
7. Gjeokonsult & Co” sh.p.k
8. “Infratech” sh.p.k & “Vler-Invest” sh.p.k & “Elvira Kurti” PF
9. “Studio Rebus” sh.p.k+ 47EK79 sh.p.k + Iliriada” sh.p.k
10.“Ilyrian Consulting Engineering” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • C.E.C GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3,660,768
  Data e shpalljes se fituesit 15-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates 25-08-2020
  Vlera e Kontrates me TVSH 3,660,768
  Kohezgjatja e Kontrates 6 jave
  Ankesa Nuk ka të skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C GROUP viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C GROUP viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C GROUP viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C.E.C GROUP viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-59544-06-01-2020(Minikonkursi Nr. 4)
  Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini i Posaçëm Nr. 33 datë 02 Qershor 2020.
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 87 datë 15 Tetor 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data