Open Procurement Albania

Kontrate me Objekt : Shërbim projektimi per projektin teknik dhe marrjen e lejes se ndertimit per ndertesat njesi banimi (pallat) për 5 pallate pikësore sipas PDYV-se në zonën Durrës”, Njësia Administrative Durrës Bashkia Durrës. (Minikonkursi 7).

Qarkun Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihi me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Kontrate me Objekt : Shërbim projektimi per projektin teknik dhe marrjen e lejes se ndertimit per ndertesat njesi banimi (pallat) për 5 pallate pikësore sipas PDYV-se në zonën Durrës”, Njësia Administrative Durrës Bashkia Durrës. (Minikonkursi 7).
Kontrate ne baze te Marrveshjes Kuader me titull : Hartimi i projekteve për ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar”, në bashkitë Durrës, Kavajë, Kamzë, Mirditë, Krujë, Kurbin, Lezhë, Shijak dhe Vorë. (Programi i Rindertimit) .

Fondi limit i minikonkursit: 5,352,791 Leke Pa TVSH.
Nr. Reference REF-66894-07-27-2020 (Minikonkursi 7).
Kodi CPV
22114311-5 - Projekte,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-07-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 28-07-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 07-08-2020
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :

1. UTS 01" sh.p. k, & “X-PLAN STUDIO” sh.p.k. & "SARP & LAB" sh.p.k.
2. HMK - Consulting” sh.p.k. & “ARABEL - STUDIO” sh.p.k.
3. AVE CONSULTING” sh.p.k. & “Sferastudio” sh.p.k. & “Land & CO” sh.p.k
4. “Derbi - E” sh.p.k. & “Zenit & CO” sh.p.k.
5. ABKONS” sh.p.k. & “Taulant” sh.p.k.
6. J&F ARCHITECTURAL DESIGNER" sh.p.k, & “STUDIO SERVICES " K - SA"” sh.p.k.
7. C.E.C Group” sh.p.k. & “ELBA” sh.p.k. & “MF Invest Group” sh.p.k,
8. INFRATECH" sh.p.k & “AGI KONS” sh.p.k. & “ARKIMADE " sh.p.k.
9. “ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS” sh.p.k. & “HGH Engineering” sh.p.k.

10. Dea Studio” sh.p.k. & “Infrakonsult” sh.p.k. & “MVM Architecture, Construction & Development” sh.p.k,
11. “STUDIO B&L" sh.p. k, & “Agim Seranaj,” & “ZAVALANI Consulting," sh.p.k. & "GEO Consulting" NUIS & “KEMEG Konstruksion" sh.p.k., & "AR-MI PROJEKTIM MBIKEQYRJE" sh.p.k.
12. Engineering Consulting Group” sh.p.k. & “Geosat Group” sh.p.k. & “Go - Green Studio” sh.p.k,
13. GJEOKONSULT & CO” sh.p.k. & “IRI” sh.p.k.
14. INSTITUTI DEKLIADA - ALB" sh.p. k, & “STUDIO-REBUS” sh.p.k.
15. “A&E Engineering” sh.p.k. & “SON Engineering & Construction” sh.p.k.
16. Atelier 4” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • UTS 01
 • X-PLAN STUDIO
 • SARP & LAB
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4,449,576
  Data e shpalljes se fituesit 21-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 21 dite
  Ankesa Nuk ka të skualifikuar:.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per UTS 01 viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per UTS 01 viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per UTS 01 viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per UTS 01 viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per X-PLAN STUDIO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per X-PLAN STUDIO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per X-PLAN STUDIO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per X-PLAN STUDIO viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARP & LAB viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARP & LAB viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARP & LAB viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SARP & LAB viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-66894-07-27-2020 (Minikonkursi 7).
  Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini i Posaçëm Nr. 46 datë 28.07.2020
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 90 datë 21 Tetor 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data