Open Procurement Albania

Kontrate me Objekt : “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të 448 banesave të shtrira në Bashkitë Kurbin, Mirditë dhe Kamëz”. (Minikonkursi Nr. 2)

Qarkun Tirane-Lezha-Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga Burimi i Financimit: Fondi i Rindërtimit ne Buxhetin e Shtetit.
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihi me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Kontrate me Objekt : “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e banesave individuale, ndërtimin dhe rikonstruksionin e infrastrukturës publike dhe çdo ndërhyrje tjetër në funksion të rindërtimit të 448 banesave të shtrira në Bashkitë Kurbin, Mirditë dhe Kamëz”. (Minikonkursi Nr. 2)
Kontrate ne baze te Marrveshjes Kuader me titull : Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e shtëpive individuale në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit).

Fondi limit i minikonkursit : 8,283,363 lekë pa TVSH
Nr. Reference REF-53867-03-11-2020 (Minikonkursi Nr. 2)
Kodi CPV
71247000-1 - Mbikëqyrja e punës së ndërtimit,
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-03-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 27-03-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 27-03-2020
Sektori Mbikëqyrje Punimesh
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues • Operatore ekonomike pjesmarres ne Fazen 2 - Përcaktimi i kontratës fituese :
1. Arabel Studio” sh.p.k “HMK-Cosulting” sh.p.k “TAULANT” sh.p.k
2. “Infrakonsult” sh.p.k “Dricons” sh.p.k “Atelier4” sh.p.k,
3 . “Instituti Dekliada-Alb” sh.p.kdhe “Arena MK” sh.p.k
4. “KKG Project” sh.p.k“GR Albania” sh.p.k
5. “Archispace” sh.p.k “ITM” sh.p.k
6. “C.E.C Group” sh.p.k dhe “Elba” sh.p.k
7. G B Civil Engineering” sh.p.k dhe “Studio Services K SA” sh.p.k
8. “Gjeokonsult & CO” sh.p.k“ASH Engineering” sh.p.k
9. “A & E Engineering” sh.p.k
10. “ERALD-G” sh.p.k &”“Transport Highway Consulting” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TAULANT SHPK
 • ARABEL - STUDIO
 • HMK Consulting SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7,125,474
  Data e shpalljes se fituesit 30-10-2020
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 120 ditë
  Ankesa Nuk ka te skualifikuar
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TAULANT SHPK viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-53867-03-11-2020 (Minikonkursi Nr. 2)
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi Buletini i Posaçëm Nr. 93 datë 30 Tetor 2020
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data