Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 84 162 38,924,501,713 60 27,924,280,469 26,489,827,169

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim projektim rishikim i projektit per segmentin rrugor te vazhdimit te unazes se madhe Tirane nga sheshi Shqiponja-Bulevardi i ri 32,358,402 Anuluar Procedura
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim rruga Kardhiq - Delvine Loti 5 1,825,714,419 Lidhur Kontrata ALB-STAR 1785446573.09
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim Rruga Kardhiq-Delvine Loti 6 2,388,910,889 Lidhur Kontrata AGBES CONSTRUKSION - A R B E R I A SH.A. 2378643105.31
Autoriteti Rrugor Shqiptar Ndertim Rruga Kardhiq - Delvine Loti 4 2,383,738,992 Lidhur Kontrata COBIAL - GJOKA KONSTRUKSION 2,359,623,275
Autoriteti Rrugor Shqiptar Vendosja e Mbikalimeve ne aksin rrugor Thumanë – Milot dhe Kukës -Morine 372,739,265 Lidhur Kontrata EVEREST - AURORA KONSTRUKSION 365,260,224.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Stabilizim i rrëshqitjes në aksin Tunel – Elbasan, km17.36 ÷ 17.46 segmenti 3, aksi Tiranë – Elbasan (dalje Tuneli i Krrabës km.15.2–Elbasan km.27” 373,979,239 Lidhur Kontrata 2 T SHPK 371178286.04
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga Ura e Cerenecit - Stebleve, Qafe Bualli-Kraste, Burrel-Komesi;Ura e Matit-Lis;K/UlezUlez;Trebisht- Dogane 75.92 km. 89,446,948 Lidhur Kontrata SELAMI 76,013,844.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Permiresimi rifreskimi sinjalist ikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne Akset e Rajonit Jugor, loti 3 249,988,322 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 248606221.5
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh rehabilitim i segmentit rrugor mbikalimi pallati me shigjeta rrethrrotullimi Shqiponja Loti 2 . 10,691,598 Anuluar Procedura
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë Librazhd - Togëz, Togëz - Zgosht, Zgosht - k/Borovë, k/Borovë - Steblevë, K/Rr. Nac. Nr.3 (Urakë) - Golik, K/Rr. Nac. Nr.3 (Hotolisht) - Frarë, Qukës – (Karkavec) Qafë Plloçë Loti 1 (49.95 km) (Kontrata 7) 25,418,467 Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK 24,396,948.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion Punimesh Perfundim i Punimeve te mbetura dhe plotesimi me rruge dytesore nyja e Milotit. 8,218,506 Lidhur Kontrata IMES -D 8,010,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga OrikumPashaliman + rruga K/Spital Vlore-Alikok + rruga Peshkepi-Selenice + rruga Povel – Pocem – Peshkepi + rruga Levan – Vlore (e vjetra) 76.5 km 31,537,104 Lidhur Kontrata B93 II 20,206,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Berat – Gllave - Antene + rruga Poshnje – Velemisht – K/Patos + rruga Corovode – Hambull + rruga Kozare – K/Kucove + rruga K/marinez-Marinez 88.7 km 32,819,247 Lidhur Kontrata AGBES CONSTRUKSION 29414987.2
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga K/Cerme - Divjake + rruga Jeta e Re - Kosove + rruga Bye Pass Fier – Rrethrrotullimi Kolonje + rruga Fier – Seman (plazh) + rruga K/Pojan - Apolloni 55.6 km 27,875,634 Lidhur Kontrata Neal 86 SHPK & Kupa SHPK 17,342,080.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Studim Projektim i urave te Leklit, Dragotit, Ura e Vores, Tapizes, Ura e Drojes, Zemblakut; rikonstruksion i urës së Kaludhit dhe nyja në disnivel ne Bushnesh dhe ura lidhëse e rrugëve Levan - Tepelenë me Dragot - Tepelenë. 12,881,542 Lidhur Kontrata PNI-2001 & G&K 12,865,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion punimesh, Plotësim, rakordim, masa mbrojtëse dhe siguri rrugore në viaduktet e aksit Kukës-Morinë. 2,469,160 Lidhur Kontrata D & C PARTNERS SHPK 2,400,000.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Plotesimi, rakordimi, masa mbrojtese dhe siguria rrugore ne viaduktet e aksit Kukes - Morine”. 208,304,496 Lidhur Kontrata VEGA 207,331,536.00
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë Vorë-Marikaj (kufi Durrës), Kthesa Kamëz - Vorë (paralele Majtas), Kthesa Kamëz – Vorë (paralele Djathtas), K. Zall Herr (kryq. Rr.Nr.1) – Deg. mj. Komuna Zall Herr, Deg. mj. Komuna Zall Herr – Bovillë, Kryq. Rr. Nr. 52 – Kala Prezë, Bërxullë – Domje, Bërxullë – Laknas, Fushë Krujë (deg. Y) – Fushë Krujë (qendër), K/Thumanë Qendër – Ura e Drojës (aksi i vjetër), Fushë Krujë - Halilaj, Halilaj - Krujë, K/Rr. Kombëtare (e vjetra) – Bilaj (Llixha), K/Rr. Kombëtare (e vjetra) – Fabrika e Çimentos, Bubq - Ishëm, Krujë - Sarisalltik (98.1 km), (Kontrata 1) 36,751,863 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 33,088,537.00
Drejtoria e Rajonit Qendror Tirane Mirëmbajtje me performancë Belsh (L.Tafan) - Grekan, Belsh - Deg. Rruga Fierzë, Deg. Rruga Fierzë - Kosovë - Kosovë e vogël, Grekan - Dëshiran - Vlashuk, K/Shtërmen - K/RadioStacion, Mollas - Selitë, Kthesa Rrasës - Kryq. Rruga Belsh - Pajovë, Elbasan - Cërrik (58.7 km) (Kontrata 6) 19,094,271 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 18,031,397.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje me performancë K/Shirgjan (K/Rr.Nr.70) - Llixha, Llixha - Kaçivel (k.Gramsh), K/Llixhë - Mjekës (Uzinë), Elbasan - Gjinar, k/Drizë (k/rr. 59) - Kaçivel (K/Elbasan), Gramsh - Kodovjat (shkolla), K/Drizë - Poroçan (76.45 km) (Kontrata 5 ) 42,286,428 Lidhur Kontrata ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 38,282,148.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine me Performance rruga SarandeButrint + rruga Metoq-Cuke-Pllake-Xarre + rruga Cuke-Kanali i Cukes + rruga K/Qafe MuzineDelvine-Ura e Gajdarit 65.4 km. 30,802,752 Lidhur Kontrata Jody Kompani SHPK & Arti SHPK 22,555,880.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Sherbim me roje civile. <br/> LOTI I: Objekti “Sherbim me roje civile zyrat e Drejtorise Rajonit Verior Shkoder dhe zyrat e ish – Sektorit Fushe Arres ne (F.Arres,Puke). 6,124,789 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA 5831852.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar Shpenzime Supervizion i Kontratave të Mirembajtjes së Rrugëve Rajoni Jugor Gjirokastër 28,874,275 Lidhur Kontrata 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S  - HE & SK 11 28,784,000
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Sherbim Roje Civile Sektori Korce” 3,124,428 Lidhur Kontrata ERNISA-S SHPK 2915926.45
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga Korce – Erseke + rruga Unaza Erseke – Erseke + rruga K/Boboshtice – Dardhe 55 km 43,083,920 Lidhur Kontrata Niem SHPK & Avdolli SHPK 42,170,000.00
Drejtoria e Rajonit Jugor Gjirokaster Mirembajtje Rutine e Dimerore me Performance rruga K/Zemblak-K/Liqenas + rruga K/Liqenas-Dogana Gorice + rruga Libonil-Rembec-Plase + rruga Bilisht-Baban-Hocisht 55.6 km 42,809,584 Lidhur Kontrata Artyka II SHPK & Vashtemia 40,660,174.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Sherbim me roje civile. <br/> LOTI II: Objekti“Sherbim me roje civile Zyrat e Sektorit Kukes dhe Skrapin ne Trull Surroi (Kukes). 6,124,789 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA 5831852.9
Autoriteti Rrugor Shqiptar Permiresimi rifreskimi sinjalist ikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1 208,163,877 Lidhur Kontrata JUBICA. SHPK 205,000,002.00
Autoriteti Rrugor Shqiptar Supervizion by pass Tepelene, loti 1 20,182,080 Lidhur Kontrata A V E CONSULTING 19,980,000.00
Drejtoria e Rajonit Verior Shkoder Mirëmbajtje rutinë dhe dimërore me performancë rruga "Qafë Mali-Fierzë 58 km. 74,051,762 Lidhur Kontrata MARÇELI & SHPRESA - AL 70,348,906.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data