Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
18 Kastrati SHPK 26 24,022,611 26 24,022,611 25,140,242

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Blerje karburant per vitin 2018 Njoftuar Fituesi Kastrati SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizimi me lëndë djegëse Gazoil 10 ppm për Spitalin Rajonal Berat 350,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 350,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Karburant dhe vaj (furnizimi me karburant) 495,833 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 495,833.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil) 799,867 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 799,867.00
Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor Blerje karburant për Vitin 2017 10,588,138 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 12,705,766.08
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Vlorë Shtesë kontrate: PLotësimi i nevojave të furnizimit me karburante të automjeteve për nevojat e fillim vitit 2017 249,987 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 249,987.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Blerje Gazoil për Spitalin Gramsh 583,600 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 583,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Furnizim me lëndë djegëse për automjete diesel (gazoil) 500,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 500,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim me Lëndë Djegëse Nafte 10ppm 933,636 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 933,635.83
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Blerje Karburanti për nevojat spitalore në S. U. "Shefqet Ndroqi" 1,000,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK Marzhi i fitimit 17.4 %
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Furnizim me lëndë djegëse për automjete diesel (gazoil) 213,959 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 213,959.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës Furnzimi me Lëndë djegëse për automjete diesel (gazoil) të SUT, për pLotësimin e nevojave të fillimit të vitit 2017. 2,560,700 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 2,560,700.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Shtesë kontrate: Furnizim me lëndë djegëse për automjete, benzinë pa plumb për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec 83,103 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 83,103.33
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Shtesë kontrate: Blerje karburant për automjete – diesel 634,200 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 634,200.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Shtesë kontrate: Furnizim me Nafte 10ppm 358,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 358,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Shtesë kontrate: Blerje karburant (naftë) 523,578 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 523,578.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Blerje lëndë djegëse për kaldajën për nevojat e Q.SH. Pogradec 105,160 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 105,160.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Blerje karburanti nafte D1 240,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 240,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje naftë për automjetet e Spitalit Korçë- Financuar nga Buxheti i Shtetit 1,683,330 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 1,683,333.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Shtesë kontrate: "Furnizim me karburant", Loti 1 - Furnizim me Gazoil 10ppm me marzh fitimi 13-6% pa TVSH- 300,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 300,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pukë Shtesë kontrate: "Furnizim me karburant", Loti 1 - Furnizim me Gazoil 10ppm me marzh fitimi 13-6% pa TVSH- 162,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 162,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: "Blerje karburanti" 203,520 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 203,520.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë Blerje karburant për automjete dhe për ngrohje 480,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 480,000.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Gjirokastër Drejtoria e Shëndetit Publik Gjirokastër Blerje karburanti 250,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 250,000.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Blerje karburant për automjete – Gazoil 10ppm 642,400 Lidhur Kontrata Kastrati SHPK 642,400.00
Qendra Shëndetësore Pogradec Qendra Shëndetësore Pogradec Shtesë kontrate: Shtesë prej 20% e vleres fillestare në kontratën "lëndë djegëse për ngrohje" për Qendrën Shëndetësore Pogradec 81,600 Lidhur Kontrata +Shtesë Kastrati SHPK 81,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.