Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 23 47,434,400 23 47,434,400 26,098,125

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot12 Human Plasma Immunoglobulin
21,152,664 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 14,101.75 Leke per njesi.
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Lot 11 Human albumine 1,289,093 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 1,289,092.50
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 - Human albumine Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 - Human albumine Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 - Human albumine Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 - Human albumine Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 - Human albumine Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 - Human albumine Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 - Human albumine Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 11 - Human albumine 7,691,585 Njoftuar Fituesi LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 7,691,576.30
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 11 - Human albumine Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 18 - Human Albumin Serum, 20%-50ML Flakon/ Ampule 227,722 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 216,960.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 18 - Human Albumin Serum, 20%-50ML Flakon/ Ampule 57,856 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 57,856.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Rajonal Vlorë B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 18 - Human Albumin Serum, 20%-50ML Flakon/ Ampule 216,960 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 216,960.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 18 - Human Albumin Serum, 20%-50ML Flakon/ Ampule 542,400 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 542,400.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan B4 - Blerje barna për nevoja spitalore, ndarë në 19 Lote - tender i përqëndruar financuar nga buxheti i Shtetit. Loti 18 - Human Albumin Serum, 20%-50ML Flakon/ Ampule 117,520 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 117,520.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje medikamente: Loti 114 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human Coagulation Factor VIII 250UI-500 UI UI dhe Loti 124 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut Human albumine 5%-250ML Flakon/ Ampule 8,159,935 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 8,159,934.91
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Blerje barna B3 - Gjaku dhe organet formuese të gjakut, për nevoja spitalore, e ndarë në Lote: Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese të gjakut, Human albumine 20%-50ML Flakon 1,121,575 Lidhur Kontrata +Shtesë LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 934,645.83
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Rajonal Durrës Blerje barna (B3)- Loti 4 - Human albumine, 20%-50ML, Flakon 309,407 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 309,400.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Rajonal Vlorë Blerje barna (B3)- Loti 4 - Human albumine, 20%-50ML, Flakon 193,375 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 193,375.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje barna (B3)- Loti 4 - Human albumine, 20%-50ML, Flakon 5,607,880 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 5,607,875.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Blerje barna - B3- Loti 4 - Human albumine, 20%-50ML, Flakon 657,475 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 657,475.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje barna (B3)- Loti 4 - Human albumine, 20%-50ML, Flakon 88,953 Lidhur Kontrata LEKLI SHPK & MEGAPHARMA SHPK 88,952.50
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.