Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 KADIU SHPK 18 25,290,552 18 25,290,552 14,445,290

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje bateri per autoambulancat 54,000 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK 35,000.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Riparim mirembajtje automjetesh 2,078,000 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK 1,112,900.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Riparim dhe mirembajtja e autoambulancave te S. U. Shefqet Ndroqi, Tirane 1,072,946 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve 1,800,000 Lidhur Kontrata KADIU SHPK 870,000 leke per njesi.
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje" Riparim dhe mirembajtje e automjeteve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore 1,606,860 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK 390,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Servis automjeteve te QSU "Nene Tereza" Tirane 2,292,950 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK 1,164,650.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Riparim ,mirembajtje automjetesh 1,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate KADIU SHPK 999,000.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Riparim dhe mirembajtje e automjeteve per nevoja te Spitalit Rajonal Vlore 1,799,100 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK 1,634,360.00
Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore (AKBPM) Riparim mirembajtje automjetesh 1,431,738 Lidhur Kontrata KADIU SHPK 1,391,000.00
Spitali Sarandë Spitali Sarandë Shërbimi i mirëmbajtjes së automjeteve 802,700 Njoftuar Fituesi KADIU SHPK 692,000.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Shërbim mirëmbajtje automjeti 1,250,000 Lidhur Kontrata KADIU SHPK 1,084,300.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Riparim dhe mirembajtje automjetesh 2018 1,250,000 Lidhur Kontrata KADIU SHPK
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Durrës 1,248,458 Lidhur Kontrata KADIU SHPK 1,163,200.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Riparim dhe mirëmbatje automjetesh për Spitalin Rajonal Shkodër 1,037,100 Lidhur Kontrata KADIU SHPK 998,700.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Servisi i automjeteve të QSUT-së për vitin 2016 1,166,700 Lidhur Kontrata KADIU SHPK 834,180.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.