Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
19 Biometric Albania SHPK 214 1,191,161,546 213 1,190,587,046 994,774,437

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Furnizim vendosje e aparatit Easy Lyte te Laboratorit Klinik-Biokimik 69,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 65,000.00
Instituti i Shėndetit Publik Tiranė Instituti i Shėndetit Publik Tiranė Depistimi i HPV-se, blerje kiteve dhe materialeve te konsumi 26,434,400 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 26,324,800.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Mirembajtje e paisjeve mjekesore dhe impjantit te ujit te dializes 1,374,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 1,374,000.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Loti 6 Elektrolite Easy Lyte Na/K/Ca pH ose ekuivalent por kompatibel per aparatin qe disponon Laboratori i SRD 278,500 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 185,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LOTI 7 Kite dhe materiale per aparatin e Astrupit 2,646,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 110,500.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LOTI 6 Kite dhe Reagente per aparatin Elektrolitmeter Easy Lyte PLUS 94,657 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 94,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LOTI 5 Kite dhe reagente per Aparatin Autoanalizator Koagulometer ACL Elite 284,450 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 51,150.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LOTI 4 Kite dhe reagent per aparatin Urinometer 55,200 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 1,800.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės LOTI 3 Kite dhe reagent per aparatin Autoanalizator Pentra c400. 2,258,750 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 285,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė loti 2 - Kite per koagolim-hemostaze ACL 7000 837,025 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 37,060.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Loti 1 Materjale Mjekimi te pergjithshme 462,400 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 462,200.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Blerje materiale mjekesore per sherbimin e Hemodializen, viti 2019 22,839,360 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 22,787,960.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranė LOTI 3 Koagulimi 1,487,800 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 1,487,400.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 59 : Mirembajtje e Sistemit Pacs prodhuesi FUJI/ose ekuivalent 5,850,001 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 5,850,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Furnizim me Materiale Mjekėsore ne Shėrbimin e Hemodializes nė QSUT pėr vitin 2019-2021 199,990,661 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 107,884,575.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1: Mirėmbajtje e pajisjes laboratorike prodhuesi ACL 9000/ose ekuivalent 600,002 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 600,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2:Mirėmbajtje e pajisjeve laboratorike, prodhuesit ABX/ ose ekuivalent 600,002 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 600,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 11 : Mirėmbajtje e pajisjes video EEG prodhuesi Viasys Healthcare/ose ekuivalent 400,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 399,900.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 25 : Mirėmbajtje e pajisjes Grafi prodhuesit Shimadzu/ose ekuivalent 649,999 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 649,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 29 : Mirėmbajtje e pajisjeve respirator te prodhuesit VIASYS Healthcare/ose ekuivalent 4,899,979 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 4,899,300.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 41 : Mirėmbajtje e pajisjes TREADMILL prodhuesit CARDIOLINE/ose ekuivalent 900,002 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 900,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 48 : Mirėmbajtje e pajisjeve te KardioKirurgjise prodhuesi TERUMO/ose ekuivalent 1,299,999 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 1,299,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 49 : Mirėmbajtje e pajisjeve te KardioKirurgjise prodhuesi TERUMO/ose ekuivalent 633,450 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 633,400.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 50 : Mirėmbajtje e pajisjes intraaortik Ballon prodhuesit ARROW Telefles/ose ekuivalent 600,002 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 600,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 53 : Mirėmbajtje e pajisjes Body Box prodhuesi JAEGER/ose ekuivalent 700,001 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 700,000.00
Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Qendra Kombėtare e Transfuzionit tė Gjakut Lot III "Kyveta per hemoglobinometer, solucione per Cell Counter dhe reagente te ndryshem 1,114,500 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 6: Mirėmbajtje e pajisjeve te anestezise prodhuesi MEDEC/ ose ekuivalent 4,309,997 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK 4,300,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 9: Mirėmbajtje e pajisjes te Dializes prodhuesi HOSPAL/ ose ekuivalent 8,074,421 Lidhur Kontrata Biometric Albania SHPK
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranė LOT 1: MATERIALE MJEKIMI PER RESPIRIM, ASPIRIM, INFUZION, KIRURGJI 2,606,500 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje materiale mjekėsore pėr Shėrbimin e Kirurgjisė Vaskulare 8,140,000 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 8,140,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.