Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
14 Montal SHPK 139 593,505,859 139 593,505,859 534,391,585

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2: Reagente per LAZER IMUNONEFELOMETRI IMMAGE te pershtatshem per aparatin Beckman Coulter ose ekuivalent dhe reagente per FLOW CYTOMETRY te pershtatshem per aparatin (EPICS-XL) te Beckman Coulter ose ekuivalent 15,085,710 Njoftuar Fituesi Montal SHPK 3,120,034.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 - Kite reagente dhe materiale konsumi te OLYMPUS AU 640/AU2700/ ose ekuivalent. 20,843,000 Njoftuar Fituesi Montal SHPK 20,799,100.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3: Mirėmbajtje e pajisjeve laboratorike prodhuesi BECKMAN COULTER/ ose ekuivalent 3,333,403 Lidhur Kontrata Montal SHPK 3,332,900.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8 : Mirėmbajtje e pajisjeve te Dializes prodhuesi FRESENIUS/ose ekuivalent 5,603,042 Lidhur Kontrata Montal SHPK 5,602,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 10 : Mirėmbajtje e pajisjes EMG prodhuesi MICROMED/ose ekuivalent 811,570 Lidhur Kontrata Montal SHPK 811,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 12 : Mirėmbajtje e pajisjeve Grafi prodhuesi GMM/ose ekuivalent 4,429,195 Lidhur Kontrata Montal SHPK 4,429,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 19 : Mirėmbajtje e pajisjeve endoskopike prodhuesi CARL STORZ/ose ekuivalent 11,668,893 Lidhur Kontrata Montal SHPK 11,668,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 24 : Mirėmbajtje e pajisjes Fibroscan prodhuesi ECHOSENS/ose ekuivalent 2,192,697 Lidhur Kontrata Montal SHPK 2,192,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 32 : Mirėmbajtje e pajisjeve Autoanalizator prodhuesi OLYMPUS/ose ekuivalent 2,532,465 Lidhur Kontrata Montal SHPK 2,532,400.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 36 : Mirėmbajtje e disa pajisjeve te prodhuesi GE/ose ekuivalent 2,425,659 Lidhur Kontrata Montal SHPK 2,425,400.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 47 : Mirėmbajtje e pajisjes Lithotripter prodhuesi STORZ MEDICAL/ose ekuivalent 5,200,458 Lidhur Kontrata Montal SHPK 5,200,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 52 : Mirėmbajtje e pajisjes Hidroklave prodhuesi Hydrocllave/ose ekuivalent 2,213,488 Lidhur Kontrata Montal SHPK 2,213,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 65 : Furnizim vendosje e kokes goditese te litotripterit Moduli SLX-F2/ose ekuivalent Nr.Inventari 19241 5,740,000 Lidhur Kontrata Montal SHPK 5,739,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 66 : Furnizim vendosje e Thyratron-it per litotripterin Moduli SLX-F2/ose ekuivalent me Nr.Inventari 19241 1,100,000 Lidhur Kontrata Montal SHPK 1,099,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretėresha Geraldinė", Tiranė Blerje Ultrasound system 4D (Aparat Ekografike 4D) 4,333,333 Lidhur Kontrata Montal SHPK 4,100,000.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 Kite reagente dhe materiale konsumi per OLYMPUS AU 640 / AU 2700 /OSE EKUIVALENT 4,942,900 Lidhur Kontrata Montal SHPK 4,942,000.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori pėr Reanimacionin nė SUT pėr njė periudhė 12 mujore 117,607 Lidhur Kontrata Montal SHPK 101,300.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori pėr Reanimacionin nė SUT pėr njė periudhė 12 mujore 117,607 Lidhur Kontrata Montal SHPK 101,300.00
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Blerje Materiale Respiratori dhe Monitori pėr Reanimacionin nė SUT pėr njė periudhė 12 mujore 117,607 Njoftuar Fituesi Montal SHPK 101,300.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 2. Reagentė pėr LAZER IMUNONEFELOMETRI IMMAGE tė pėrshtatshme pėr aparatin Beckman Coulter ose ekuivalent dhe reagentė per FLOW CYTOMETRY te pėrshtatshėm pėr aparatin (EPIXC-XL) tė Beckman Coulter ose ekuivalent 8,296,908 Rishpallje me Lidhje Kontrate Montal SHPK 8,184,500.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Lot 1. Blerje katetere koronare diagnostike 14,661,580 Njoftuar Fituesi Montal SHPK
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti II - Kite dhe Reagentė pėr aparatin cell-counter Beckman 1,534,561 Lidhur Kontrata Montal SHPK 1,500,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 67: Furnizim Vendosje te motorit te ventilimit dhe bordit kryeso pėr incubator prodhuesi GE/ ose ekuivalent, Modeli GIRAFFE INCUBATOR me nr. inventari 20953 400,000 Lidhur Kontrata Montal SHPK 400,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 63: Furnizim vendosje e kokes goditese e litotripterit Modulith SLX-F2/ ose ekuivalent Nr. Inventari 19241 2,870,000 Lidhur Kontrata Montal SHPK 2,870,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 65: Furnizim Vendosje Sonde Abdominale pėr Eko prodhuesi GE/ ose ekuivalent, Modeli VIVID E9 nr. inventari 21970 1,000,000 Lidhur Kontrata Montal SHPK 1,000,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 17: Mirėmbajtje e pajisjeve Autoanalizator prodhuesi OLYMPUS/ ose ekuivalent 1,595,915 Lidhur Kontrata Montal SHPK 1,595,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 38: Mirėmbajtje e pajisjes Hidroklave prodhuesi Hydrocllave/ ose ekuivalent 1,394,830 Lidhur Kontrata Montal SHPK 1,394,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3: Mirėmbajtje e pajisjeve laboratorike prodhuesi BECKMAN COULTER/ ose ekuivalent 2,100,666 Lidhur Kontrata Montal SHPK 2,100,500.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 8: Mirėmbajtje e pajisjeve te Dializes prodhuesi FRESENIUS/ ose ekuivalent 4,267,314 Lidhur Kontrata Montal SHPK 4,267,300.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 11: Mirėmbajtje e pajisjeve Grafi prodhuesi GMM/ ose ekuivalent 2,791,547 Lidhur Kontrata Montal SHPK 2,791,000.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.