Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë XHENGO SHPK 2 2,834,929 2 2,834,929 2,657,489

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Mirëmbajtje e objekteve fizike, impianistikës dhe pajisjeve, e ndarë me Lote për Spitalin Korçë. Loti 1 - Mirëmbajtje ndërtimore e objekteve të Spitalit Korçë 1,114,694 Njoftuar Fituesi XHENGO SHPK 968,434.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Mirëmbajtje e objekteve fizike, impianistikës dhe pajisjeve, e ndarë me Lote për Spitalin Korçë. Loti 1 - Mirëmbajtje në sistemin e ventilimit, kondicionimit dhe ashensorët, Spitali Korçë 1,720,235 Njoftuar Fituesi XHENGO SHPK 1,689,055.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.