Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 Korsel SHPK 11 8,624,940 11 8,624,940 6,174,684

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Shperbim pastrim territori (largim mbeturinash dhe mbeturina laboratorike jo te demshme) te Institutit te Shendetit Publik 133,362 Njoftuar Fituesi Korsel SHPK 130,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Largim perpunim i mbeturinave (urbane) dhe pastrim i teritorit nga debora, Spitali Korçe – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 24 muaj. 1,377,616 Njoftuar Fituesi Korsel SHPK 1884 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Largim perpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga debora, Spitali Korçe – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. 1,054,349 Njoftuar Fituesi Korsel SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Largim dhe përpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dëbora, Spitali Korçë – Marrëveshje Kuadër - me nje operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj 1,137,010 Lidhur Kontrata Korsel SHPK 1,132,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Largim dhe përpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dëbora, Spitali Korçë – Marrëveshje Kuadër - me nje operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj 1,137,010 Lidhur Kontrata Korsel SHPK 1,132,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Largim dhe përpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dëbora, Spitali Korçë – Marrëveshje Kuadër - me nje operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj 1,137,010 Njoftuar Fituesi Korsel SHPK 1,132,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontate: Largim përpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dëbora Spitali Korçë 182,400 Lidhur Kontrata +Shtesë Korsel SHPK 182,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Largim dhe përpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dëbora, Spitali Korçë 913,213 Njoftuar Fituesi Korsel SHPK 912,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: Largim, përpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dëbora Spitali Korçë 221,400 Lidhur Kontrata +Shtesë Korsel SHPK 221,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Largim dhe përpunim i mbeturinave dhe pastrim i territorit nga dëbora, Spitali Korçë 1,107,570 Lidhur Kontrata Korsel SHPK 1,107,000.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Korçë Shtesë kontrate: "Largim, përpunim i mbeturinave dhe pastrim i teritorit nga dëbora Spitali Korçë" 224,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Korsel SHPK 224,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.