Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 8 20,561,062 8 20,561,062 14,644,062

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote në QSUT, për vitin 2016 ndarë në Lote: Loti 7 - Riparim dhe Mirëmbajtje në sisteme ngrohje-ftohje me chiller për sallat operatore dhe reanimatore të shërbimeve mjekësore 1,296,182 Lidhur Kontrata +Shtesë ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 1,296,182.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote në QSUT, për vitin 2016 ndarë në Lote: Loti 3 - Riparim-mirëmbajtje e sistemeve të ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja 315,120 Lidhur Kontrata +Shtesë ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 315,120.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote në QSUT, për vitin 2016, ndarë në Lote: Loti 6 - Riparim-mirëmbajtje e sistemit të ftohje -ngrohje, trajtimit të ajrit, ujë sanitar dhe paisjeve hidro-mekanike të MNZSH të Spitalit të Ri 499,240 Lidhur Kontrata +Shtesë ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 499,240.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote në QSUT, për vitin 2016, ndarë në Lote: Loti 5 - Riparim-mirëmbajtje sistemit të furnizimit me ujë osmoze dhe sistemeve të tjera të ujit për analiza laboratorike të Spitalit të Ri 329,320 Lidhur Kontrata +Shtesë ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 329,320.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 3 - Riparim-mirëmbajtje e sistemeve të ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja; stacionit qëndror të pompave të ujit të pijshëm dhe elektropompave të godinave të shërbimeve spitalore 2,298,380 Lidhur Kontrata ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 1,578,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 5 - Riparim-mirëmbajtje sistemit të furnizimit me ujë osmozë dhe sistemeve të tjera të ujit për analiza laboratorike të Spitalit të Ri 2,361,940 Lidhur Kontrata ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 1,648,200.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 6 - Riparim-mirëmbajtje e sistemit të ftohje -ngrohje, trajtimit të ajrit, ujë sanitar dhe paisjeve hidro-mekanike të MNZSH të Spitalit të Ri 4,239,290 Lidhur Kontrata ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 2,497,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 7 - Riparim-Mirëmbajtje në sisteme ngrohje-ftohje me chiller për sallat operatore dhe reanimatore të shërbimeve mjekësore: Urologji, Pediatri, Kardiokirurgji, Kardiologji, Dializa, Spitali Francez, Spitali Infektiv, Onkologjik, Djegie Plastika dhe të kondicionerëve, si dhe në godinat spitalore: Psikiatri, Pediatri, Neurologji, Neurokirurgji 9,221,590 Lidhur Kontrata ERXHEN SHPK-SULOLLARI SHPK 6,481,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.