Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
24 INTERMED SHPK 218 373,781,709 215 364,574,004 170,252,564

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 8 Iloprost 5,001,705 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 4,000 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 84 Ranolazine 1,609,988 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 102 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 86 Torasemide 1,418,344 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 66 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 99 Choline alfoscerate 4,415,003 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 252 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 62 Goserelin acetate 82,878,507 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 8,843.00 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 10 Metabolizmi dhe trakti tretes Drotaverine hydrochloride 40 mg Tablete/ Kapsule Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale, alergent diagnostikues dhe mjekues per Sherbimin e Alergologjise ne QSUT / Imunoterapi Alergen Specifike 2,422,500 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 76 500 cmim per njesi.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 18 Sistemi nervor Choline alfoscerate 1000 mg/4 ml Flakon 1,865,734 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 255 leke per njesi.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 3 Voriconasole 200 MG/ I.V 100,000 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 1,845 leke per njesi.
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 4 Voriconasole 200 MG 356,763 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 861 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 47 Choline alfoscerate 383,368 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 255 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot13 Tocilizumab 1,422,136 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 12,925 leke pa tvsh per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot14 Tocilizumab 3,545,193 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 32,225 leke pa tvsh per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 2 Tocilizumab 16,082,396 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 24740 leke per njesi pa TVSH
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 17 Ranolazine 717,367 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 103 leke per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 20 Torasemide 731,148 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 66 leke per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 21 Torasemide 90,507 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 31 leke per njesi
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 31 - Voriconazole 200mg (Voramol) 2,547,200 Rishpallje me Njoftim Fituesi INTERMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3 Imunoterapi Alergen Specifike 2,422,500 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti 10 Metabolizmi dhe trakti tretes Drotaverine hydrochloride 40 mg Tablete/ Kapsule 2,384 Rishpallje me Njoftim Fituesi INTERMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje barna Antineoplastike dhe immunomodulatore ErLotinib 150 mg Tablete/kapsule 14,237,899 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 12,814,200.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 6 Filgrastim Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3 Imunoterapi Alergen Specifike 2,422,500 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 6 Filgrastim Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3 Imunoterapi Alergen Specifike 2,422,500 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Loti 6 Filgrastim Lidhur Kontrata INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 6 Filgrastim 17,016,545 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 1 Tocilizumab 13,350,701 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Lot3 Tocilizumab 1,111,212 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 33 Epoetine 10,885,670 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.