Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë MARLEN/E 6 35,607,138 6 35,607,138 33,898,572

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Blerje materiale stomatologjike per nevoja te Klinikes Stomatologjike Universitare Tirane 9,433,100 Njoftuar Fituesi MARLEN/E 9,191,100.00
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Blerje materiale stomatologjike per nevojat e KSU 5,000,000 Lidhur Kontrata MARLEN/E 4,817,750.00
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Funizim Vendosje Panomarex Digital per nevoja te KSU 4,500,000 Lidhur Kontrata MARLEN/E 4,000,000.00
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Blerje unite dentare per nevoja te KSU 7,770,833 Lidhur Kontrata MARLEN/E 7,105,000.00
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Blerje materiale stomatologjike per vitin 2018 5,569,872 Lidhur Kontrata MARLEN/E 5,484,772.00
Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Klinika Stomatologjike Universitare Tiranë Blerje Ilaçe Stomatologjike për vitin 2017 3,333,333 Lidhur Kontrata MARLEN/E 3,299,950.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.