Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
9 NIKA SHPK 19 77,109,810 19 77,109,810 63,449,542

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Rajonal Shkodër “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi(katering) për Spitalin Rajonal Shkoder” 45,014,772 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 35,630,163.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Psikiatrik Elbasan Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan 2,002,398 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 1,250,899.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Shkodër Drejtoria e Shëndetit Publik Shkodër Mirembajtje e impjanistikes (hidraulike,elektrike) 916,666 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 735,979.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Elbasan Drejtoria e Shëndetit Publik Elbasan Rikonstruksion i godines se ish Klinikes Dentare dhe godines se D.H.E Elbasan 2,500,000 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,680,727.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Loti Nr. 4: Blerje Fruta Perime 184,699 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 183,900.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Loti Nr.1: Blerje Ushqimesh 509,918 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 493,050.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje Lëngje Frutash dhe Kekë për Dhuruesit 2,461,000 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,955,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shërbime me ushqim për mencat- Loti 4 - Blerje perime 251,418 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 234,110.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje ushqime (bylmet, mish,fruta, bukë) për Spitalin Rajonal Shkodër për vitin 2017 - financuar nga Buxheti i Shtetit, FSDKSH 6,666,660 Rishpallje me Lidhje Kontrate NIKA SHPK 6,477,400.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Shtesë kontrate: Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore impianistike 684,843 Lidhur Kontrata +Shtesë NIKA SHPK 684,843.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Hidroizolim tarrace e sallës së operacionit dhe rikonstruksion i hyrjes së Urgjencës, Spitali Rajonal Lezhë 811,206 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 586,750.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore impianistike - financuar nga FSDKSH 4,290,000 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 3,645,844.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Blerje ushqime- Loti 1 Blerje buke 736,920 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 675,648.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Blerje ushqime- Loti 2 Blerje produkte mishi dhe bulmetra 3,398,530 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 2,821,824.00
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Blerje ushqime- Loti 3 Blerje ushqime kolonjare dhe zarzavate 1,980,020 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,821,015.00
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Blerje ushqime për Spitalin Rajonal Shkodër 1,600,000 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,593,280.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje ushqimesh 1,085,950 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,031,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 1: Furnizim me artikuj te ndryshëm ushqimor 1,215,700 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,149,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Shtesë kontrate: Blerje ushqimesh 799,110 Lidhur Kontrata +Shtesë NIKA SHPK 799,110.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.