Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 SHPIRAGU 5 4,482,807 5 4,482,807 4,182,185

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje materiale pastrimi dhe dezinfektimi për Administratën e Rektoratit të Universitet it të Mjekësisë, Tiranë Lidhur Kontrata SHPIRAGU
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje materiale pastrimi dhe dezinfektimi për Administratën e Rektoratit të Universitet it të Mjekësisë, Tiranë Lidhur Kontrata SHPIRAGU
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje materiale pastrimi dhe dezinfektimi për Administratën e Rektoratit të Universitet it të Mjekësisë, Tiranë Lidhur Kontrata SHPIRAGU
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Blerje materiale pastrimi dhe dezinfektimi per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane 2,018,115 Njoftuar Fituesi SHPIRAGU 1,729,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje materiale pastrimi 2,464,692 Lidhur Kontrata SHPIRAGU 2,453,185.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.