Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
19 FEDOS SHPK 139 356,511,179 137 355,311,179 268,029,071

Lista e tenderave


Notice: A non well formed numeric value encountered in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 903
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Loti Nr. 3 –Materiale Mjeksore te ndryshme te konsumit 2,486,100 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 2,486,050.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 3: Mirembajtje parandaluese dhe korrigjuese e pajisjeve anestezie Siarre 3,360,000 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 3,359,040.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje Materiale mjekesore oksimetra per Sherbimin Infektiv Adult dhe Pediatrik per QSU Nene Tereza te nevojshme per infeksionet nga coronavirus 348,750 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 9,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje pajisje mjekesore 10,917,640 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 10,871,000.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë : Blerje aparatura mjekesore, per projektin Aplikimi i imunocitometrise me fluks ne studimin e funksionit fagocitar dhe limfocitar si dhe ne imunofenotipizimin qelizor te nyjeve limfatike 6,080,000 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 5,200,000.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Loti 3: Mobilje spitalore 2,819,535 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 2,300,000.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje materiale laboratori dhe reagente per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane. Lidhur Kontrata FEDOS SHPK
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Blerje Scope dhe Sonda per ORL(furnizim , instalim, trajnim) 2,281,500 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 2,190,000.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje materiale laboratori dhe reagente per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane. Lidhur Kontrata FEDOS SHPK
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje materiale laboratori dhe reagente per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane. Lidhur Kontrata FEDOS SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2: Kapa dhe Pajisje te tjera 15,382,667 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 14,800,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3: Hemokultura 4,104,500 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 1 328 leke per njesi.
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Blerje materiale laboratori dhe reagente per njesite shpenzuese te Universitetit te Mjekesise, Tirane 5,173,307 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 4,300,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 - Qarkullimi ekstrakorporal 29,807,000 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 29,745,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 2 - Pjese Kembimi per aparat Anestezie Siare ne Kirurgjine e Pergjithshme 598,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 597,900.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 1 - Aksesore per pajisje mjekesore 626,900 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 626,000.00
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës "SHËRBIM I MIRËMBAJTJES SË APARATURAVE SPECIALE NË SUT, PËR NJË PERIUDHË 24 MUJORE 9,951,733 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 1,535,000 leke per njesi.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3 Materiale mjekesore pediatrike dhe terapia intensive 3,825,000 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 27,600 leke per njesi
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 5 Sutura per Kardiokirurgjine 8,959,250 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 2,299 leke per njesi.
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Blerje Materiale Mjekesore 1,041,000 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 953,095.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Lot I Qese gjaku per mbledhjen dhe perpunimin e gjakut 22,582,200 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 1,912 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 2 Kabell monitorimi EKG 130,900 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 7,000 leke per njesi.
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 1 Elektroda EKG 72,930 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 3,900 leke per njesi.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1: Reagente per Imunologjine e Pergjithshme dhe Pajtueshmerine Indore (Transplante) 5,021,254 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 420 979.2 leke per njesi.
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Blerje Materiale Mjeksore 1,387,900 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 1.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 10 - Kite per matjen e glicemise se shpejte . 675,000 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 570,000.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 3: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin biokimik 679,900 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 592,700.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 2: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin klinik-biokimik 523,520 Lidhur Kontrata FEDOS SHPK 456,225.00
Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Qendra Shëndetësore e Specialiteteve nr.1 Loti 1: Blerje Kite, Reagente dhe materiale konsumi per laboratorin per aparatin Nihon Coden 4,571,800 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 4,568,400.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Loti 5: Blerje Reagenta per Astrupogramen EASY LYTE Optimedical dhe HBA1C per aparat Alere NYCO-CARD 422,500 Njoftuar Fituesi FEDOS SHPK 64,490.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.