Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
29 EDNA - FARMA SHPK 301 167,990,401 301 167,990,401 148,549,676

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 26 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium bicarbonate 0.84 gr -10 ml Flakon/ Ampule 1,497,864 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 27 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium chloride 0.9% - 500 ml Flakon/ Ampule 8,466,633 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Loti 29 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 5% -250 ml Flakon/ Ampule 595,320 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 26 Sodium bicarbonate Gjaku dhe organet formuese te gjakut 0.84 gr -10 ml Flakon/ Ampule 89,800 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 32 Metoclopramid Metabolizmi dhe trakti tretes 10mg-2ml Flakon/ Ampule 61,600 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastėr Loti 61 Aminophylline Sistemi respirator 250 mg/10 ml Flakon/ Ampule 63,720 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 lote .
LOT 29 Aminophylline (250 mg/10 ml, Flakon/ Ampule)
34,444 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 34,346.90
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 lote .
LOT 17 Sodium bicarbonate ( 0.84 gr -10 ml, Flakon/ Ampule)
529,191 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 528,012.80
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Blerje medikamente per vitin 2019 i ndare ne 30 lote .
LOT 19 Glucose ( 5% -250 ml, Flakon/ Ampule)
211,970 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 211,030.00
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 17 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Mannitol 20%-250 ml Flakon/ Ampule 111,330 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 19 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium bicarbonate 0.84 gr -10 ml Flakon/ Ampule 15,743 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 21 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium chloride 0.9% - 250 ml Flakon/ Ampule 515,034 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 22 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium lactate + Sodium chloride + Potassium chloride + Calcium chloride dihydrate 500 ml Flakon/ Ampule 69,003 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 23 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Glucose 5% -250 ml Flakon/ Ampule 360,960 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Spitali Sarandė Spitali Sarandė Lot 25 Metabolizmi dhe trakti tretes Metoclopramid 10mg-2ml Flakon/ Ampule 4,641 Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK
Spitali Universitar i Traumės Spitali Universitar i Traumės Loti 13- metochlopramide 10 mg/2 ml 200,980 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 200,200.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 5 Teicoplanin 872,286 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 7 Cisatracurium 558,330 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 34 Aminophylline 1,803,927 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 5,310.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 12 Sodium chloride 0,9%-1000ml 10,115,079 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 10,111,500.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 20 Sodium Chloride 0.9%-100ml 3,168,589 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 3,167,133.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Glucose 5% -250 ml Flakon/Ampule Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 342,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 31 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Sodium bicarbonate 0.84 gr -10 ml Flakon/Ampule. Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 1,526,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 44 Sistemi respirator Aminophylline 250 mg/10 ml Flakon/ Ampule Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 46,020.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 18 sodium bicarbonat Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 475,940.00
Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Loti 32 Ranitidine Lidhur Kontrata EDNA - FARMA SHPK 144,000.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 29 Metoclopramid 10mg-2ml 3,678,895 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 7,700.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 11 Sodium bicarbonate 15,447,790 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK 15,422,027.50
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Lot13 L- Asparaginaze 4,240,358 Njoftuar Fituesi EDNA - FARMA SHPK
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Shtesė kontate: Blerje medikamente - financuar nga Buxheti i Shtetit 58,566 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 58,566.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.