Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara DAJTI PARK 2007 4 73,065,467 4 73,065,467 55,886,853

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per SUOGJ Koco Gliozheni 67,179,240 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 50,571,292.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi, për Spitalin Universitar Obstetrikë-Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë" 4,069,505 Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 2,931,391.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Ministria e Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Lidhur Kontrata DAJTI PARK 2007 1,105,080.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Ministria e Shëndetësisë Shërbim i mirëmbajtje për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale 1,816,722 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 1,279,090.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.