Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
24 KRIJON SHPK 81 129,789,666 81 129,789,666 90,827,138

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.2 Tiranë Loti i Dyte: “Blerje Kite ,Reagent dhe materiale konsumi per laboratoret 597,780 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 390,000.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot.5 Blerje kite reagente dhe materiale konsumi per Laboratorin Klinik -Biokimik 817,810 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 689,800.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Loti i dyte: Blerje Kite, Reagente dhe Materjale konsumi per laboratoret 331,237 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 308,440.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 8 - Reagente Kimike, Kite diagnostikuese dhe Materiale Laboratorike 1,031,400 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 942,200.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë LOT 1 Laboratori Biokimik 1,425,500 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 1,407,232.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 3 Blerje materiale konsumi laboratorike për ISHP. Lidhur Kontrata KRIJON SHPK
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë LOT IV Laboratori Bakteriologjik 521,350 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 494,000.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë LOT 2 : Blerje material konsumi rutine. 2,293,237 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 1,708,500.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 5 Kite dhe reagente per Anatomine Patologjike 582,815 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 36 444 leke per njesi.
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot.1 "Blerje Kite Reagent dhe materiale konsumi per Laboratorin Klinik – Biokimik dhe Laboratorin Mikrobiologjik 3,175,442 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 3,173,200.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Loti 1 Blerje kite e materjale konsumi per laboratorin mikrobakteriologjik 1,600,430 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 1,206,360.00
Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Drejtoria e Shëndetit Publik Kavajë Loti 2 Blerje kite e reagent per laboratorin fiziko-kimik 253,378 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 215,300.00
Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë "Blerje qelqurina" 2,298,208 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 1,716,070.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Blerje Kite 5,203,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 4,182,184.00
Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë Blerje Kite Reagent 13,107,984 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 422,325.00
Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Instituti i Shëndetit Publik Tiranë Sherbim i Mirembajtjes se Stacionareve dhe i pajisjeve te tjera per monitorimin e Ajrit etj 5,164,800 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 186,250 leke per njesi.
Spitali Universitar i Traumës Spitali Universitar i Traumës LotI 1 Kite dhe Reagente per Laboratorin Klinik-Biokimik dhe Bakterologjik 5,158,162 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 73,076 leke per njesi
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Loti i katert Materiale konsumi- Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) 321,372 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 14,660.4 leke per njesi
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 8 - Reagente Kimike, Kite diagnostikuese dhe Materiale laboratorike. 1,746,600 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 1,664,100.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Blerje reagente dhe materiale konsumi 1,589,500 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 1,188,700.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Lot 1 Blerje kite reagent dhe materiale konsumi per Laboratorin Cito patologjik 519,690 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 420,000.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 7 - Reagente te Pergjithshem Bakteriologjike 2,122,726 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 175,059.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 6 - Disqe dhe E-teste per Antibiograme. 277,285 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 112,610.00
Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë Loti 4 - Tuba dhe konsumabla 816,700 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 38,304.63
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Kite & Reagent dhe materiale per laboratotrin Drejtoria e Sherbimit Spitalor Pogradec . 1,540,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 1,460,000.00
Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Poliklinika e Specialiteteve Nr.3 Tiranë Blerje Kite , Reagente dhe materiale konsumi per Laboratore 510,200 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 448,110.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 9. Reagente Kimike, Kite diagnostikuese dhe Materiale Laboratorike. 515,560 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 505,560.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Reagentë për Farmaci 2,196,160 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 1,711,838.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Reagentë për Farmaci 1,465,789 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 1,302,170.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Materiale dhe reagentë për infermieri 130,700 Lidhur Kontrata KRIJON SHPK 121,620.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.