Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.M.E.S. SHPK 7 13,019,600 7 13,019,600 12,981,500

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 4 Materiale Mjekesore kompatibël për Nova gas analyzer ose ekuivalent 3,441,800 Njoftuar Fituesi F.M.E.S. SHPK 3,440,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 (ish Loti 4) Materiale Mjekesore kompatibël për NOVA gas analyzer 2,634,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi F.M.E.S. SHPK 2,617,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekësore për Shërbimin e Kardiokirurgjisë - financuar nga Buxheti i Shtetit. Loti 6 - Materiale kompatibël për NOVA gas analyzer 1,071,700 Lidhur Kontrata F.M.E.S. SHPK 1,069,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Blerje materiale mjekësore për Shërbimin e Kardiokirurgjisë e ndarë në Lote: Loti 6 - Produktet kompatibël për NOVA gas analyze 475,000 Lidhur Kontrata +Shtesë F.M.E.S. SHPK 475,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekësore- Loti 6 - Produktet kompatibël për NOVA gas analyzër 2,515,100 Rishpallje me Lidhje Kontrate F.M.E.S. SHPK 2,513,100.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: "Blerje materiale mjekësore për Kardiokirurgjinë", e ndarë në Lote- Loti 5 - Produkte kompatibël për NOVA gas analyzer 248,000 Lidhur Kontrata +Shtesë F.M.E.S. SHPK 248,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.